Google+ Followers

Tuesday, July 11, 2017

SURAT WARNING PUNYA PASAL




Mukriz mula diserang...

Mukhriz beri tempoh sehingga 1 petang 12/7/17 untuk najib minta maaf berhubung kenyataan Najib bahawa Tun berusaha PM kan Mukhriz (?)
Kenyataan ini boleh menggangu perbicaan mahkamah atas saman Mukhriz ke atas Setiausaha Akhbarnya..

Kikikiki
Panas beb...

Kelansungan Mukhriz ke atas Najib, bekas bossnya menunjukkan dia cukup berani kerana tiada file keburukan sepanjang perkhidmatannya dengan kerajaan yang tersimpan di JPM.

Tiada file khalwat
Tiada file songlap

Tiada file yang boleh diguna untuk menekan atau mengenakannya.

16 comments:

  1. Wa manyak pasti itu Najib mesti tatak rasa salah punya maa aa ,lain hat pon lia tatak rasa salah juga lea aa.

    Pilih punya olang yang manyak salah.

    ReplyDelete
  2. Gua tatak tau la ini olang... itu apa nama... apa nama... KD ka. Dia aaa, missti kolek kolek sana kolek kolek sini, celita busuk busuk punya hal saja. Tapi aaa dia punya hati pun ada busuk jugak. Aaaiyaa!!!

    ReplyDelete
  3. aku pun heran dengan anak manja tun m ni. berpuloh puloh ketua umno dan dan telah dijaja diseluruh sekian lama orang dok kata tun m nak jadikan mukhriz pm tak de pun dia saman. tapi bila najib sekali ckp dia terus saman, pelik aku, memang najib ni terlalu hebat. tapi jaga jaga harta mak bapak dan kaum kerabat kau tu najib belum ungkit lagi. baru isu rugi forex je sekarang ni, aku takut nanti lain yang kejar lain yang hang dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Malaysian CybertrooperTuesday, July 11, 2017 5:59:00 PM

      Ko pun kalau nak try boleh la keluarkan statement yg sama macam boss ko tu. Tapi jangan la pulak berlindung dibelakang nama samaran Anonymouse tu. Bagi nama betul supaya boleh kami ajukan pada DS Mukhriz supaya menyaman ko. Nanti dalam mahkamah ko tanya la kat DS Mukhriz kenapa org lain dia tak saman?

      Ada bran? Atau sekadar sembang kencang?

      Delete
  4. Keluarga perombak khazanah negara MahaKUTTY nak tunjuk 'innocent' pulak! muahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. perombak takpe, jangan perompak kah.kah.kah...

      Delete
    2. Paul Baggio, jepun pangge Bangerro. Bodoh tak ada ubat.
      Kesian tu. Harap sempat taubat

      Delete
  5. Apa2 pun bn/umno tetap dihati ku yahoo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 720, suka kola, sapa tanya.
      Ok, lahapla tahek low anda.
      Jangan lupa ,
      hirupla koncin sherif syurga,
      takut kang tecekik bulat mata,
      Mampos tak sempat taubat dpt terus neraka.
      suja kola, tepuk lutut , tanya selera.
      ha ha ha

      Delete
  6. Nasib baik Mukhriz sebut hari Rabu, sebab kalau pilih Selasa Najib akan bergelak ketawa pasai dalam diari Najib hari Selasa tak wujud.

    Kuang kuang kuang....

    P/s - pandai Mukhriz dan peguamnya guna terma 'tindakan mahkamah boleh diambil'. Kalau guna boleh/may tak fail saman pun tak jadi hal, tapi kalau guna akan/will/shall macam Jibun guna nanti jadi malu pulak..

    Dah 2 tahun selasa dah jibun wooooi..

    ReplyDelete
  7. DS Najib terpaksa baiki kerosakan angkara mahadey.bertabahlah pm ku.usaha pergobananmu dlm memcuci tahi yg ditngglkn kami sanjungi..moga DS pnjg umur dn dberkati.#pru14 umno gah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najib baiki kerosakan?!

      Alahai Saki baki ulat tahek low ni mmg buat kerja menungkat mungkar.
      Dah sah2 matlamat tak boleh menghalalkan cara.
      Apa bentuk upah yg dari sumber diragui atau sah haram dah tentu bersifat DEDAK.
      Kalau DEDAK Tahi Low, lagi la Haram Jaddah !!
      Apa lah nak jadi 853 seekor ni. Tak kan lah tak tau mende simple.
      Tak kan la sebab janji Melayu Islam tak jadi salah. Mana ada EXCLUSION CLAUSE utk tungkat mungkar ?!

      Delete
  8. Najib masih belum dibicarakan, jadi sahlah najib masih tak bersalah kan, jadi aku mesti sokong Najib kan kan kan

    ReplyDelete
  9. Berita Terkini dari Singapura...

    Mantan Banker BSI dipenjara selama 54 Bulan kerana Penyelewengan dan penipuan dalama Kes 1MDB!!!!

    Hidop Lanun Bugis!!!!

    Kahkahkahkahkahkahkahkah....

    ReplyDelete
  10. Mantan banker tu dah dibicarakan dan disah bersalah patutlah dihukum tetapi najib belum dibicarakan jadi belumlah bersalahkan he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lantaran perbuatan najib itu banker kena penjara,,bonggok......!!

      Delete