Google+ Followers

Sunday, January 15, 2017

TANGKAPAN SPRM : RAKYAT JADI KELIRU...





Berbulan intipan,  berkilo kilo dokumen diangkut,  berpuluh jam kira duit

Akhirnya...

Salah intip,  salah timbang,  salah kira..

Terima kasih SPRM,  kami tahu anda juga insan biasa, ada kekurangan, kelemahan dan kesilapan.
Anda hanya menjalan kan tugas,  saya yang menurut perintah.

10 comments:

  1. Fuck...kikikikikiki

    ReplyDelete
  2. TANGKAPAN SPRM : RAKYAT JADI KELIRU...

    KD....satu tajuk9 cukup sinonim dengan kes di singapura iaitu PENGAKUAN JENS: ERIC TAN ADALAH JHO LOW ....RAKYAT JADI KELIRU.

    Kepada gang kejora, unknown (masih ada ke), keris tumpul, suharli....satu soalan

    ADAKAH JHO LOW MENIPU DENGAN MENGGUNA NAMA ERIC TAN? YA ATAU TIDAK?
    MENGAPA PERLU MENIPU?

    ReplyDelete
  3. Aku sayang keris bedayon...
    aku sayang jo low eric tan....
    aku sayang 1mdb...
    aku sayang isa samad fgv....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2.57

      Shooo shooo main jauh2....ini blog orang siuman. You sila join jamal jamban blog, kalau ada....:)))))

      Delete
  4. Suharli masrop pemikir datuk seri najib pasti ada penjelasan yg teliti dan tuntas utk menerangkan kes ini.

    Dia akan mulakan mukadimah dgn perumpamaan bengap.
    Disambung dgn teori konspirasi dangkal dan syarahan diawang awangan.

    Penutupnya pula diajak berfikir dan menggunakan akal.

    Kesimpulan tulisan suharli. Tak menjawab soalan dan alih topik. Level dan mentaliti penyokong tegar pendekar bugis

    ReplyDelete
  5. Ari tu BR1M rasuah.... lepas umum pati cop bonga BRM OK...... DAH GILA ... U TURN PLAK DAH INGAT TOK GURU U TURN... ASYIK SSGT U TURN... TRUS GOLLLL..... TANDA2 DAH DEKAT SSGT TU....

    ReplyDelete
  6. spin 438. BR1M disalur dari melalui partai Komunis..oops, parti pemerintah adalah rasuah dan haram. Iji oun nk spin, ko ingat rakyat dunggu mcm ko?

    ReplyDelete
  7. Sebenarnya aku tengok jho lo x salah,memang orang bniaga Cuba cari peluang,Dan dia dapat peluang itu. Bila jumpa najib bodoh .bila dah tau kena tipu dngan cina jho lo,nak ngaku dah malu maka mau x mau terpaksa Minta tolong jho lo lagi macamana dia nak guna ilmu tipu yang jho lo ada tu untuk tipu menteri Dan rakyat Malaysia Dan hasilnya boleh tengok sekarang.

    ReplyDelete
  8. Kita takut pada manusia berkuasa kah atau pada Allah swt yang maha mengetahui dan maha berkuasa?

    ini tak ada masaalah jika kita berprinsip dan jujur dalam menjalankan tugas

    ReplyDelete
  9. 2 SPRM Mode
    Type small guy : No Further Action
    Type big guy : No Fish Also

    ReplyDelete