Google+ Followers

Wednesday, April 12, 2017

BUKANLAH SATU KEKUATAN ATAU SIHAT UNTUK MENJANGKAKAN NAJIB BERUNDUR DALAM WAKTU TERDEKAT

# Pembangkang mesti menang melalui PRU  ketika Najib masih seorang PM..

...



Perlantikan Hishamuddin sebagai Menteri Tugas-Tugas Khas adalah isyarat Najib akan berundur daripada jawatan PM dalam tempoh terdekat dan Hishamuddin akan mengambil alih jawatan PM untuk memastikan kesinambungan dan talian hayat Umno dalam Pilihan Raya Umum akan datang.

*SALAHUDDIN HAJI AYUB*
Timbalan Presiden
Parti Amanah Negara (Amanah)
12 April 2017



# Strateginya Najib mungkin hanya bercuti dan PRU diadakan.  Hishamuddin sebaik calon untuk memangku dan mengembalikan jawatan tersebut selepas PRU.

7 comments:

  1. Muka bijaN muka penipu....

    Letak muka ni kat Keretapi... kesihan KTM kena asyik tukar tingkap yang pecah kerana dibaling batu...

    Pilihanraya Sarawak.... satu muka bijaN tak kelihatan sebab orang tahu muka penipu.

    ReplyDelete
  2. http://celahgelegar.blogspot.my/2017/04/kisah2-anak-butir-taik-pas-anak-butir.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+celahgelegarblogspotcom+(CELAH+GELEGAR)&m=1

    link atas

    kempen BERAMBUS SINGAPORK@DAP mula datangkan kesan... insyallah kempen BERAMBUS SINGAPORK@DAP sudah mula berhasil....

    ..... ayuhhhh..!!! Teruskan kempen dan perjuangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Melayu El Ereyybeh Wa Nahbey jenis haprak, dah zahir sah, siapa melambangkan keluarga TAEK.
      Bapa,ANAK BUTIR TAEK LOW, lengkap Jus Kingcin Lobai bengap.
      UMNUpis keluarga Happy meal TAEK LOW.
      Satu pelingkup Bangsa, Satu lagi perosak agama.

      Ikut Agamawang macang Eddy, sama lah ikut Ayoh Peng masok teko. SESAT nnt. JAGA2

      Delete
  3. Bro. Lantikan tu untuk tugas jawab persoalan yg timbul oleh rakan sejawatan dr negara lain. Zahid bi tak power, so jawapan mesti dlm bi yg standard tinggi. Zahid buat rakan sejawat nganga juga dgn jawapannya. Nganga tak faham.
    Cer bayangkan rakan sejawat tanya, bagaimanakah najib berjaya yakinkan rakan pemimpinnya 2.6b tu derma.

    42 juta masuk akaun, pemimpin kelu tak tanya apa pun

    Bagaimana nak buat orang arab ngaku putera raja beri derma

    Rakan macam jlow, masih ada lagi ruang

    Kalu harap zahid jawab, alamatnya orang kata pm menipu. Kalu hisham yg jawab, dia kasi amaran, amaran pertama, amaran keras, amaran terakhir, amaran terakhir yg keras. Kalu tanya juga lagi, dia minta maaf. Tak serupa zahid, bukti gred A, sampai sekarang hampeh.

    Camna tak lantik, dah lama ag tak buka mulut, alih2 buka mulut pasal 1mdb dan kata tak bermaksud tutup terus. Igp pula kata, dah hantar siasatan ke ag. Fail nfa, masih boleh buka bila ada waran dan bukti baru. Mampus kalu dok diam dan buta kayu.

    ReplyDelete
  4. http://thekl-chronicle.blogspot.my/2017/04/melayu-bodoh-kata-penceramah-dap.html?m=1

    link atas bukti mamak kutty kena main sama DAP barua Singapore Babi.. macai kutty sila jawab..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiang tu lepas ko suka buat pole dancing, letak blk tempat asal tau 545. Ingat!! ko ni selalu main dgn tiang kerja kau, potong stock dedak baru tau!!

      Delete
  5. Andaian... andaian..... andaian, itu lah kerja nya macam ahlol nujum.

    ReplyDelete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..