Google+ Followers

Sunday, March 26, 2017

HADI ULAMA CELUPAR

Yang dikejar dunia,  bila tak dapat,  kecewa,  itulah jadinya.

11 comments:

  1. Tajuk jer bro? Isinya taruk sendiri dlm kapla ka? Nak berapa patah perkataan dan ada hadiah tak macam umno, dan dap buat pertandingan esei. Banyak idea utk ular mak ini.

    ReplyDelete
  2. lari topik sikit boleh tak kd. dengar cerita, cerita ajelah bahawa peguam yang digembar-gemburkan bersungguh-sungguh untuk mendakwa kes 1mdb telah dipecat oleh pentadbiran trump. boleh tahu tak kenapa? adakah kerana donald trump dah kamceng dengan najib atau macamana?

    ReplyDelete
  3. Kuasa ah jib nampak nya melangkaui puterajaya sehingga white house.wah hebat juga tu.ini tak boleh jadi, kd kena siasat ni

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Yang baru minum air ketum jangan komen sembrono di sini, lari tajuk dan tak ada kaitan dengan komen di atas.



    ReplyDelete
  6. Dekat header blog, letak petikan dari ayat suci bukan main. "Wahai Tuhanku, lapangkanlah dadaku, permudahkanlah urusanku, dan bukalah simpulan dari lidahku, agar mereka memahami perkataanku." Memahami perkataan kau kepala bana apa kalau spin sana sini? Munafik sungguh.

    Geng2 pembangkang ni, kalau tak jadi bodoh, memang tak sah.Patut la suka sangat ada pengikut bodoh, berita macam ni pun kau tak boleh nak tapis. Laju je spin cakap Hadi. Ni ha statement dia, baca betul2.

    "“Menyertai pakatan harapan biawaknya lebih besar dan pe­nyakitnya lebih parah. Pas tidak bersama pakatan harapan ke­rana bercanggah dengan dasar dan konsepnya (konsep Pas),” katanya dalam satu kenyataan di laman Facebook beliau hari ini."

    Bodoh bertingkat-tingkat penulis blog ni. Banyak minum ketum ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kat header blog memang la guna ayat suci. tapi bila start menulis dan post artikel, dia dah tak guna kitab suci dah. kitabnya mungkin saja malaysiakini, roket, sr dan ada jugak yang jauh dari amerika, wsj. harap tuan blogger tidaklah marah beria-ia kt kitorang yg komen tak sokong blog ni. walaupun lari tajuk tapi tidaklah sembrono. kalaulah ada yang salah, kat mana tu ye?

      Delete
  7. Sendiri tulis sendiri ulas tu pakau hadis palsu mana pulak..

    Yang pecacai datang blog ini pagi petang siang malam kenapa pulak, gi lah blog mykemut..

    Pemimpin Islam kena tunjuk contoh yang baik, kalau tak mau join umno atau pakatan pembangkang pun gunalah bahasa sopan, bukan samakan dengan biawak. Habis PAS tu binatang apa pula?

    Kalau DAP panggil PAS tu biawak, puak lendir inilah juga yang melenting.

    ReplyDelete
  8. Lim Guan Eng, Lim Kit Siang, Mat Sabu, Khalid Samad,Turn M lagi celupar.... apasal tak tulis.
    Spin jangan tak spin KD, kalau tak spin bukan Pembangkang namanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau bodoh ke pe?
      Lim guan ulama ke?

      Hadi disanjung Tuan Guru kononnya, PAS lebih islamik dari yang lain.. Tapi mulut celupar... Contoh yg baik ke?

      Najib pun pernah kata blogger bangang, dll.. Tu standard dia, ok lah

      Delete
    2. Hadi Ustaz biasa saja,,jangan nak memandai-mandai gelar seseorang itu dah sampai peringkat Ulama..!!!

      Delete