Google+ Followers

Wednesday, May 9, 2018

JOHOR TUMPAS!!!!

32 comments:

  1. Replies
    1. Kehkehkeh.... Lain kali undi PM tua, jgn undi biru tua.

      Delete
    2. Fake baggio, kalau elaun xdpt lg blehlah submit resume kutip sampah dekat markas BN..

      Nk jdk cytrop PH xlayak pasal bodoh nk mampos

      Delete
  2. Jam 7:15:00 AM tapi sekarang 10:20 PM

    ReplyDelete
  3. Razali tumbang dimuar..

    ReplyDelete
  4. Bn johor bungkus kd..mat sabu berjaya jejak parlimen..tahniah..

    ReplyDelete
  5. Pas bungkus diluar kelantan..padan muka..kebanyakkn blog pro bn dh tutup komen..nsib baik kd open..tq..

    ReplyDelete
  6. N.9 champion !
    Tahniah. Pergh,itu yg kito nak.

    ReplyDelete
  7. Tv3 mcm takut2 jerr..😲😲

    ReplyDelete
  8. Razali sila terjun perigi

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..BN yg sombong dah tumbang.

    Dah banyak kali aku cakap sblm ni kan...jangan salahkan kami non partisan jika menumbangkan bn. Tapi pemimpin dan pemakan dedak haram bn termasuk bangsat2 tukang komen pro bn kat blog ini begitu angkuh dan takbur..

    Mana pemakan2 dedak pro bn? Apa korang nak cakap kali ni? Berapa punya banyak helah dan penipuan yg korang buat..tapi korang tumbang jugak. Tak malu ke kalah kepada orang tua renta yg baling gelas pun tak pecah?

    Kah kah kah

    ReplyDelete
  10. mana kejpra, suharli?

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH,JANGAN RIAK PULA! ESOK CUTI!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gua mmg bengang dgn komen2 lu,suharli. Tapi ucapan tahniah lu,gua anggap lu pun berjiwa besar jugak menerima kekalahan ini.
      Thanks bro!

      Delete
    2. Kami berjuang menegakkan kebenaran bukan kerana dedak.

      Delete
    3. hanya yang bodoh sombong je menyokong kebatilan.

      Delete
  12. SPR tak mahu umumkan PH kuasai pusat

    ReplyDelete
  13. Kedah penang perak selangor n9 melaka johor ditawan

    ReplyDelete
  14. Dh agak spr mmg saja tk mahu umum keputusan pru..cuma apa nasib najib lps nii..rahman..

    ReplyDelete
  15. KD

    Good job dude. A lot of blogs blocked or down...even NST would not report as it goes....

    Salam dari America buat KD dan para sahabat sedara kekawan dan teman yang berusaha gigih tanpa imbuhan...Amin!

    MLN

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah. Yea.. esok cuti. Boleh tidur dengan aman. Tahniah rakyat Malaysia.

    ReplyDelete
  17. Taubat macai2 harami TIDAK DITERIMA!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Macai2 harami semua boleh teruskan kerja menjilat si pengecut bugis tu.

      Delete