Google+ Followers

Tuesday, May 9, 2017

MAKIN TERUK, SUDAH PENDEDAK MABUK PULA..


21 comments:

  1. KD nak sedapkan hati tahu PH berketuakan madey keling takkan berjaya gulingkan PM Najib.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x pyh cakap2 byk2 bro..kita tggu je pru14

      Delete
    2. 730 .. tak dapat samsung A9 sebab tu kepala hotak dia bengong semacam je.

      Delete
  2. Biasalah penyamun tetap ada pengikut.ketua penyamun maksum. Esok bole la berarak kt bukit jalil persidangan dengarkan kata2 angin syurga sang ketua .dengarlah janji manis sambil mulut berbuih 2 .tapi malulah sikit buat sidang kt negeru pembakang apa barang bro..rakyat selangor geli tengok dh tentu rakyat selangor menyampah perasan kenapala umno kecoh 2 tak tahu apa tujuan buet sidang konon bole ler tawan selangor...nk bgitau sikit la kt org unbo kt selangor ni banyak penyokong tun m. Tu pasal timd tun dulu tk penah la dia kalah selangod..kt selangor ni umno dh macan tkda dah sunyi jer ..tkda apa yg bole dibangga..kt selango ni pasar.ker sekolah kee ahli umno pun tk nk ngaku org umbo pun takut takut kena kutuk yg lagi best diaorang pun bole kutuk nsjibs balik..yelah macamana tk kutuk harga barabg naik gila2 kira mdlampau la .kos sara hidup tinggi rymah harga rumah flat dh tk mampu nk beli..ahli umno ramai yv tkda rumah la ..tapi tulah pasal nk cakap org umno bengong marah tapi memang pun hari 2 dok kena kencibg jer cakap apapun caya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 9.59 Adalah RBA dap

      Delete
    2. Modus Opera:
      Modal
      (duit pinjaman 1mdb/payung gst dan kroni)

      T-shirt free byk2
      Hadiah2 peraduan dipayung kroni)

      Program:
      Artis sikit,
      selit belia paksa,
      sumbat makcik pakcik cawangan,
      sulam bangla ,rohinhya
      kasi penuh bkt jalil.
      nak masok peraduan? isi borang ahli baru!

      Ok Tv3 suku, kasi drone shot sikit..kasi nmpk ramai sokong2, bondong2.

      Edit cun2 , Skrip kasi Gah2 !!
      Salak diMedia , repeat salak di buletin kencin

      kasi kangkong ulas ..suka sendiri.
      TAPI....

      RAKYAT DAH BUKA 2 MATA,
      Dah nmpk TERANG gane IMNO BN PAS.

      CUMA UMNO PAS yg pejam mata satu..asyik sgt dgn KUASA.

      Aik ?! mata satu, MATA SATU, ?!!
      M A T A S A T U.?!

      Dekat Bkt Jalil ada Tempke TERBESAR Mata 1.
      ..Dan Calvary Evangelist.
      ..UMNO Tak jemput depa ka ,?

      ALLAH SELAMATKAN MALAYSIA utk anak cucu
      PH saja pilihan.

      Delete
  3. Yg sedihnya mejorutinya Melayu kt dalam umno kesian ksna kencing jer..

    ReplyDelete
  4. Terima Kasih umno terima Kasih DSN sb membela nasib org melayu.semoga umno dn DSN kekal kuat demi bgsa melayu..Hanya umno pembela bgsa..Slmt ulgtahun buat parti keramat org melayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 5:19 Spesis Melayu Bahlol pemakan Dedak bukan Melayu Cerdik!!

      Delete
  5. Pru 14 pakatan haprak Kat Selangor akn bungkus..Org melayu slgr dh sedar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang Melayu sudah sedar Lanun Bugis adalah Penyamun Tersohor Antarabangsa!!

      Delete
    2. Kisah

      13) UMNOBN... 48%.
      Melayu mula sedar dari TOTOK BANGSA

      14) UMNOBNPAS...bawahb 6%.
      Melayu SUDAH sedar dari TOTOK dan JUMUD

      ALLAH SELAMATKAN MALAYSIA

      Delete
  6. Terima kasih DAP sebab dapat menjinakkan Turn M.
    Catitan sejarah tidak mudah di padam.
    Ingat DAP ingat 13 Mei. Melayu memang mudah lupa, lagi lupa bila di sogok dengan puji pujian menggunung.

    ReplyDelete
  7. INGAT PENYAMUN TERSOHOR ANTARABANGSA INGAT LANUN BUGIS 1MDB!!

    ReplyDelete
  8. Q7: Q7 calling A9, over !?
    A9: 97 ada nek tak malam ni ?
    Q7 : 97 naik pun tak perlu bimbang, Kencin 90J beleh guna sbagai ganti petrol.
    A9: Q7 ko tak pergi SARKAS Bkt Jalil esok?
    Q7: Aku mesti pergiii. Boleh lawat Temple Mata1 dan Calvary kat situ.
    Q7: shhhhh, jgn kasi tau aku dtg dgn Ayahbetullah dan Abodoh, kami tak pakai jubah, take cover. Ok out.
    zzzzzzzz

    ReplyDelete
  9. Anon 6:40 PM.....ape yang merepet ni,buta sejarah ke. Ape yang kau cakap tu bukan lah sejarah, tidak dibukti kan di mana2 mahkamah dalam dunia ni pun tapi lebih kpd dengki kejadah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Media 1hala take cover ketat.

      Singapore, Hongkong Usa, Australia,swiss,uk,mauritius,new zealand dh. dan ongoing.
      Thailand siap kurung xavier.
      MAMAT XAVIER TU Tak salah rupanya ...Semua projek mesyuarat kapal mewah tu
      BETUL dan HALAL bro, wa cakap lu.
      Lu kurangkan Media Malaysia 1 hala, dan ramai kangkong ulas kencing.
      Ko 739, masih bawah tempurong tu. Keluar la Selamtkan Malaysia demi anak cucu.

      Delete
  10. Calling...calling...ishhh.

    Watch "I Had Wanted to Be a Priest ~ Muslim Revert" on YouTube
    https://youtu.be/GF2OQ4ivms0

    ReplyDelete
  11. Anon 7:47 PM..... ape yang merepet ni. Bahasa Melayu pun tunggang langgang.

    ReplyDelete
  12. Awal awal nak cakap ni. UMNO akan buat sambutan ulang tahun ke 71 di stadium bukit Jalil pada 11Mei 2017.
    Lepas itu dah tentu cerita cerita dogeng, cerita cerita spin akan keluar dalam blog blog.
    Blog blog mana yang akan rekacipta cerita cerita spin tu dah boleh diagak kut.

    ReplyDelete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..