Google+ Followers

Wednesday, March 22, 2017

TURUNKAN KADAR GST 1% KEPADA 5% LEBIH MULIA BERKALIGANDA DARI PEMBENTANGAN RUU355

Semua bangsa,  ugama dan pelbagai parti akan sokong dan tidak perlu rapat umum di padang merbok,  kapir mengkapir.

Semua pihak dapat kepentingan dan political mileage masing-masing.


# Dalam lain perkataan,  tukarkan kerajaan sekarang lebih afdhal dan dapat menyelesaikan banyak isu rakyat. 

14 comments:

  1. La...beralih gst pula. Berapa kadar Gst singapura, indonesia, uk?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi bodoh! Negara lain nk buat gst dia punya pasal! Kt mlsysia ni gst nk cover hutang mdb bodo, pork u

      Delete
    2. Hutang mdb? Huraikan...

      Delete
    3. Huraikan jubo kau! Baru keluar gua gamaknya ni, patut bebal

      Delete
    4. 237, overdose lahap taek low, sel otak putus. Nak tanya2 buat apa lagi benyai woi.

      Delete
    5. bodonye 213, 217..1mdb tu apa ek..ada buat sekolah free ke? ada buat highway free dari jb sampai kangar? apa tujuan dan apa keuntungan yg 1mdb tu buat? sila huraikan wahai pencacai semah albadaki

      Delete
    6. Sesapa yg kenal dgn anon 213 sila ketuk kapla dia..sebab bodoh nak mampus..nape compare ngan singapore dan uk..skrang ni gaji tukang masak kat spore dah dekat SGD 1500..so kalu convert jadi RM berapa? ko nk bandingkan dgn singapore so soh la jibby al semahi tu bayar gaji bersamaan dengan Singapore dollar.. bangang

      Delete
  2. ..larr..pual sekular Pakatan Haram terutama blogger2 mereka nak juga cari alasan tak nak kena sebat 100x sebab berzina atau 80x sebab kaki beer! berapa Zaeed Braham aka DRUNKER bayar kau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang mencuri potong tangan sampai lengan.... yg subahat duit haram pun 2X5.

      Delete
    2. Yang benyai lahap ketulan Taek Low@Eric Tan, dan hirupan kingcin jampi Lobai perlu dihantar direct Neraka jahanam. Bagi kesalahan tinggal hutang dan lelong negara, anak cicit digalak bina tandas awan diatas lubang tanam petualang2 segerobolan 258 ini.

      Delete
    3. pencai semah albadaki dah lupe ke pasal en azalina tu..siap tahun baru bergambo dlm kasino..dahlah minyak naik..caicai

      Delete
  3. Ramainya ahlol nujum ekonomi. Mudahnya perkiraan, boleh turunkan GST ke 5% gitu je. Why not ahlol nujum cadangkan 0% je sebab kalau sekadar turunkan ke 5% bermaksud setuju juga lah dg perlaksanaan GST..... eehh.. eehhh... ahlol nujum.... ahlol nujum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. That's a stupid question!! Tak percaya tanya Johari tu

      Delete
    2. Biar jadi ahli nujum dari jadi pencai cai semah al badaki

      Delete