Google+ Followers

Wednesday, May 9, 2018

TERKENANG DAN AL FATEHAH BUAT RAKAN BLOGGER

Walaupun berjanji atau ada ura² untuk berjumpa tetapi tiada kesempatan dan dalam kesebokan memburu berita dan memberitakan,  akhirnya takdir,  Allah lebih menyayanginya (20/11/16)

Mengkagumi bloggingnya, sampai sekarang rindu dan terasa suatu kehilangan tanpanya. Alangkah manisnya jika dia turut bersama dengan kemenangan rakyat ini yang sangat mengkagumi Tun. 
Semoga keluarganya dapat sama berkongsi kegembiraan atas sebahagian dari perjuangannya.

Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang² yang mulia di disi Allah. 

Untuk itu marilah kita sama² mendoakan dan menghadiahkan hikmah dan faedah al fatehah kepada arwah Shaifuddin bin Mahmud @ Din Turtle... 

Al fatehah.. 




Aamiin

Terima kasih. 

18 comments:

  1. Al-Fatihah. Semoga allahyarham ditempatkan bersama orang-orang yang beriman. Amin

    ReplyDelete
  2. Saya juga sangat2 teringatkan arwah Din Turtle sejak tadi. Tak sangka ramai lagi yg mengingati beliau dan mengenang jasa terutama pasal 1mdb yang menjadi forte beliau. Pejuang sejati. Semoga Allah merahmati dan menerima segala amal baik sepanjang hayat arwah Din Turtle.

    Terima kasih sbb up entry ni saudara.

    ReplyDelete
  3. Al Fatihah. Semoga semua usaha beliau semasa hayat menjadi amal jariah

    ReplyDelete
  4. al fatihah. Salah seorang penulis yg sangat tekun dn cekal dlm kerja

    ReplyDelete
  5. Alfatihah. semoga rohnya ditempatkan dikalangan orang beriman. Seorang blogger hebat yg lantang dalam menyuarakan keadilan dan kebenaran.

    ReplyDelete
  6. .πŸ˜”πŸ˜ŸπŸ˜¦πŸ˜§πŸ˜£πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’πŸ˜’

    ReplyDelete
  7. Semuanya lenggang sekarang..bagaiikn terkena kejutan..kita faham perasaan najib sekarang..

    ReplyDelete
  8. Yes KD In Sya Allah kita sedekah Al Fateha at the same time please see to his family ie. wife and kids. Will chip in what we could if the situation is dire.

    I followed DT till the day he passed and but Allah loves him more. May his soul be among the bless Amin, Amin, Amin, Ya Rabb!

    MLN

    ReplyDelete
  9. tuan KD, saya masih menunggu ucap tama daripada john doe

    ReplyDelete
  10. Kalau korang nak tau..utk aku access setiap blog2 lain mcm blog kd ni, blog outsyed, dialog rakyat, jelapang.. Aku masuk melalui blog dinturtleoriginal.. From there, ada cerita baru kat blog2 lain, baru la aku klik link tersebut.. Aku start follow blog dinturtle since 2008 sampai ke hari ni (utk klik link saja la skang ni)..kajian dan penjelasan arwah ttg isu 1MDB mmg sgt simple, logik dan senang paham..

    ReplyDelete
  11. Alfatiha,saleh keruak dn rahman dahlan

    ReplyDelete
  12. Alfatehah...............hari-hari saya guna blog dia
    untuk link masuk ke blog anda dan lain-lain blog.
    Semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

    ReplyDelete
  13. Alfatehah. Saya mula aktif membaca blog dan komen politik dan AMAT MINAT penulisan Aruah dan turut bersedih dengan pemergiannya. Semoga Rohnya ditempatkan bersama para syuhadah. Amiin. To all my friends uphere, TAHNIAH, KALIAN ANTARA PENYUMBANG KEPADA KEMENANGAN PAKATAN HARAPAN. saya sampai pagi tak tidur tapi tak rasa mengantuk kerana Allah dah makbulkan Doa Rakyat Malaysia. Alamak, lupa nak BELI PISANG, nak GANTUNG KAT OFFICE. NIAT KALAU PH MENANG.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berlinang Air mata saya kejap ni tengok replay dalam AWANI pengumuman TUN M semasa PH menag malam tadi. Air mata terharu dengan SEMANGAT PERJUANGAN TUN M. MEMANG LEGEND

      Delete
  14. Other ministers who were defeated included Shabery Cheek (agriculture and agro-based industry), Johari Abdul Ghani (finance), Salleh Said Keruak (communications and multimedia), as well as Jamil Khir Baharom and Abdul Rahman Dahlan (Prime Minister's Department).

    Salleh and Rahman were among the staunchest defenders of Najib. Both were defeated by Harapan ally Parti Warisan Sabah.

    *PADAN MUKA*

    ReplyDelete