Google+ Followers

Tuesday, November 1, 2016

SUDAHKAH NAJIB MENANG MENENTANG MAHATHIR

Itu jawapan kepada mereka yang merasakan Mahathir gagal mengundurkan Najib.

Menang di mana?
Di TV3


7 comments:

  1. Awat article dah makin kontot serta komentar dah susut? Jangan bungkus blog ni dah la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk panjang2 masuk putramerdeka.
      Meriah sana

      Delete
    2. Nk panjang2 masuk putramerdeka.
      Meriah sana

      Delete
  2. peduli apa kontot ke panjang ke? Ini blog dia, suka hati dia lah. Hang buatlah blog hang sendiri dan tulis lah panjang2 setiap hari.

    ReplyDelete
  3. Bila sebut suka hati itu dikira sudah EMO. Saya seorang realis dan menilai secara factual. Bila kontot saya kata kontot. Bila susut (memang benar pun jika diamati trend posting kebelakangan ini) saya kata susut. Tapi tak Best la Kluang Man hantar balachi2 je suruh defend. Tak pro lah. Hu Hu hu

    ReplyDelete
  4. tajuk ni sudah terbalik bro. kena kenalpasti siapa yang menentang siapa. tak ada sebab najib nak menentang mahathir sebab najib tu pm. yang betulnya mahathir aka bekas pm menentang najib. apa2 ulasanpun tak apa, bebas dan demokrasi tapi faktanya kena la jelas dan tepat. tak begitu bro kd?

    ReplyDelete