Google+ Followers

Monday, February 20, 2017

MASA DEPAN DAP AKAN LEBIH GEMILANG TERBILANG CEMERLANG..

Dasar pandang Negara China langsung atau tidak oleh Negara ini sekadar memperkukuhkan masa depan DAP.

Singapura dan Forest City di Selatan,  Bank of China di Penang dan Keretapi Laju Pantai Timor ECRL menjanjikan DAP yang lebih dominan.

Kempen benci DAP dan Pojek China serata Negara sekadar bikin tak serupa cakap.

46 comments:

  1. BANGGANYA ADMIN KALAU DAP GEMILANG. TERINGAT AKU PADA KISAH MELAKA DULU...SI KITOL SANGAT BANGGA MENJAHANAMKAN MELAKA SAMPAI TERGADAI.

    TAK SANGKA AKU ADA MELAYU YG RELA JADI BARUA CINA UNTUK MENJAHANAMKAN BANGSA SENDIRI

    ReplyDelete
    Replies
    1. TARANTULA...
      KAMU BACA BETUL2 DAN PAHAMKAN MAKSUD ADMIN....JGN JADI BODO....

      Delete
    2. otak tarantula dah penuh dedak..macam mana nak faham...

      Delete
    3. taranyula nama gerun juga, tapi otak hampeh taek low. Pemahaman kosong...tak sekolah kot budak ni. Nasihat jgm la ko komen, bingai sgt nii

      Delete
  2. AKU TAK PERNAH TENGOK CINA MAU JADI BARUA MELAYU...ITU LA BETAPA BANGANG NYA BANGSAKU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tp kenapa najis suka sgt dgn china?

      Delete
    2. Tum M Ke barua????Atau tindakan pokjib yg jadi barua negara cina?????hahaha.....dua2 barua ker?????

      Delete
    3. tu le MO1..dalam banyak2 syarikat sama ada dalam malaysia atau pun luar..suka sangat dia dengan negara china kan tarantula....banyak projek dia kasi kat syarikat dari sana...

      Delete
    4. Sbb negara China skrg tech provider yg kompetetif dr segi kos. Ko pegi USA tgk betapa byk kontrak pembinaan dan pembuatan diorg kasi kp company China?

      asal nk jatuhkan Najib ko langgah air kencing mamak penipu tu. Iphone pn kasi kontraktor china foxconn .. bongokk.. itu semua jual negara pd China ke??

      Delete
    5. Kompetetif
      Kahkahkahkah..

      Ecrl patut harga 30B jdk 55B.
      Mark up price nk cover hutang 1mdb.
      Itu maksud kompetitif.
      Pandai betul najis crk penyokong sebebal ni

      Delete
  3. zmn madey xde sekor pn cina kaya.. zmn madey xde pn hubgn ekonomi dgn negara china... sbb madey sgt benci china.. hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zaman madey ada gst ker????,??bodohhhhhhh

      Delete
    2. Zaman madey ....
      cina rakyat mesia kaya.. .
      Zaman pokjib rosssy....
      cina negara cina kayaaaa...m
      bodooooooo........

      Delete
    3. Zaman madey cina malaysia dikayakan dengan rasuah dan penyelewengan kroni.
      Cina negara Cina tetap kaya sbb LKS pun ada sedara sepapatnya di China tnpa perlu hubungan rasmi.

      Pendek kata mamak kerala bunuh org Memali pun boleh lepas.. sbb dia mahadewa mahafiraun. telunjuk kakinya dijilat rapi melalui sihir DEDAK!

      Delete
    4. Najis jilat telunjuk kaki madey?

      Gilalah cai najis ni. Betul2 xkenang budi tuan dia

      Delete
    5. Mahafiraun nk kenakan Najib..
      semua failed. Skrg dia yg tgh sesak nafas. IJN hrp ada katil free utk mamak tua tu rehat.

      Delete
    6. Mamak kerala bunuh org memali berpuluh taon lepas.
      Najis dlm kabinet senyap je.
      Bila isu 1mdb keluar br sedar.

      Sampah giler najis ni.
      Duk dlm kabinet tdo je.
      Dh jdk ketua yg dia tau nk sebat duit je

      Delete
  4. masa depan DAP LAKNATULLAH ini sgt cerah dgn parti chap bunga layu pbpm. Mau tk cerah madey dh jnji plg kurang jwtn deputy PM dgn syarat Boboi Mockeris son of mahazalim mesti ditabalkan jd PM (ececee sembng kencng puak penyamun tua ni, blgk mcm dh jamin menang pru.. GILA!).

    lagipun marina bitch madey sdh tnjuk bukti dia penyokong tegar bershitty. apa mau sanggah lg bukti jelas Madey dh berikan masa dpn yg sgt cerah pd DAPig.. jg. divert pd DSN ye chai KD laknatullah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najis rompak
      Najis beli jet
      Najis curikkn bg pihak anak tiri
      Sumani najis suka shopping
      Najis tarik mcm2 subsidi
      Najis wujudkan gst

      Tp akhirnya semua salah DAP.
      senangnya jdk pemimpin umno

      Delete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup najib ...
      hidup rosmah....
      hidup jolow...
      hidup riza azid

      Delete
    2. Hidup Eric Tan.
      Selamat datang Darul Nanyang,1Belt1Road.
      Kokok 1,All Sell, Malaysia dhnkena CTOS,
      Sembang Kencang.
      Klepto disanjung,
      Cicit tanggung hutang.
      Islam dh siap dilelong.
      RUU355, urusan palimen, bukan dipadang burung.
      Rakyat dipijak,elit dilambong.
      Khazanah dsn pertiwi bukan milik cucu lagiNila UmnoBN penuh pencuri.
      PAS Lobai asyik tambah bini.
      Bangsa sendiri jadi liabiliti. Apa mau sembang lagi...


      Delete
    3. lihatlah tahap meroyan gila tk boleh diubati lg geng mamak g25 ketua kleptokrasi tua..

      hahaha.. mmg sah puak ni meroyak kronik sejak himpunan ruu355. kebencian meluap2 tanpa batas Agama. semua bnda nk diborong jd bhn politik chap bongaa..

      tuduh pencuri pd org lain.. tp yg sbnr bapa pencuri malaya berusia 92 thn merompak bebas berpuluh billion masih bebas dr sbrg tindakan undang2.

      mcm ni gaya posting beruk2 upahan, alamatnya kita talkinkan siap pbpm lps pru14 nnt.. rkyt lg bnci mluap2 lihat boboi..

      Delete
    4. Bapa pencuri?????sape tu????hutang negara plg teruk masa sape memerintah????sila jawab anon bodohhhhhhhh.......Gst zaman siapa?????sila jawap pendedak bodohhhhhhhhhhh.......rakyat plg susah masa sape jd pm???????sila jawap anon dedak bodohhhhhh....

      Delete
    5. hutang negara paling teruk berbanding rezab negara ialah zaman bapak kleptokrasi tua... Sgpork pun hutang banyak jugak.. macai xbandingkan?

      rakyat senang ke zaman MAdey? IWK duit najis pun Madey charge buat akta kumbahan. Jenuh Pak Lah n DSN nak cucu tahik Madey tinggalkan konsesi mahazalim!



      Delete
    6. remove jgn tk remove ye KD macai kerala laknatullah.. kebebasan bersuara bagai.. nk hentam org boleh.. tang blog dia itu remove ini buang.. ini dia block.. celaka ko KD.. sama sebijik mcm perangai tuan dedak ko.. MAdey lahanat! zmn dia semua bnda dia sekat..ISA lah Akta Hasutan lah.. zmn org lain dia suruh buang benda tu.

      ISA pn dia yg nasihatkan Najib suruh buang lps tu buat2 ckp Najib gadai negara. rupanya tnpa ISA senang dia nk kacau negara!

      Delete
    7. Dlm blog dia maki hamun mmg xlepas lah.
      Cuba tulis mcm org ada akal.

      Oh lupe.
      Tnggl 6.6% je.
      Tu pun sisa yg xberakal

      Delete
  6. Admin ada bodoh kerana gagal membandingkan pelaboran dan politik. Selama ini banyak pelabor Dari Europe adakah mereka jadi pengundi juga? Sebelum ini anwar kata ada 40 ribu pengundi Dari Bangladesh tetapi tiada apa pun, kemudian tun Kata ada pengundi Dari china seramai 700 ribu. Hahahahaha ... Admin dah jadi macam luncai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madey xkata pengundi dari china.
      Tp persoalkan kenapa jual freehold unit ke 700000 warga china.
      Inikah perjuangan melayu?

      Kenapa amin bebal sgt?

      Delete
    2. macai spin lagi.

      Hari tu Madey ckp Najib bwk masuk pengundi dr China. bg ic percuma (mcm zmn dia bg percuma pd rakyat asing si Sabah.)

      Free hold kepala hotak ko 700 ribu angka tu mamak gila tu reka. rumah berapa juta bijik Krjn Johor nk bina utk jual sbyk tu? Mana dia bukti warga china ditawarkan dan akan beli sbyk tu?

      ckp mcm budak terencat akal.. main cedok longkang lepas tu tabur atas jalan.. BONGOK!!

      Delete
    3. Cacai najis masih dibawah tempurung baca apa yg master bg shj.
      Pegi lah forest city tu cai.
      Bandar china cai.

      Itulah perjuangan umno buat melayu.
      Bwk masuk china ramai2 lepas tu kondem DAP.

      cakap mcm budak terencat akal.. BONGOK.

      Delete
  7. AWAS.5 47 ni bukan tak tahu tak nampak..kerja dia talibarut ,Rakyat Nanyang, petualang komunis. Meroyan kuat, takut hilang kuasa dihumban kerana mencuri

    ReplyDelete
    Replies
    1. posting org gila selepas lihat lautan baju ungu bersatu padu. Gerun mamak mahazalim. Isu forex satu hal..isu Memali.. tggulah itu paling zalim dlm sejarah Malaysia yg cuba ditanam hidup2 oleh Madey dan pencacai2nya.

      Belum lagi bongkar isu Sirul beritahu ada 'tangan lebih atas' yang mengarahkan pembunuhan Altantunya dia dia menafikan sama sekali DSN atau Rosmah terlibat.. SIAPA YA???

      yg duk biasa bunuh2 org ni lepas tu suruh kambing pakai baju HITAM??

      Delete
    2. Gerun tgk lautan baju ungu?
      Kahkahkahkah..

      Najis xdtg pun.
      Tp kalau thaipusam kt batu caves tu confirm najis dtg.
      Yelah xkn thaipusam nk bentang kt parlimen.
      Rang undang undang bentang kt padang.
      Kahkahkahkahkah

      Sendiri tulis sendiri syok
      Kahkahkahkahkah

      Delete
  8. nak tanye satu je.. zaman MAdey jd bapak penyamun 22 tahun dulu.. rakyat senang sgt ke? gaji besar mana zaman tu? cuba bandingkan pemilikan harta zaman itu brbnding skrg? Nisnah kereta bagi satu keluarga di zmn itu dn skrg? kalau zmn tu hebat sgt rasanya sampai skrg kita akan ckp zaman tu semua benda murah.. ada murah ke?

    zaman tu rakyat serstatus pegawai pn hnya boleh beli Proton Saga/Iswara dan Wira je.. disekatnya keta2 luar. bygkn betapa kleptokrasinya mamak bingai tua tu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cai najis bebal, maksud kleptokrasi adalah pemimpin merompak negaranya sendiri.

      Kalau pegawai pun hanya beli saga iswara dan wira tu tandanya bagus. Rasuah xberleluasa.

      Cacai najis bebal bangga pegawai pakai keta mhl2 hasil duit rasuah.

      Mmg pemuja cash is king.
      Bila terdesak guna ruu 355 sembang psl islam.
      Sungguh lahanat najis dan cacainya

      Delete
  9. Wahai bodohhhh....
    hutang negara plg banyak zaman pokjib...
    wahai bodoh....
    rakyat jauh lebih susah zaman pokjib
    wahai bodoh....
    Harga brg tinggi zaman pokjib
    wahai bodoh....
    minyak tinggi zaman pokjib
    wahai bodoh...m
    gst zaman pokjib....
    wahai bodoh...
    mmg kamu bodohhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kereta berhutang dgn bank wahai bodoh.......
      bukan bayar cash wahai bodoh.......
      takkan bench mark kesenangan rakyat dgn kereta yg berhutang wahai bodohhhhh......
      mmg bodoh patutlah mkn dedak....

      Delete
    2. keta bayar dgn duit sendiri bodoh bahlol..kalo income ko kecik kuasa membeli rendah ko nk belki ayam pn tak mampu ini kan pula kereta berbiji2.

      sekarang bas ekspres pun tak laku sebab semua org pakai keta..student 1st year sijil ikm pun pakai kereta. ko tu BAHLOL nk nafikan skrg lebih bagus dr dulu. Hutang negara pernah zero ke zmn madey?

      Bahlol dan bongok patutle boleh dibeli dgn dedak expired!

      Delete
    3. Wahai bahlol bongok bangangg hutang negara dinisbahkan dengan KDNK dan rezab luar. Mcm periuk dgn kerak nasi lah.

      Kalau makin besar periuk besar lah gross nasi nya tp kerak nmpk byk jgk dr periuk kecik.

      Zaman MAdey lesapkan berpuluh billion rezab BNZ rakyat dpt apa? Nisbah gaji zaman tu dgn harga petrol dn brg2 keperluang zmn tu ada mak bapak ko ckp "ZAMAN DULU MADEY JD PM MINYAK MURAHH SGT NAKK.. HARGA BARANG SEMUA MURAH2 NAKKKK...." ade mak bapak ko pernah citer mcm tu ke kt ko PD ZAMAN tu??

      BANGANGG.. patutlah lyk jd macai penyamun tua je.. mak bapak ko pn entah ko xpeduli! sibuk nk kutuk Najib siang malam!

      ko banding jap harga minyak Malaysia dgn Thailand.. mana murah? Indon mana murah? Sgpork mana murah sbb ko ckp mahal sgt?

      BAHLOL!

      Delete
    4. Penyamun tua????
      Siapa penyamun muda????
      Daripada parti mana????
      Hahaha

      Delete
    5. Hoi mat bangang....
      masa tun m mesia terkenal disuluruh dunia....
      zaman pokjib 1mdb dan 2.6billion terkenal disuluruh dunia.....haha

      Delete
  10. Hoi mat bangang....
    Ahli ekonomi dunia membuat jangkaan indonesia thai dan filipina akan lebih maju drp mesia dimasa akan datang.....
    duit mesia lebih kecik drp thai....
    Tlg rajin baca skit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko ckp advance sgt.
      Cai najis xboleh komen diluar skrip.
      Ilmu pengetahuan diwajibkan terhad.
      Jgn bertanya jgn berfikir.
      Itulah rakyat yg malaysia yg diimpikan najis

      Delete
  11. Makin bodoh je tulisan geng najis sejak akhir2 Ni..

    ReplyDelete