Google+ Followers

Monday, July 10, 2017

PALING KELAKAR BILA TMJ KATA, YANG BELUM PANDAI MENUNGGANG KUDA PUN DIPILIH MAIN POLO WAKILI NEGARA (?) Menteri Sukan kena beri teguran pada persatuan tersebut.

Dalam ketika rakyat bergembira menyambut Syawal,  ratusan ribu menghadiri rumah terbuka MO1, kenapa tiba tiba TMJ kata Malaysia sedang sakit (?)

Tidak stabil (?)
Yang kaya bertambah kaya..  (?)
Rasuah telah menjadi budaya..  (?)
Media melindungi rasuah.. (?)
Si hipokrik disanjung.. (?)
Pemimpin politik nak jadi selebriti dan ahli sukan,  yang tak pandai berkuda pun dipilih main polo wakili negara.. (?)
Jet peribadi pun disebut.. (?)
....

Jika lah yang bertanya khabar ini pak tua di hujung kampong.. (?)
Tentulah besok pagi ayam betina,  babi hutan,  anjing kurap bersahut sahutan.. 




# Satu open house perdana akan berlangsung 12-15/7/2017, 3 hari di T6, di kw asan parlimen Sembrong dengan peruntukan RM3 juta. 

10 comments:

  1. nak perabis duit rakyat je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pihak klepet dah bongkak bagaikan mereka tuan tanah, dan rajyat adalah beban yg menunpang.
      Yg paling tak boleh bela adalah cai2 pelahap tahek low. Mereka ini masih sanggup ambil upah job jilat.
      Warlord2 UmnoBn akan nenyalurkan tahek low ikut sukatan.
      Sheriff Syurga Lobai Brahmin PIS pulak akan janjikan bilek aircond disyurga.
      Cai2 adalah petualang busuk yg harus dikenalpasti dan terus dilanyak dlm blog.
      Ini tugas wajip bagi melondehkan nungkar. Tapi populasi cai2 cuma ada dlm 4-5% pengundi shj.

      Pakatan telah siap junjong titah nukilan TMJ.
      Bagaimana UMNOBN dan PiS ?
      Tak kan tak sokong?

      Delete
  2. kita xperlu lyn puak2 bebal pakatn ni.buang masa n tenaga.isu sm putar ke sdh.baik Kita bc Komen dorg smbl mkn kuaci buat taik GG lg berharga dr Komen n ulasn smph puak2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi lanun, sendiri tulis, sendiri sokong, taktik basi woiii..

      Tak perlu layan ke atau dah habis hujah...

      Masuk sini apahal?
      Memanglah tak malu.. Jenis tak ada maruah

      Delete
    2. 7:13 makan kuaci? Gila ke apa? Tak ke kau makan dedak ayam? Kuaci pun bukan grade A9...6% ler katakan...

      Delete
  3. Satu open house perdana akan belangsong pada 12/ 15-7-2017 parlimen Semborong.

    Lamai-lamai latang lor rr ,free makan apa atak hat maa aa . Kita lapat makan nasi jadi lor rr.

    Lain apa mau makan ?.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Red bean army dikesan.pengomen upahan dap

      Delete
    2. Anon 720, itu je?

      Lebih kau pergi jilat taik low lagi bagus

      Delete
  4. Budak Oxford kena salai 10-0 & 11-0 by Team TMJ patut Mat Bangla tuh kejong....kes 100 million KBS tak selesai lagi, nih kan pulak kes 1MDB, SRC, FGV...?

    Sekarang pulak tukang lap kasut dan tukang cebok Lanun-Bugis si Khairul Azwan angkat lagi kata negarawan sebenar=PM01...dah sah pak timbalan menteri, menteri, dUMNO, MCA, MIC, Gerakan gila tak boleh bezakan apa itu wang hilang songlap...penyamun-bugis negarawan???

    Menteri Mat Bangla tahu naik kuda tapi tahu tunggang kuda tapi sendri masuk team Polo...dah lah jahanam kat kerajaan, bidang sukan pun dorang nih nak jahanamkan!

    ReplyDelete