Google+ Followers

Thursday, May 4, 2017

SAMAN KALAU RAFIZI KAKI BOHONG

Ini dah betul,  kita puji.. 
Yang lain,  diam... Kenapa? 



Tetapi ketika pihak lain membuat report polis,  siasatan akan menentukan,  polis pun belum dakwa,  kenapa pula pihak lain tumpang meroyan.. ????????
Masukan ke neraka... 
Ajaran sesat ni... 
Lagi teruk dari Rafizi.. 

Apa puak ni fikir Malaikat Malik boleh dibeli oleh boss mereka.. 

13 comments:

  1. JAKIM DIMINTA SIASAT PEGERAKAN KABILAH BARU - PASTA LIBAN.

    Ketua AYOHBETOLLAH EDDY WANG KIN CIN.
    sepupu AYOH PIN TAY KOH besar.

    Lain mcm puak ni Kedua mahzab ini tak pakai undang2.

    Yg soramg pakai Masok teko settle.
    Tp sorang lagi tak perlu report, Dia nyah pesalah terus ke neraka.

    Dulu sy ingat PAS mau pegang kinci Surga shj.

    SKRG SY DIKEJUTKAN DGN MAKLUMAT TERKINI BAHAWA KUNCI NERAKA PUN MO DIVONTROL PASTA LIBAN !!,?

    SRLAMATKAN MALAYSIA UTK ANAK CUCU.
    UMNOBNPAS..PUT U GO !

    ReplyDelete
  2. Kalau nak saman tak perlu kecoh kecoh, tak perlu meroyan. Yang lebih kecoh sebenarnya puak puak Pakatan Haprak.... dok asyik ikut buntut orang je, punya le nak tahu saman ke tidak. Busy body betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. selagi Tin milo tak penuh, tangguh. Apa ni.
      SAYA MOJON KD MULAKAN KUTIPAN UTK BANTU PAS TERUSJ SAMAN. taknperlu dolak alih Tin Milo.
      Buatlah satu akaun , dan kita bantu PAS cepat dapat saman.
      Kita mula diMalaysia ,murah sikit.
      Pentotok PAS, sila publish berapa RM nak kat sini.
      JANJI SAMAN.

      APA?! Takut? Terus biar Piji ke Naraka ?
      KUNCI SURGA PAS PEGANG..TAK LAN LA, KUNCI NERAKA PUN PAS PEGANG?

      Kencing tu agak2 la, habis tempias dalam blog KD ni.!!

      Delete
  3. Bukankah kerana pembohongannya, sudah banyak kali Rafizi kena saman dan...kalah...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasharuddin lum saman..
      Najib lum saman lagi..

      Kenapa diam yek..

      Delete
    2. Nasha tu penasihat SPRM, mana boleh biarkan 'pertuduhan'PIJI terus macam ni?!.
      Nasha jgnla jadi.musang bercoat ayam yg jaga reban.
      Nantiasok Neraka.

      SELAMATKAN LAH MALAYSIA

      Delete
  4. 1mdb mamak kutty sampai skg tak saman saman... kikikikkkk....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa tak tahu MO1
      (Penjawat 1) adalah Najib adalah Idiot, kata Menteri mana tah?

      Hakim mana tah kata Najib bukan Penjawat, maka apakah juga..

      Menteri mana tah maksudkan Hakim mana tah itu IDIOT ?!

      SELAMATKAN LAH MALAYSIA 925.

      Delete
    2. 9.25
      ni sorg lagi penyokong MO1 yg sanggup perbodohkan diri di sini..sila baca tulisan 9.59 dan contoh paling terdekat adalah dato khairudin. Dia buat report pasal 1mdb, kena tahan dengan polis atas alasan mensabotaj negara. dan masuk dalam sejarah dunia, peguam dia pun ditahan. tp mahkamah tolak permohonan peguam negara dan bebaskan mereka. namun pihak AG masih membuat rayuan untuk menahan beliau bawah sosma..kalau rujukan hanya sekadar dari TV3suku dan akhbar utusang, tak kemana pun..jadi bodoh sbb nak pertahankan MO1 je..cai cai..kikkikkikkk...

      Delete
  5. Anon 925, minta maaf le sebab tak tumpang bodoh awak, 1mdb le patut saman ke piak yg tuduhnya. .
    Kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn tumpang bro... Sekolahkan je...

      Delete
  6. Tau tak kenapa 1mdb tak saman. Kalau saman mau bangkrap semua. Makmak kutty, anak beranak dan kroni akan bangkrap klu kena saman dengan 1mdb. 1mdb faham impak ini dan kerana itu agenda 1mdb diteruskan juga bagi merealisasikan pembangunan negara.

    Mamak kutty dah gabra ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1mdb faham sebab tu tak saman??????

      Kikikikikiki
      Simpan sikit bodo tu

      Delete