Google+ Followers

Sunday, July 16, 2017

SEKARANG MENEMUI ANWAR DI SUNGAI BULOH LEBIH MUDAH





# Agak terlambat,  Mahathir sudah mendahului.. 

17 comments:

  1. Tapi kesian nya MRT tak de pulak tu dari The Mine, Seri Kembangan ( rumah Dr M)terus ke Sg Buloh untuk pengerusi pergi berbincang dg KETUM.

    ReplyDelete
  2. Salam. Rm21 billion Utk 53 km. Kalau dgn jumlah 21 billion tu dah bolih buat 4 toll highway Utk destinasi sama.banyak lagi kenderaan leh lalu berbanding MRT. Tengok je sejauh mana rakyat kawasan tersebut nak guna. Nak jalan satu family berapa lak nak bayar tambang? Sifir mudah .Mana lebih murah naik ramai sekereta atau murah dgn MRT? 6 bulan pertama akan nampak implikasi kerana belanja besar Utk 53km ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak buat..x masyuk lak bro..MO1 sekarang buat projek2 besar supaya senang kelepet....bagi kat kroni2 dia habuan....

      Delete
    2. Dah buat...salah. Tak buat pun salah... apa jenis mangkuk hayun ni. Rasional sikit, asalkan dapat kemudahan kepada rakyat untuk long term kan dah ok. Mungkin gak kroni2 mamak kerala tak merasa kot, tu yg macai ni bising2...hehehe

      Delete
    3. Bila BN tumbang di PRU14, Pakatan Harapan sudah pasti bongkar semua penyalah gunaan kuasa.... takkan nak tengok 1MDB aje.

      Delete
    4. Bla PH menang cfm akan runtuhkan laluanMRT.agihkn kn rakyat terutama penyokongnya sgala batu besi tuuu

      Delete
  3. Kerajaan bn/umno dah buat MRT? Ni betul2 janji ditepati. Sebab tu aku tetap pilih/undi bn/umno kan kan he3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buat mrt? Sambung projek Mahathir..
      Kihkihkih

      Delete
    2. Zaman Najib baru le terlaksana...jenuh tunggu woi!!!

      Delete
    3. Bodoh bangkai kalau mahathir tak mula, sampai mampuih tak ada idea..

      Delete
  4. jangan makan nasik lemak pulak dalam mrt. dalam mrt tak boleh suka2 makan nasik lemak bungkus daun pisang. nanti orang kata 'kelako' tak tau peraturan...

    ReplyDelete
  5. Pembangkang dah terhutang budi kat bn/umno kerana ada mrt ini memudahkan mereka melawat sang dewa anwar bakal PM, baik nya najib kan he3

    ReplyDelete
  6. MRT siap, settle semua masalah rakyat kat seluruh malaysia? Mimpi BN nk menang Selangor...atau dah ada ura2 boleh rampas sebab dah kawtim dengan SPR..Bijan merasa dunia ni Bijan yg punya..setakat MRT je pun...aduyai...21billion...

    ReplyDelete
  7. Klu nk membgkang pn bior laa cerdik skit. jgn tunjuk sgt kebodohan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa nk kata bro..Macai pembgkg mmg bodoh..kikiki

      Delete
    2. ketua macai la yang paling pandai..cuba tanya 26 tolak 9 tinggal brape?kikiki...

      Delete