Google+ Followers

Sunday, April 2, 2017

JAWAPAN YANG PALING TEPAT

Biasalah,  bayang sendiri pun disangkanya hantu.. 
Mengaku direct macam tu kan lagi senang.. 
Kalau perlu,  Nazri boleh berehat diIndia seminggu dua lagi,  tak perlu pulang segera.. 


Cadangan Johari supaya debat dibuat dihotel juga cerita karut,  Polis ada kuasa waima dalam kelambu.  Sebaiknya buat di dewan Ibu Pejabat Polis Bukit Aman. 



10 comments:

  1. mo1 dah kasi bola tanggung kat nazri, hutang 1mdb dah habis bayar, tiada hutang baru. jawapan dalam parlimen pulak tu. mana boleh bohong dalam sana walaupun jawapan kurang jelas pernah diberikan dan tidak tepat faktanya. baru bocor sikit jer isi debat tdm, terus batal. cakap nazri nak berbunyi di shah alam tak jadi kenyataan la. kalu masa makan cendol diam, kat shah alam terus kelu. dari kepala otak nazri, dia akan tunggu tdm kat karangkraf tu macam di padang rengas, kononnya jantan sejati. agaknya kalu tdm pun pi juga sana, apa cer yer? gamaknya polis nak tangkap sapa? debat dalam warung kopi, meja bulat khalid tengah, nazri kiri, tdm kanan sambil minum teh tarik. siaran langsung daripada telefon bimbit orang yang join sembang teh tarik.

    ReplyDelete
  2. Hadi dh kena kencing....kesian...najib dgn najis sama jer...menipu bagi kt dia..ahli umno dh sama macam dia..kencing.putar. belit.pusing...nononoumnobongok..

    ReplyDelete
  3. Biasa la....Turn M, dia je yang tak takut dengan siapa pun. Sebabnya ialah dia dah tua lebih 90 tahun. Orang dah malas nak bergaduh dg orang tua macam dia. Apa dia nak cakap... cakap la. Datang PRU 14 nanti the silent majority yg akan membuat ketentuan, bukan ahli PPBM atau PAN yg tidak seberapa kerat tu.
    Lebih nya sekarang Turn M melancarkan serangan psychology sebab dia tahu yg ahli parti nya tak ramai. Lagi banyak dia cakap lagi menyampah the silent majority.




    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..poyo la lu..dah takut sbb salah..ngaku jer la...bangang punya 6%..

      Delete
    2. Anon 6:39, buat le blog sendiri, sendiri tulis, sendiri baca, sendiri komen...

      Memang le majority silent
      Tak ada orang baca
      Kikikiki

      Delete
    3. Tiada apa-apa yang perlu di debat semuanya benar belaka,,segala bentuk usaha hanya untuk menggagalkan debat tersebut,, yang penting pekong tertutup rapat,, Inilah ia dasar musibat.......!! MO1 takut kerana memang bersalah itu saja ceritanya...!!!

      Delete
  4. Salwah Abdat tak payah le nak memandai, kalau setakat membaca dari sumber ke enam ke sepuluh dah nak kata...semuanya benar belaka. Ahlol nujum ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bukan memandai ini fakta yang tidak dapat tidak kita sebagai rakyat Malaysia nafikan..PM kita haprak

      Delete
  5. http://www.havenishell.blogspot.my/

    ReplyDelete