Google+ Followers

Monday, June 26, 2017

CUTI NAJIB YANG SERBA SEDERHANA

Tidak seperti Tun yang berhari raya mewah di London bersama keluarga, Najib dengan rela hati hanya memilih negara jiran serba murah sederhana berhari raya. Sesuai dengan kemampuan. 

Inilah contoh terbaik PM Malaysia dalam sejak dua menjak ini. 




# Persepsi najib takut ke new york atau london sedang mempengaruhi rakyat. 

18 comments:

  1. Pegi la Papua ke..Timor Leste ke utk bercuti..baru la nampak real sikit..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro,

      Ada report yang Obama juga berada di Bali...so cable Obama masih segar dan kuat di Washington vis-a-vis the Democrats...

      Look if Bill Clinton could be having a mile-high meeting up in the air with the AG (US bukan Apundik ya) just to get his wife's email scandal subdued...we can speculate Obama would have his 5 holes or 18 with M01 except without security details and prying eyes...then again you can bet on it Chief Pirate knew his days are numbered hence the contingency!

      Antara nasihat Tun M dengan kekata Isa Samad...si Bugis Lanun kena dengar kepada sesiapa yang rantai buah keduak dia...ehemmmm...

      Delete
  2. TUN PEMIMPIN YANG BERJIWA RAKYAT SEBABTU DIA BERAYA DI LONDON...ORANG MALAYSIA RAMAI....BAGAI MACAI2 JA RAYA DI MALAYSIA, LOW CLASS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tun nakbsedarkan rakyat bahawa untuknya dan keluarga tidak lagi perlu bersusah payah untuk turun padang dan selamatkan malaysia dari lanun.

      Tetapi beliau merasa bertanggungjawab kerana kesan 1mdb akan akhirnya menekan dan menghimpit bangsa Melayu.

      Oleh itu apabila Tun sanggup korbankan keistimewaan sebagai mantan PM, difitnah, diburuk dan dimalukan serta kerugian masa emasnya, kita lah, rakyat yang patut menyahut cabaran dan membantu Tun.

      Ini bukan untuk masa depan Tun, masa depan kita dan keturunan kita.

      Delete
  3. TUN BUKAN NAK SELAMATKAN MALAYSIA TAPI NAK SELAMATKAN BOBOI

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii. spoil !! Nama Teran tu la mcm ada sengat...
      hmmm, lior basi rupenye..

      Delete
    2. Apa punya komen ni...adoiii,
      Najib tak berani pegi London,
      Nanti berbuih mulut nak jawap... Paparazzi ramai tahu tak,
      Kebetulan mulut Haji Hadi dah semakin merah dan bila bercakap hujung bibir aje, macam kena ulser... Pasal apo tu

      Delete
    3. Boboi memang sudah selamat. Dr M hanya nak. selamatkan. Malaysia dari ditakbir oleh Penyamun Bugis

      Delete
  4. Pada aku samada tun betul ke atau tun salah ke, sekarsng tun telah gagal dan akan datang juga tun akan gagal. Masa kejayaan fun dlm politik telah berakhir. Sementelah kawan2nya kini adalah musuh2nya dahulu. Siapa berani jamin mereka tidak akan membalas dendam?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu bagi kamu je. Bagi majoriti rakyat sebaliknya.

      Alah jawapan pendedak faham2 je lah.

      Delete
    2. biasalah bro john kalau tak jalankan tugas nanti ada yang panggil dorang bangang.

      Delete
    3. Betul bro M Noor,

      Selamat hari raya dan maaf zahir batin dari saya utk bro sekeluarga.

      Delete
    4. maaf bro john doe lambat reply anyway selamat hari raya maaf zahir dan batin to ur family too n tak lupa juga untuk SEMUA umat islam dimana jua.

      Delete
    5. Banyak now kamu telan dedak usin... sampai otak pun naik biol!!!

      Delete
  5. 41vpres suite tu.
    Tapi takpa, Lobai Haha dh jampi basoh dosa.
    A9 dan Polis Syurga 90J siap siaga take cover.
    Ok ,
    A9Q7,
    Hujah dgn isi, bukan dgn butir inti Tahik Low Jho.
    Tunjuk pada tuan mu ko boleh bagi tangkisan mantap.
    Jgn sia2kan A9Q7 tu.

    nah, jhn harap keluar dlm media melayu

    https://www.google.com/amp/www.wowkeren.com/berita/artikel/00167742.html

    ReplyDelete
  6. Adoi...ada jugak blog mcm ni pemcacai najib...
    1.Najib tak berani doh nak pogi London, baru nak landing jet berpuluh reporter dah menunggu.
    2.Tun Mahathir ditunggu tunggu rakyat Malaysia dan reporter dan sonang sekali TM nak komen...simple.
    3.Najib nak bersantai di London, ponoh paparazzi kojar siang malam.
    Bondo simple mcm ni tak kan tak boleh pikir.
    Umno sudah berkubur, rest in peace...

    ReplyDelete
  7. MahaKUTTY kena bercuti di Europe sebab kat Malaysia PANAS kena goreng dengan FOREX scandal!

    ReplyDelete