Google+ Followers

Wednesday, October 12, 2016

SOKONG MAHATHIR DAPAT APA (?)

Boleh ke kita masuk syurga kalau sokong penipu,  pembohong dan perompak..
Lebih teruk lagi dia buat hutang untuk enjoy anak bini,  kita yang kena bayar.. 

Kalau ada sesiapa yang boleh memberi jaminan "menyokong" tidak akan menghalang masuk syurga,  dengan sendirinya aku akan tidak lagi membantah. 

Saja je aku nak kaitkan dengan ketuhanan kot kot dah ada yang lupa,  kot kot depa ingat Islam itu dah cukup sempurna kalau sekadar duduk atas sejadah dan lepas tu bebas nak buat apa sahaja.

Kena ingat status dedak atau menyokong dedak adalah makanan haiwan,  jangan downgradekan diri ke arah itu samada orang tahu atau tidak..

Semua orang mengaku tahu,  faham.. But seriously ambik kesah ke tidak,  guna nama samaran,  berayon ke tidak,  anon ke tidak.. Kilat guruh petir tak kenal semua benda tu. 



No comments:

Post a Comment