Google+ Followers

Thursday, July 6, 2017

PUAS ZARKASHI KENA PENUMBOK SULONG..

Tak ada faedah,  kerja sia sia mempertahan mati matian jho low oleh sebilangan besar pemimpin umno dan lebai subsidi.  





9 comments:

  1. Jhlow tak ada kena mengena dgn 1mdb tu yg pengerusi cari makan cakap. Tu pasal tak dipanggil walaupun ada pi meeting 1mdb. Tak hilang duit, tapi hilang pi labur ke laut. Tak hilang duit, tapi bayar hutang kat orang lain. Dah kena bayar lagi sekali dengan alasan jaga hati abu dhabi. Tak hilang duit, tapi jual harta nak bayar hutang. Hutang menda tak tahu, duit habis bayar hutang. Tak hilang duit, tapi harta banyak kena jual, duit tak nampak, hutang makin banyak.

    ReplyDelete
  2. Nak melaga lagakan Tuan Ibrahim dg Fuad Zarkashi pulak. Cerita le sikit pasal Turn M meroyan bila orang tuduh dia bersekonkol dg DOJ. Kah... kah...kah, huduh bila olang tua meloyan looo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah panas punggung hahaha...jgn meroyan lebih2. Baru kena sekeh oleh tuan ibrahim dah tiga suku. Jawab le soalan tuan ibrahim tu klu ada teloq..

      Delete
    2. Ini salah seorang Yg Tun maksudkan.... Bangang

      Delete
  3. Seorang negarawan, seorang bekas PM yg sepatutnya mempunyai adap dalam bual bicara dg perkataan2 sopan, bila dah guna perkataan "bangang" kpd orang lain maka secara tak langsung menunjukkan yg Turn M dah "frust" bila semua yg dibuat beliau tak menjadi.

    ReplyDelete
  4. 5.28
    Hidup tun m...dah mmg bangang..tak kan nak cakap cerdik pulak..biar kasar, baru org sedar..itu baru sedikit kalau dibandingkan dengan mulut puak2 umngok..terasa ke bro?

    ReplyDelete
  5. Bukan bangang....tak baik baik kata macam tu....DUNGU paham tak? Abg lagi pada bangang. Sepuluh tingkat atas dari bodoh. Buktikan yg mdb ni benar dan kenapa tak payah audit? Cuba company bapak kau tu tak di audit....sekejap lagi dapat lah surat cinta ssm....bengong betul lah.
    Mana cina babi gemok tu? Apa yg istimewa sangat sampai tak payah panggil balik? SUSAH SANGAT KE NAK SURUH DIA DTG?
    Dasar haramjadah

    ReplyDelete
  6. Sebelum ini sebagai PM, Turn M mempunyai kuasa "mengarah" walaupun secara lisan supaya sesuatu itu dibuat atau di laksanakan. Tiada yang berani membantah.
    Tetapi sekarang sebagai mantan PM, arahan, pandangan dan cadangan beliau tidak dipeduli lagi. Walaupun sebagai Pengerusi PPBM dan sekutu PH, pandangan, cadangan atau arahan beliau tidak mudah diterima bulat bulat oleh lain-lain pemimpin parti dlm PH. Ramai pemimpin pemimpin PH lebih bersikap sopan santun di hadapan Turn M, mengangguk ya dihadapan, menggeleng kepala di belakang. Mereka masih berpegang kepada prinsip "agree not to agree" sebab tidak ada seorang pun pemimpin pemimpin PH termasuk Turn M yang lebih "superior" daripada yg lain-lain. Kata mereka semuanya sama rata, dua puluh dua tahun sebagai PM TIDAK diambil kira.


    ReplyDelete
  7. Bangang bangang lanunpenyamunbugis...yang Mula sebut bangang, haramjadah, bangsat, sekor sekor...memang sikeparat penipu pencuri M01!

    Terima lah hakikat M01 nih memang tak ada secebis pemikiran bapak dia tapi, sayang dia pada mak dia aku puji sebab DUIT sengat, DUIT sebat, DUIT songlap, DUIT curi, DUIT rembat, dia dermakan juga ke Yayasan Rahah...hebat anak haramjadah satu nih....

    Kemudian adik bradik lain boleh pulak tak menyalak...

    Nih keluarga Kleptocratic yang terkenal dah!

    ReplyDelete