Sunday, September 6, 2015

DOLLAH SALEH SOMETHING WRONG SOMEWHERE...

Letak jawatan kalah bola 10-0 diAbu Dhabi...memang tak normal, something wrong somewhere...
Itu kes kecik sangat...

Di Malaysia sekarang ni,  kes sebesar gajah pun, dah busuk sampai ke tulang hitam pun, billion duit disapunya...
Masih buat muka slamba rock, pekak badak, muka toya...tak letak jawatan pun.

Kalah bola 10-0, Kj melenting, nak gantung sana sini..
Billion hilang - tak pula Kj melenting (?) Apahal....masyuuuuk jugak ke (?)


17 comments:

  1. Pukimak betul!! Jgn taruh harapan besar dekat mamat ni!! Kj ni tunggu peluang saja,mamat ni sgt bijak ambil peluang, ketua pemuda tkde telo, daftar pegundi baru dap jauh kehadapan, sedangkn mamat tak habis terkinja kinja

    ReplyDelete
  2. Apalah salah jika kita bersangka baik sesama kita kan..janganlah kita melulu menyalahkan orang..kalau betul pun mereka melakukan kesalahan itu antara mereka dengan Allah.. Ingat..'Whatever goes arround comes arround'

    ReplyDelete
  3. Emak kakbedah tak ada P***i ke? Mulut macam orang tak ada TUHAN. Ikut sedap mulut jer. Kalau hati tu hati kaudu/ buzuk/hati bau bangkai/mulut longkang. Jenis apa kakbedah ni yer? Jgn nak berlagak lah. Kalau kamu orang PAS, dah TerhemPAS/ Dulu Aishah dijaja oleh PAS dgn Ceramah "MENGAPA SAYA MASUK PAS" sekarang apa dah jadi....di join GHBlak. (Dapat kat Mat Sabu, "bersih atas bawah" dikerjakannya.PKR parti terkaya dgn Dana RM 30 BILLION (diuruskan) 2 ekor yg milik syarikat bermoral RM2/- DAP? sampai la ni CEC belum disahkan oleh ROS. Jgn sombong lah mak bedah hoi !

    ReplyDelete
  4. KD,
    Kau terbang siang lagi ke,berapa tiang letrik yang kau langgar.......
    Ada bukti ke bilion hilang......
    Apa tak type ini sebab Najib jadi PM la Malaysia kena belasah,macam caix kau tu kata ringgit merumdum sebab Najib
    30 bilion ......DEIG di Sgor,,,,,sonyap menyopi bila suruh komen,bising kata sayang UMNO,tapi bila kes PR kocot tolor lak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uiksss ada yang terasa, ada ke disebut Najib yang hilangkan bilion?

      DEIG Selangor apa yang nak bising? Negara ada undang2..pergilah repot SPRM? Jangan jadi anjing kurap melalak dalam blog.

      Delete
    2. ko tu babi DAPigs !!

      Delete
    3. Makan rasuah tidak amanah sama macam makan babi..kaki ampu kaki jilat macam jilat babi juga...

      Delete
    4. Anon 7:55:00 adalah Macai Penyapu Tercekik Dedak .. cukup bersungguh sungguh memberikan komen standard tisu jamban pengelap bontot rosmah...ahaks..

      Delete
  5. Negara jadi bahan ketawa..yg jadi PM pulak beku mulut..hanya lincah pertahan jawatan/kroni..pengurusan negara mcm SARKIS... tradisi umno pertahan presiden walaupun presiden di tahap bangsat telah memakan perlahan lahan negara ini..kepentingan 1 manusia mengatasi seluruh jiwa di negara ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PM sibuk buat kerja... ko sibuk jadi babi DAPigs !!!

      Delete
    2. Alahaiiii anon 9:42. ..lawaknya...'PM sibuk buat kerja'... kahkahkahkahkahkah!!.. nasib baik ngko bgtau dia sibuk buat keje..aku ingatkan dia sibuk MENYOROKKAN DIRI.. kahkahkahkahkah...penjilat bapok!!.. kahkahkahkahkah!!!..

      Delete
  6. apa nak heran pemain terima derma jer rm 1 juta seorang bukan rasuah pun tak caya tanya najib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. utk apa terima ?? utk kalah ?? itu rasuah bodoh punya puppet DAPigs !!!

      Delete
    2. Ayat ayat skema penjilat pencacai bapok - puppet DAPigs..kehkehkehkeh..

      Delete
  7. kd, duit billion siape yng kene sapu?? bapak kao?? nenek kao?? atau kao yng nk kene penyapu kat muke kao.. asyik nak merapu je kao nie dgn cite jamban tak masok akal kao nie.. kalau cite orang dpt derma billion adelah.. kalau sapu, sori takde.. mungkin khayalan fantasi kao kot.. pruuuuuuttttttt!!!! opss sori, tekentut jgn marah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Punya lah BANGANG.. terkentut pun nak tulis bgtau org!!..oppss sori, penjilat penjilat bapok memang bangang bangang belaka..jgn marah

      Delete
  8. Poorah.....la KD....Melalak kata benci Najib tapi sayangkan UMNO,tapi bila beri bola tanggong untuk hemtam PR,suruh repot Polis.Kata tak percaya polis pasal semua kes Najib tak siasat......Double standard
    Jangan pandai tuding jari kat orang,orang lain pun ada peluru juga hemtam balik.
    Tak hairan lah kenapa hingga sekarang Najib masih jadi PM sebab penyalak dia mentaliti mereka setaraf yang ditonjolkan di blog ini,malah chiefnya pun dah hilang kredibiliti,jilat kahak sendiri,ingat diterima baik olih Oppo tapi sedih kena caci siap dengan sepandok sekali.......

    ReplyDelete