Google+ Followers

Tuesday, January 24, 2017

INI JE KE STANDARD JAWAPAN. MENTERI

No wonder tinggal 6.6%


23 comments:

  1. menteri paling jilat...puuihhhhh

    ReplyDelete
  2. There are 4 MPs from (including 2 ministers and a speaker who are not only unqualified to become people's representatives but whose words are fit for rumah bahagia di tg rambutan. Salleh, rahman, pandikar and bung.

    No one from these 4 can match LKS in terms of parliamentary activities, wisdom and character. As a sabahan, i am ashamed of these 4 macais.

    ReplyDelete
  3. Kalau ikut logik, orang no 2 umno i.e zahid sepatutnya terkehadapan memerangi pembangkang. Saya perhatikan sejak 2 insiden di mana zahid mengeluh pasal ada "towkay" mahu tumbangkan beliau (in spite of his 101% loyalty to MO1) and his revelation that only about 7% bloggers fighting for government policies, Zahid jarang cuba nak attack TDM and his followers!

    Is zahid still sizing up whether to remain with the chief kleptocrat or crawl albeit slowly but surely to TDM's camp. Zahid has records of making apologies and withdraw from the controversies quietly as a mouse...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko tk yahlah nk baiki parti orang ko baiki parti ko dolu.Perhimpunan agungpun takat hadirin 200 ke 300 org buat malu je..

      Delete
    2. 4.06,

      I am apolitical. Umno or PAS or Bersatu will never be a choice as our state tutup pintu untuk kamu semua. Saya dah tinggal kat malaya selama 25 tahun, masak sangat dengan perangai melayu muslim yamg penuh hipokrit.

      4.06,

      Saya puji melayu muslim seperti john doe dtk rahman jpc, othaman, dan lain2 yang sangat berfikiran waras dan luas. Anda hanya tahu makan, minum dedak cap RM. Jadi fikiran pasti terbantut.... benarlah kata zahid sekitar 7% yang tinggal sokong polisi najib...hahaha

      Delete
    3. memang jenis tak tahu malu, nak buat macamana...

      Delete
    4. Betul....jenis tak tahu malu TAPI MINTA DAN PAKSA ORANG HORMATI MELAYU DAN ISLAM. Slogan cantik, pembela bangsa, agama dan agama....tapi membangsat bangsa, menggadai9 agama dan menjual kedaulatan negara

      Delete
  4. Betullah LKS tak layak ajak Jibo berdebat. Habis tu kenapa bukan Salleh Said Keruak yang sahut cabaran debat tu? SSK pun taraf macai gak kan.

    Jangan lupa juga yang layak debat dengan Jibo baru langkah masuk dewan Nothing to Hide ja Jibo dah lari bercempera.

    Dah tak ada modal dan takut jawab soalan dikatanya tak layak.

    Setuju dengan KD Menteri tak ada standard. Sesuailah untuk PM standard longkang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. John Doe , kau gila
      Nak ajak Salleh KERAK debat dengan Kit Siang ?
      Salleh KERAK hanya tahu MENJILAT sahaja . Boleh ke dia jawal soalan2 Kit Siang ?
      Bukan jadi KERAK terus hangus nampaknya

      Delete
    2. He he he.. Ko memang genius. Salute..

      Delete
  5. yang ko org dok gaduh dlm ni buat apa ? apa faedah yg ko org dapt ? sapa pon yg dok diatas..adakah dia akan tgk org dibawahnya ? yg keja kilang tetap kena keja kilang..yg mkn gaji dgn gomen pon kena trus kan mkn gaji dgn gomen..yg keja nelayan tetap kena pergi kelaut juga utk tangkap ikan..hidup mesti diteruskan jua. Kalau yg x puas hati..tggu pilihanraya nnt..pangkah la apa yg ko org nk pangkah. Ini tidak pong pang pong pang..mcm sembang kedai kopi..order kopi secawan, dok dr pagi smpi tgahri. Bermuhasabah lah wahai umat nabi muhammad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 5:31. Dah tinggai 6% baru hang berlagak baik, kononnn..

      Delete
  6. ini lah yang nama nya perang cyber brother..pong pang pong pang dok kuat kutuk bukan main lagi las las Trump jugaaaa la yang menang ha ha.

    ReplyDelete
  7. Betul tu kalau tengok yang kaki komen pun orang yang sama saja.Apa isu pun yang admin keluar kan orang sama juga akan berhujah isu yang sama...rasuah rasuah rasuah dan di pehak satu lagi pulak...fitnah fitnah fitnah,macam wrestlinmania

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 6:13 ni pun golongan 6%. menyamar jadi atas pagar pulak...konon neutral, konon tak kaki fitnsh, dah habis modal le tu...

      Delete
  8. Tugas Kita rakyat Malaysia yg faham penipuan najib ada lah utk menghapuskan puak2 penyangak umno dari bumi malaysia Ni.kena wajib.

    ReplyDelete
  9. Ni jer ker keupayaan 93.4%..... orang yang sama jer nampak.... purata dlm blog ni sekadar 5-6 orang yang sama aktif..... Cuba Lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Suharli,

      You saja yang masih bertahan...sebab masyuuk. Yang lain dah blah... yang satu dua cuba nak sokong you adalah you sendiri....cuba taktik lain...ok? Jangan gundah, berusaha tangga kejayaan...

      Kalau semua lebih dari 90% pro TDM masuk sini, you jadi amoi kat forest city...nama Soo har lee....brapa yuan mah?

      Delete
  10. Isu rasuah ni tak pernah habis-habis.Kes BMF dipanaskan balik.Kejap lagi isu ping form pulak.Lepas tu mamico,Perwaja,pkfz dan isu-isu kroni lain nya.Sekarang ni panas dengan 1mdb.Warna warni sungguh politik malaysia ni.

    Hakikat nya ini semua hanya lah mainan orang2 atasan yang banyaknya mendapat laba.Tapi yang lucu nya para bidak yang dok bersengkang mata bertengkar dan berhujah mempertahankan dewa masing-masing dan menyerang dewa lawan yang realiti nya semua orang tahu yang mereka itu semua sama saja....tidak lah suci murni sangat.

    ReplyDelete
  11. AnonymousTuesday, January 24, 2017 7:12:00 PM

    aku setuju dgn hang bro..org ataih yg paling kenyang..yg dok bawah ni dok melangut saja..tggu depa nk bagi ka dak..thorrbaekkkk la bro

    ReplyDelete