Google+ Followers

Tuesday, March 14, 2017

PERLANCARAN SEBENARNYA. MY



Hari SELASA yang kita tunggu,  lain yang ditunggu lain yang tiba.

Hari SELASA,  kata nak saman WSJ atau ada pihak yang nak saman SR atau Husam,  pun elek..

Itu berita (nak saman)  bukan cerita rekaan,  bukan fitnah,  bukan keluar dari mulut pecacai atau pemimpin bawahan seperti Nazri atau Rahman Dahlan.

Itu sebenar-benarnya dari mulut Presiden dan Presideng!!!

Selasa,  yang ada, hari ini  Perlancaran SEBENARNYA MY, Tidak Pasti Jangan Kongsi dilancarkan oleh Menteri.

Kita alu alukan langkah tersebut,  langkah berani mati.  Selepas segala integriti tercalar teruk diharap SEBENARNYA.MY mampu jadi bahan rujukan rakyat Malaysia mencari kebenaran.

SEBENARNYA. MY juga sekaligus mengesahkan berita berita di media utama kerajaan atau pembangkang selama ini adalah diragukan (?)

Atas nama kebaikan,  wajar disokong.


18 comments:

  1. Fuccckkkk...kikikikikiki

    ReplyDelete
  2. Satu lg projek perabih duit selepas tn50

    ReplyDelete
  3. Ape jaminan yg berita dari sumber ini yg benar dan bukan diambil dari tv3 dan sumber yg berat sebelah.

    ReplyDelete
  4. Lagipun kerajaan dah ada mcm2 maklumat yg akan sampai kepada rakyat. Kalau tv3 yg free pun ramai taknak tgk. Kalau tgk pun sukan. Ape jaminan org akan melayari laman web baru ni. Utusan pun bermasalah kerana berat sebelah, harakah pun macam akan ikut. Tak pe la. Baca je. Kita kalau nak terima maklumat biar dari kiri kanan. Takut bersubahat fitnah.

    ReplyDelete
  5. perabihkan duit rakyat je...

    ReplyDelete
  6. Desperate move oleh gomen, utk counter kelayuan MAP/MSM.
    Satu lagi usaha yg buang masa dan wang rakyat shj lagi dan lagi.
    Masakan program tak ikhlas akan dot sambutam berterusan?
    Aoa kata kalau MAP/MSM itu cuma buka ruang utk kiri kanan sj, simple cheap...biar rakyat decide, Jgn anggap Rakyat spt budak tgktan 1 dlm asrama penuh.
    Berani?

    ReplyDelete
  7. Kalau dah benci,kalau dah dengki, kalau dah busuk hati kalau dah apa yg didiamkan tak dapat.... maka bila membaca, tak kira dari sumber mana akan membaca yg negatif je. Yang kita suka baca je, yang memihak kpd kita je. Berita yg baik2 yang berfaedah ketepikan saja, buat2 tak tahu.
    Itu adalah lumrah manusia

    ReplyDelete
    Replies
    1. bujan isu soal negatif. Rai kan lah perbezaan , baru boleh berlaku percambahan minda dan bersambung sel otak. Usah pil8h jadi Jumud totok 3.59.
      Utk imbang,neraxa perlukan 2 mangkok logo BN pun 2 mangkok hayon.
      Jgn jd JUMUDTOTK...yg diimamah itu Taek Jho Low , dihirup itu Kingcin Lobai berjampi..mana nk sedar rasa? Tengok sebelah mata itu dajjal 359. Ingat, dh bgtau ni.

      Delete
    2. Tengok cara kau komen pun dah tak melambangkan "raikan perbezaan". Mengutuk sana sini. Poorah. Sembang nak lebat. Perlaksanaan, macam sampah. Ingat, dah bagitau ni.

      Delete
    3. 544 panas nampak? kawasan punggung atau dada. Sabar..cubalah hujah ikut points. Betul atau tidak, raikan perbezaan tu bagus,,? Kalau Sel Otak ko tak sambung, nasib kp la labuu sarkas

      Delete
  8. Agaknya boleh berbincang tak macam blog ni. Atau sebaran sehala sahaja. Lihat, baca, dan terima sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana berani dua hala bro...cakap kerajaan sahaja Yg saheh... Kasian staff Yg mengendalikan talian ni terpaksa ikut kehendak najib n umno...Kalau tidak faham faham je lah...mcm staff TV n Utusan... Cuba buat survey dia org Lv PM ke?...menurut dlm paksaan....

      Delete
    2. Buletcin Utama pun terpaksa campaign ckp 2 juta penonton. Padahal sebenarnya cuma kurang 6%, termasuk Jin Lobai Pis. Kesian..desperate, hujah jauh sekali la, semua OSAh, rakyat yg bayar gaji semua ,kna jadi mcm budak asrama tkt 1, 1 way no bantah...hampeh!

      Delete
  9. http://thekl-chronicle.blogspot.my/2017/03/liowtionglai-perli-dap-sebagai-parti.html?m=1


    link atas... bukti bergambar ... gambar x pernah menipu .. pada barua dan anjing belaan Singapork melalui proksi DAP di Malaysia. .... tengok parti DAP yg ko jilat... sapa barua demokrasi .. yg hebat menjsja demokrasi lam dooonia nii


    puiiii...tgk gambar tu bodoo... lu fikir sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. pui!! baca kes mahkamah, money trail ke Ambank, dan bukti2 bank pun kna tutup tu. Bingai, mata satu tgk sebelah, yv depan mata tak nmpak, mata satu tu siapa?

      Delete
    2. 9.30
      penjilat bontot najib..mesti punya..sbb penyamun pun diangkat hebat...lepas tu salahkan DAP, takutkan org dengan DAP, cakap org jilat DAP..dapat dari sumber mana? sumber UMNO? tu dah tak boleh percaya..amanah yang diberi telah dikhianati...g jilat lubang dubur pulak bro...

      Delete
  10. Dunia hari ini dgn Najib sbg PM dah terbalik. Apa2 berita bersumberkan kerajaan yang perlu tabayyun sebb banyak pembohongan.

    ReplyDelete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..