Google+ Followers

Thursday, May 18, 2017

PAS AWAL AWAL LAGI DAH FAILED BUSINESS AND ECONOMY


19 comments:

  1. KD Masih mentah dlm politik..xdpt baca percaturan.Sedih..LBH Baik buat blog masak memasak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ish ish ish ramainya penyokong mca dan mic yang matang dalam blog nii..

      Kikikiki

      Delete
  2. Itu lah kerja KD, selongkar sana selongkar sini, selak sana selak sini,cari ape saja yang boleh dijadikan isu. Sesuatu yang mengaibkan orang orang puak puak yang dia tak suka.
    Manusia macam ni pun ade kat dunia ni ye.

    ReplyDelete
  3. Patutlah PPBM, PAN Imayam & DAPigs meleleh air liur basi! rupanya tak sabar nak songlap jawatan PAS selepas tak puas rompak harta parti PAS dan juga Kerusi Parlimen/ADUN PAS!
    ..dasar pelahap punya Pakatan Hopeless! Belum perintah negara Malaysia, dah pandai jadi peromapak pembangkang! nak buat camner, kiblat Pakatan Hopeless adalah Kafir Harbi DAPigs yang dilatih oleh Israel!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 12.01
      Ke situ pulak..ko mmg penyokong tegar umngok sbb dlm kepala otak dok fikir pasal songlap je ye..klau mo1 baca mesti ko dipanggil jd penasihat dia

      Delete
  4. Pas yang buat keputusan, orang lain pula salah?

    Apa dah jadi pada penyokong mic dan mca ini?

    ReplyDelete
  5. Sakit hati nya penyokong tegar DAP dengan setiakawan nya penyokong BN hahaha

    ReplyDelete
  6. Pelik ngan coment yg hentam KD.. agak2 tak leh terima, nape msuk baca?.. kan sh bidohkn diri sendiri.. sifat2 bodohkn diri sendiri ni hanya terdpt pd ahli umno

    ReplyDelete
  7. Anon 4:05AM.... kami masuk dan komen dlm semua blog. Kalau tak nak bagi orang komen, tak payah la ada blog.
    You must also ask the bloggers....if they do not want members of public to komen then just write in your own whatsapp group.
    Gobblokk betul kamu ni... tahap IQ Mr Bean Pokok Sena.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minta najib tutup blog dia..situ langsung x boleh komen

      Delete
  8. Jangan kata gitu kat 4.05 am tu kesian dia sebab dia tu memang bodoh...

    ReplyDelete
  9. PAS PUS PUS
    Patut lah meroyan...hilang 5000 jawatan..hahaha

    ReplyDelete
  10. Nama je 5000 jawatan tapi apa jawatan nya.... Ceput Ceput je, gaji pun berapa sen sangat. Entah entah setakat bayar elaun je.

    ReplyDelete
  11. Kepada tuan admin saya ucapkan syabas kerana dah semakin ramai peminat,walau pun mereka tu datang dalam berbagai bentok!!....apa pun tandanya tuan admin(KD) semakin diminati.Sekali lagi saya ucapkan syabas.

    Dan kepada pengomen2 yang sasau dan selalu datang keblog ini saya berpesan muhasabahlah diri ,dan kalau kamu dapati hujahan2 yang dibuat oleh tuan blog ini betul apa salahnya kamu sokong,atau kamu diam saja kan lebih baik dari kamu memberi komen yang menampakkan kebodohan kamu.Setuju??.....

    ReplyDelete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..