Tuesday, September 19, 2017

PESTA GAY, BEER.....APA SUDAH JADI DENGAN UNDANG UNDANG KERAJAAN UMNO MALAYSIA

Pesta tarian gay terbesar dunia di Kuala Lumpur 30 September


ISMA WEB
http://dialograkyat.blogspot.my/2017/09/pesta-tarian-gay-terbesar-dunia-di.html

BANGI  – Belum selesai isu pesta arak Better Beer Festival, umat Islam dikejutkan lagi dengan penganjuran pra-pesta muzik tarian gay yang akan diadakan di Rooftop GTower, Kuala Lumpur.

Parti muzik gay ‘White Party BKK Warm Up’ itu dikatakan yang terbesar di dunia, diadakan pada 30 September ini.

Berdasarkan poster dan laman web, pesta tarian ini adalah anjuran DivineBliss Malaysia.

Difahamkan, penganjur menjemput semua ahli komuniti LGBT dan gay dari seluruh negara untuk datang beramai-ramai bagi memeriahkan pesta ini.

Acara ini terhad kepada mereka yang berumur 21 tahun ke atas sahaja.

Pesta Gay ini dicetuskan oleh veteran industri hiburan, Blue & Bond Satittammanoon dari Cloud 9 Inc, salah satu syarikat penganjuran konsert dan festival yang terkemuka di Thailand dengan kerjasama Jeffrey Sanker, CEO White Party Entertainment Inc.

20 comments:

  1. Kd tlg komen mahakutty ank berank sokong LGBT comongo

    ReplyDelete
  2. Disebabkan lemahnya kuasa politik melayu maka perkara2 begini berlaku. Lemahnya kuasa politik melayu disbbkan pemimpin yang lemah dan tidak amanah menyebabkan orang melayu dan islam tidak dihormati.

    ReplyDelete
  3. Kerana dedak dan harta pimpinan umno membutakan hati,
    Dosa dan maksiat tolak ke tepi,
    Buka lah mata terangkan hati,
    Inikah pimpinanan ulung macai termimpi mimpi,

    Astaghfirullah nastaghfirullah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Butuh pak ang.. Umno jgk salah. Dh terang hampa punya pemimpin sokong LGBT pesta arak.. Buta ka apa

      Delete
  4. Macamana perkara ni boleh terjadi x lah kita perlu hairankan. Sama seperti terpacaknya genting highland, magnum, toto dsbnya. Padahal parti yg memerintah dari dulu motonya demi agama, bangsa dan negara. Tapi dia x cakap agama apa, cuma dgn melayu cakap agama islamlah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
  5. Di salahkan nya kerajaan pulak..... esok kau perintah kau ubahlah undang-undang ikut selera kau. Nak tengok kau ada berani nak ubah tak dengan dlm Pakatan ada DAP.
    Cakap senang le....

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Di salahkan nya kerajaan pulak"

      Kerajaan umno najib adalah penguatkuasa, perkara ini boleh ditangani dengan mudah jika pakatan harapan memerintah

      "esok kau perintah kau ubahlah undang-undang ikut selera kau"

      Terimakasih diatas kepercayaan dan mandat diberikan oleh macai najib terhadap kami, berhubung perkara selera plak, ianya mengikut kehendak selera rakyat yg majoriti didalam pakatan harapan adalah melayu bumiputra islam.

      Sudah pasti perkara sebegini tidak akan terjadi jika PH memerintah.

      Alhamdullillah.

      Delete
    2. Kikiki.. Lawak apakh ini.. Tgk selgr sdh.. Sejak ph pgg bertmbh tmbh pust urut n Judi

      Delete
    3. Apabila rakyat "Tgk selgr sdh." Ianya mempunyai cash reserve amat tinggi yg cuba dirompak pula oleh najib selepas 1mdb.

      Najib menggunakan muhd taib, tetapi gagal.

      Pusat urut "bertmbh" adalah bermula dari perlis hingga ke sabah di kuasai oleh BN, inilah sebabnya umno najib wajib ditumbangkan.

      Delete
  6. Replies
    1. Selangor, Penang dan Wilayah Persekutuan KL diancam banyak pesta liar?

      Delete
  7. Anon 11.05,

    Budaya mencarut dan maki hamun di bibir umno,
    Next pru kat umno katalah no no no,
    Kerajaan mana yg dok promote smua bahan bahan porno,
    Bukankah yg perintah la ni puak puak umno,
    Jangan la cai maki hamun buat buat donno,

    Astaghfirullah

    ReplyDelete
  8. Umno, dulu kini dan selamanya
    Jadi YB dunia ini ana yg punya
    Ada permit, kita kayakan nyonya
    Utk dana parti kalau ada yg tanya

    ReplyDelete
  9. Kluangman 11:49PM...itulah strategi DAP, didiamkan nya dahulu sebab belum dapat memerintah kerajaan persekutuan. Dia pun tahu Melayu mudah lupa. Tengok sekarang Melayu Selangor dan Penang sudah mula lupa, dah nampak macam DAP ok je.....tapi agenda tersembunyi nya belum keluar. Wilayah Persekutuan walaupun MP nya ramai dari parti DAP tapi masih di perintah kerajaan persekutuan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 60 tahun merintah, apa benda teori yang kau buat tu. Cukuplah..

      Orang lain pula perintah.

      Delete
  10. Walaupun 100 memerintah, tidak sekali kali sanggup menjadi barua DAP walaupun orang lain yang perintah.

    ReplyDelete
  11. Dalam internet lebih dari tu pun ada so nak berhenti tonton ke
    Siapa boleh kawal ?

    ReplyDelete