Google+ Followers

Monday, October 2, 2017

SETUJU KOT RASUAH ADALAH MUSUH NOMBOR SATU DAN PALING BANGSAT DI MALAYSIA...

Paling bangsat kalau pemimpin tua nak suap anak muda.



 



22 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    2. This comment has been removed by a blog administrator.

      Delete
    3. Kami sbg rakyat malaysia yg perihatin dgn ekonomi US kecewa dgn tindakan trump yg xnk singgah memberikan dokongan moral kepada pemimpin hebat kami yg juga merupakan Bapa Tiri Paling Mithali.

      Oh amerika..
      Sungguh xkenang budi.
      Dh la negara miskin. Bila ada negara kaya mcm msia nk bantu ekonomi ko, ko jual mhl pulak.

      Delete
  2. habibul rahman bilal mohsin ghulam kadir shah adalah financial controller kepada seluruh macai2 najib.

    Korang sumbat duit haram kepunyaan rakyat, kami tidak halalkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon pencerahan.
      Habibur rahman bilal mohsin ghulam kadir shah ni melayu ke?

      Dh siasat betul2 ke datuk nenek moyang dia bukan guna 'a/l'.
      Bukan apa, takot lepas bertaon2 berjuang ada yg pertikai dia bukan melayu.
      Yg pertikai tu pun bukan calang2. Menteri KDN mewakili bangla lubuk

      Delete
  3. Pi mamposlah dgn habibur tu!!

    ReplyDelete
  4. Korang macai keje ikut contoh sekor macai kat dalam ni...ehhhh memang sekor je pun kat dlm ni.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Ingat undi bonus dan sistem kuota, teringat la pulak politik wang.

    ReplyDelete
  7. Kesian, akhirnya wang berjuta pun budak kecik tak pandang..
    Maruah lebih penting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah tahu siapa yang offer 5 juta tu, pergilah repot SPRM dgn bukti panggilan, no telefon, rakaman perbualan.

      Apalah punya bodoh budak berhingus ni. Yalah kan, blogger pun tak kurang bodohnya.

      Delete
    2. Belum repot pun dah terkencing...

      Nama dah sebut..
      Berani samab le

      Delete
    3. 713 nampak kebodohan anda...

      Delete
  8. Trump pun tak pandang sogokan 100 BILLION.
    Langsung dia tak mahu jejak kaki ke Malaysia
    untuk bergambar dan main golf dengan Najib.
    Kesian appa Jib, tertunggu-tunggu his best fren.
    Jadi kena ada plan B.
    Tapi plan B pun tak jalan juga.
    Kena aktifkan plan C - DARURAT!!!!!!

    ReplyDelete
  9. Itulah pasal,

    Depa ingat Bagio, VIRGO@ROMARIO dan tikus-tikus lain sanggup makan dedak ribu riban sebulan maka kalau dedak juta-jutaan takkanlah orang gamak nak tolak kan?

    Sekali gol bolos dalam game sendiri daaaa..

    Syabas Syed Sadiq kerana buktikan tidak semua orang boleh jual maruah diri hanya demi wang.

    ReplyDelete
  10. Selamba je najib berucap pasal rasuah dpn sprm siap bagi 5 juta lagi!! Tebal gila kulit dia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat Malaysia jer kulit tebal...gi America England tempohari....jangan kata PC....buah 2 biji pun kecut....kalau kalau reporter jerit....tuh pasal security perimeter detail jauh.

      Lanun nih terror kampung jer lah! Tun M 92 tahun pun tak lari bila reformasi basi hentam sama dia....

      Delete
  11. berperangai anjing di tepi jalan selamba meruah,
    Tak kira gelap atau pun terang bcahaya,
    Syabas syed sadiq pertahan maruah,
    Biar langau umno seribu kali geleng kepala sebab x percaya,

    Astaghfirullah astaghfirullah

    ReplyDelete
  12. Apala nk jadiii Ala Kassemm Taek!
    Rancang bukan calang,
    Salut dgn Wang,
    Laksana dgn Tenang...
    Last2 Kantoi bersiri #320 berulang.
    Dengan Allah lawan tak akan menang.
    JanjiNYA,satu satu DIA kasi telanjang.
    Teruskan lh kalau masih UMNOBNPAS nak tentang.


    Budak Sayid reject 5 jota.
    Oman reject 4 Uni Malaysia.
    Tak cukup tuu,
    UMNO kna pannge mengadap berucap di Congress CPC, Tailong besar tuu.
    Adela adelaaa,Kunang sokon kumnis , dia kecek Single Party tu bagus pulak dah...
    Haduwoilaaa Kassem, mana Jho Low nehhh!

    ReplyDelete