Google+ Followers

Friday, January 6, 2017

AGAK AGAK ADA SESIAPA TAK NAK SAMAN DATO BAHRI..



Jho Leo.. 



SPRM berbohong???? 


Apalagi nak?  Bawalah Tun ke mahkamah... 



# Kalau saman Dato Bahari,  kena masuk mahkamah !!!!! 
# Tuan Ibrahim ni pun nak kena saman dengan Jho Low agaknya.. 




21 comments:

  1. Jho loq..peyimpan harta karun pm najib diluar negara..xde maknanya nk balik mesia..budak nii kebal..kakmah jeling semua terdiam..🔪🔫🗡♻

    ReplyDelete
  2. dunia akhirat aku tak akan halal and maafkan najib and umno bangsat nie
    tadi kami lebih kurang 700 ahli umno dah gunting 2 and lempaq dlm parit no ahli umno kami
    kami dah masuk bersatu
    najib, umno adalah manusia and parti paling bangsat sekali !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fuyoooo... ramaiiiinyerr... klu 700 org yg kuar dah terkinja kinja blog mukhriz friend ulangtayang beratus kali... kikikiki... nk nipu pun agak2 la skeetttt.... malu mamak nnti... kikikikiki...

      Delete
    2. Amboi 5:13, banyak sangat ke umno pinjam duit kamu yang kamu tak halalkan ni?..kekeke. Ada pun tak menyumbang, kalau takde pun orang tak sedar...

      Delete
  3. bhari is dedakian madey kutty... he can go fly kite... no need to waste time.. his is retired and no place in malaysia politic .. very corrupt officer !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Very corrupt officer tu najis bangsat.
      Org lain jdk corruption, dia jdk donation

      Delete
  4. Budak bahri tu akan jadi barua dan batuapi terbaru meddey kutty utk melakukan serangan.... tungguuu.. tunggu meddey menganas lagi..... mefey dah dpt barua baru.... psssstttt meddey dah dapat mangsa untuk dibatuapikan .... diadu dombakan... tungguuuuuu.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dunia dah terbalik!

      Mencegah dan membongkar kemungkaran, dikatakan jadi barua dan batu api

      Sekarang sesetengah manusia guna kepala lutut untuk berfikir ...





      Delete
  5. Mahathir do it for you..
    Menjadi mata dan telinga rakyat..

    ReplyDelete
  6. Mata dan telinga barua penjajah pluralist murtad yg dah BERSATU kini.... kikikikiki..... klu dah barua tetap perangai barua jugakkk.... budak bahri tunggu masa jadi lauk dan ulam batuapi mamak.... kikikiki... tungguuuu yerr... kejap lagi keluar la drama membatuapikan org lagi...



    tungguuuu

    ReplyDelete
  7. Apabila menegakan kebenaran dan musuh kehabisan hujah, yg tinggal maki hamun, itu titik permulaan kemenangan. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  8. KD tegak kebenaran... kikikikiki.... dah malam buat lawak bodoh..... kikikikiki.... apo yg togak tuhh... kikikikiki. ....

    ReplyDelete
  9. KD bertaubatlah..Jgn pnjgkn fitnah.dosa berangkai..

    ReplyDelete
  10. semoga Allah laknatlah Najib and seluruhnpemimpin umno !
    rakyat menderita disebabkan pemimpin pencuri serta ahli umno yg bodoh and bahalol kerana terus sokong najib bangsat...wahai rakyat malaysia jng jadilah org seperti mangkok keris berayun, suharli, go fly kite and anonymus bangang !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yak udah lamak akuk menderitak..nuan orang udak kacauk napo kamus idak dedakan lagik akan rasuah bajik ituk.

      Delete
    2. Baguslah.... buatlah banyak2 doa laknat..... yang aku nampak kebobrokan pembangkang yang mula memunculkan diri... dan satu demi satu Allah tunjukkan.

      Delete
  11. Sarawakians and sabahans....we help to form federation of Malaysia. Do we just keep quiet after all the discriminations? Please do our part to determine our own destiny and be counted. We cannot afford to have people like suharli, keris berayon, unknown, kejora and those goons to destroy this once beautiful nation. Look at us in east malaysia. We have no problem of racial solidarity and unity, we are tolerant or each other and this has been the scenario till almost destroyed by the umno jokers from KL. We know PAS will never ever make inroad in sarawak and sabah.

    So east malaysians, stand up and be committed and counted. We decide our own direction and destiny, not the KL jokers.

    We salute and respect all expremiers except one but certainly this one we want him out because he is a thief who had, has and will caused hardship to all malaysians especially our generations to come. Do your part as a responsible east malaysians. Without sabah and sarawak, there is ni mslaysia

    ReplyDelete
  12. http://celahgelegar.blogspot.my/2017/01/saya-campak-duit-rm1-juta-kata-jamal.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+celahgelegarblogspotcom+(CELAH+GELEGAR)&m=1

    link diatas..... assmin bertindak bijak.... maka rakyat nnpk bodoh jerrr...

    renung2 kan lah.... bertindak bijak kita nnpk bijak


    Kikikkkikkki...

    ReplyDelete
  13. Kepada kawan2 seperjuangan semua pesan saya tak payah dok layanlah pendedak gila nak mampos sekor dari KELANTAN yang selalu dok jadi sial dalam blog ini dan blog2 pro Tun yang lain. Penyangak tu ternyata seorang yang sesat dan tidak beragama.

    ReplyDelete
  14. Yo yo je membela melayu dapat hasil rompakan bagi dengan cin....

    ReplyDelete