Google+ Followers

Friday, June 9, 2017

YES OR NO, ITUPUN SUSAH KE..

Pemimpin kalau bercakap sehala depan kaumnya ampusana ampusini bukan main lagi, berdegar degar,  am i alone?  Puhhhbh lagakkk

Peguam hebat pun,  kalau menang kes,  wartawan belum sempat buka mulut,  dah menceceh.. 

Berbeza dengan Tun Dr Mahathir,  tanyalah apa sahaja isu,  walaupun isu baru viral lima minit,  spontan sahaja dia jawab,  tanyalah apa pun saolan,  tak adalah melenting nak saman wartawan kerdil... 

Pemimpin berkaitan,  malu le sikit,  kalau nak jawab yes or no pun gelabah... Dua minggu beb membatu. 


4 comments:

  1. Doktor pakar dari zoo,
    telahpun kenalpasti punca membatu.
    Bukan berkait jangkitan atau hantu,
    tapi akibat kancing dagu,
    lidah kelu,
    kaki tangan kejang kematu,
    telur kecut kerutu,
    kencing pun keluar air beku,
    kentut pun angin lesu...

    Semua sebab,bukan senang nak TIPU,
    bila Rakyat Felda semua dah tahu..

    Tun Fan
    Putayaya,
    Nanyqng
    (dikenali sbgai Malaya sebelum 1mdb)

    ReplyDelete
  2. Susah la bro kalu duit ada masuk. Kalu duit tarak masuk mudah cerita. Bro kalu ada yg masukkan dedak besar dalam bank pun susah mau ngaku, kalu bawah meja ok, jejak tak ada. ini bukan dedak saja tapi kait dengan intergriti bro. Loyar macam tu intergriti mesti high bro. Kalu low macam pm, hancus negara macam sekarang.

    ReplyDelete
  3. Eehhh.... eehhh..... ape ka hal KD ni macam bagus sangat nak paksa paksa orang cakap Yes or No.
    Ikut suka dia la... nak tunggu Berbulan bulan ke bertahun tahun ke sebelum buka mulut. Yang dok menyebok tu apa pasal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 9:05 ni sekor dah masuk jerat kd, kurang lebih gelojoh macam musa hassan.

      Tak jawab langsung pyn tak apa, biarlah rafizi bogelkan.. Pahni masuk mahkamah jawab saman anwar

      Delete

Sendiri cakap, sendiri tanggung..