Google+ Followers

Monday, March 6, 2017

APA MASALAH UMNO SEKARANG INI, DENGAN KERUSI KOSONG PUN TAKUT JUGA..

Lebih banyak kerusi dari penonton,  itulah nasib ceramah BERSATU di.....

Malangnya makin banyak kerusi kosong, makin pula umno takut....



Makin banyak Tun Dr Mahathir dilabel,  difitnah, dimaki makin ramai pula nak berselfie dengannya...






# Khabarnya Nazri bukan sahaja tolak cabaran bertanding di Langkawi pelawaan Mahathir tetapi sebenarnya juga tidak akan bertanding lagi di tempat sendiri.. Sedar diri.
Heh.. 

13 comments:

  1. Biasiswa pelajar ditarik.
    Sekolah rosak xde duit nk repair.
    Budget U kene potong, lecturer terminate.
    Buat litar utk mat rempit.
    Bajet permata dan jet jgn tanya.

    Yg pasti,
    Melayu bangsat sbb DAP.

    Produk dihasilkan
    Suharli masrop@cencalok

    ReplyDelete
    Replies
    1. macamlah zaman tun mahathir jd pm dulu tak mengalami masalah ekonomi dunia seperti sekarang. lepas zaman tun juga sama kemudian diikuti oleh zaman najib. ini putaran dunia. adakah zaman mahathir dulu zaman mewah keseluruhannya? ketika mahathir mengikat nilai ringgit dulu adakah zaman mewah? adakah kau masih belum lahir ketika itu sehingga tak tahupun keadaan ketika itu? tak tahu nak kata apa dengan pemikiran seperti kau ni. bukan malaysia sahaja yang mengalami masalah malah seluruh dunia. in shaa Allah akan pulih juga nanti. tapi orang macam kau mana suka jika ekonomi malaysia pulih. susah la pulak puak2 kau nak create isu...

      Delete
    2. Zaman tun dulu rakyat tak sesusah zaman najib.....aku hidup zaman tun.....aku bole bandingkan....jgn ckp berbelit belit

      Delete
    3. Zaman tun mmg ada kemelesetan ekonomi.
      Elaun menteri kena potong, jet pun ada yg di let go.
      Adalah jgk nmpk kesungguhan kerajaan utk ssh bersama rakyat walaupun sikit.

      Najib?
      Bazir byr PEMANDU, TERAJU, TALENTCORP, TN50, Makmal2 utk sektor kerajaan yg xboleh berfikir.

      Kerajaan xde duit tp bleh lg bercuti luar negara naik jet. Kata ekonomi meleset tp litle goebbels heboh ekonomi malaysia terbaik kepimpinan najib membawa pelaburan puluhan billion.

      Defisit trust daripada rakyat akan menjunamkan lg ekonomi malaysia. Kalau benar demi ABATA, sedar diri dh kena surrender dh

      Delete
    4. Zaman Tun tak ada masuk account peribadi....

      Zaman lanun bugis 42 Juta dia sengat duit SRC Intl kemudian buat muka toya selamba bayar belanja mewah hutang credit card dia guna duit tu...

      Tak cukup itu, 2.6 billion pun si lanun sengat untuk agih sana sini macam duit atuk nek moyang dia....

      Sebab tuh ada yang kata di zaman lanun bugis PM01...,

      Rasuah jadi Derma 2.6 billion
      Wang Curi jadi suci 42 million

      Lu orang kelentong pagi petang siang malam sebiji macam kepala lanun bugis tuh 2 kes nih melekat tak boleh lari....

      Delete
  2. siapa kata takut bro. ada yang kata ke? mungkin kau aje kd, sebab nak cover ceramah bersatu dapat sambutan hangit maka kaupun kata umno takut. takut apa? oh, takut sebab kebanyakan kerusi kosong tu diduduki oleh hantu....

    ReplyDelete
  3. Kalau tak takut, pecacai tak perlu ada.

    ReplyDelete
  4. Kikkikiki.... tak leh layan puak barua dan anjing Singapork (Singa daging Babi) ni... kikikiki...

    layan gitu gitu ajer.... kerusi kosong pun nak spinnn klu banyak sikit yg hadir mmmaakk aaiii macam dah terbalik doonia melapor.... itu lah ciri ciri barua bertuan Singapork mrlalui proksinyer DAP...

    alahaiiiiiii....

    Ini kali mme nak mampos barua barua Singapork kena SIMEN...


    ini kali lah..... UBAH & SIMEN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Barua singapork barua yahudi barua america.
      Kahkahkah...

      Mcm2 label dpt.
      Subsidi mnyk kene potong salah DAP.
      1MDB hutang 53B salah mamak.
      Felda hilang 4.3B salah singapork.
      2.6B dlm akaun najis salah soros.
      Universiti kena potong budget salah erm er erm.. ntahlanla cai. Ko listkan semua salah sapa.

      Tp yg bestnya dh budget U kena potong idris jusoh pura2 xtau apa akibatnya. Rasa2nya salah dato' onn jaafar

      Delete
    2. Singapork tambak buat tanah, tambah kawasan,
      Malaysial 444,tambak buat tanah,ujud Shenzen selatan.
      Singapork nyah rakyat Cina komunis
      Malaysial 444,sedut sampah Cina komunis n bagi freehold,momok melayu DAP jahat.
      Ruang kosong dilepala 444 dioenuhi simen. Ubah laaa

      Delete
    3. Ismail Ahmad
      Anak melayu Singapura.

      Bro Anon, terkedu aku bila ko tulis Singapork (Singa daging babi).
      Ko tak simpati ke dengan bangsa Melayu berugama Islam yang ada di Singapura.
      Hingga kami pun di hina seperti daging babi.

      Kita di Singapura di paksa untuk terima hakikat hidup,NO SUCH THING AS FREE MEAL.

      Kita selalu berdoa untuk kesejahteraan bangsa Melayu di Malaysia.

      Hidup ini bukan Static, its a dynamic world, lkutilah peredaran zaman bro

      Wasalam

      Delete
    4. Itu semua komen berbayar.
      Xyah ambil port.
      Xde isi xde fakta.
      Just nk tunjuk pendekar bugis ade sokongan

      Delete
  5. Ismail Ahmad(Saudaraku dari Singapura) jangan ambil hati dengan komen-komen dari orang yang tidak ber pelajaran dan ber akhlak,,mereka bercakap mengikut nafsu saja tanpa memikirkan hati dan perasaan rakyat Singapura dan umat Islam disana.
    Maafkan mereka......!!

    ReplyDelete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..