Google+ Followers

Wednesday, June 7, 2017

CALON PM AZMIN, TPM MUKHRIZ

Nak tanya PAS,  ok tak gandingan ini (?)

Nak tanya Hadi,  ok tak calon² ini yang tidak perrnah terhegeh hegeh atau ampusini ampusana meminta-minta jawatan.

Azmin sebagai MB Selangor juga atas cadangan PAS.

11 comments:

  1. aku suka...aku suka. kalaulah betul.....
    next budget lps pru org gomen akan dpt bonus minimum 3 bulan gaji...yahooooo!!!
    senang la nak naikkan harga barang. apa nak kira, semua org akan jadi senang. kelapa sawit jadi mahal, getah tak terkira la harga dia. mau sampai rm8 sekilo...
    ikan pelalin rm20 sekilo takde hal. semua mampu beli...

    ReplyDelete
  2. Asal derma tak masuk akaun peribadi, acceptable.

    ReplyDelete
  3. Aku suka, aku suka! GST tak payah bayar, Cukai pendapatan pun tak perlu bayar. Kita minta Azmin bayar semua tu kalau dia kata perlu bayar. Tak payah bonus. Asal hidup senang. Barang mahal tak apa. Kita ada cara nak cari yang murah. Rokok naik rm50 sebungkus pun tak apa. Kita ada jenis rokok yang berharga RM2 sebungkus. Yahoo Azmin senang, aku pun senang!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bape bayk jibo sumbat dedak dlm perut ko nie?

      Delete
  4. Gandingan yang hebat pasti best giler punya....!!

    ReplyDelete
  5. Kedua2 nya masih muda dan perlukan pengalaman yg lebih..

    Ada lebih baik biarlah muhyiddin yg take over..beliau lebih berkaliber,berpengalaman dan pernah menjadi org kedua tertinggi dlm kerajaan..beliau lebih arif ttg skandal2 yg pernah ditimbulkan oleh najib..ini akan lebih memudahkan proses pemulihan sistem gerak kerja pentadbiran..
    Walaupun beliau (muhyiddin) dilihat agak kurang mesra,sombong,kurang menonjol dan sebagainya,tp percayalah beliau boleh memegang jawatan tersebut..rekod beliau semasa dlm kerajaan pun bkn sembarangan..

    Maaf la ye kwn2,ini hanyalah pendapat peribadi dan analisis yg dibuat atas dasar pemerhatian dan beberapa semakan rekod..

    Jgn mareeeeee..

    ReplyDelete
  6. Calon PM kecuali Tun tidak layak dari BERSATU samada Muhyiddin atau Mukhriz, mereka dianggap minoriti dan baru dalam PH walaupun mempunyai nama besar di tempat lain.

    Jawatan PM maksima dua penggal tetapi boleh diketepikan lebih awal jika mendapat persetujuan dua pertiga dari Majlis Kerja Tertinggi PH.

    ReplyDelete
  7. Hulubalang lanun lagi sembelit ke....akibat...

    1 FGV dah nak meledak

    2 Musa Hassan tukang cebok baru ke tak pasal pasal buat media statement account siLanun Bugis

    3 Kemudian kejong 2nd account suruh tanya MACC lah...

    4 9.5 juta tuan punya badan pun sepi walau lawyer hebat

    5 tukang tabur 9.5 juta siLanun Bugis tuan punya account tak jawab duit sengat dari SRC Musa Hassan pulak pak sanggup?

    Tanah Melayu punya pemimpin lanun Bugis...kesiannnn!

    ReplyDelete
  8. Apasal tanya PAS? Bila masa pulak PAS masuk parti Pakatan Hopeless? Dah lah hopeless, nyibuk dengan PAS pulak!
    Korang mangkuk hayun dalam Pakatan Hopeless bergaduhlah sama sendiri sapa nak jadi PM!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paul bangla, masa Tun kata ada cadang dia jadi PM, masa tu kenapa pas sebok komen..

      Tupasal, PH kalau kentut pun, berebut pendedak nak cium..

      Delete