Google+ Followers

Tuesday, May 1, 2018

ZAHID JANGAN AJAR RAKYAT BUAT RAMALAN...


Membuat ramalan Tun akan masuk hospital untuk mendapat undi simpati, itu ramalan seorang TPM (?)

Sepantas kilat,  Tun dah jawab,  dia sentiasa disokong dan mendapat undi tanpa perlu masuk hospital. 

Sekurang²nya Tun masih ada jalan untuk mendapat undi dengan cara masuk hospital,  sebelum ini pun Tun buat vedio bersama dua cucu (lakonan)  yang memberi kesan dan tambahan undi. Ramalan atau apapun strategi Tun tidaklah sampai melanggar undang².
Tidak mustahil Zahid akan membuat pelbagai lagi ramalan. 

Bagaimana pula ramalan rakyat?  Zahid juga perlu tahu? 
SPR lengah²kan atau tidak umum kemenangan PH pada malam 9/5.. Sengaja untuk menimbulkan kekecohan untuk alasan istihar darurat??? 
Zahid kena cepat nafikan.. 

Ramalan rakyat.. 
Najib sudah siap jet peribadi untuk lari keluar negara (?)
Memang najib takkan response.. 
Bagi pihak.. Sesiapapun boleh... Cepat nafikan? 

Ramalan,  zahid tewas di Bagan Datoh..
Itu sudah hampir pasti. 

25 comments:

  1. Baiah Walauntaik dh..
    Sumpah sudah,
    mimpi dudah.
    Ramalan pun sudah.
    Hebat betul puak2 melayu Jahiltullahtul laa wal qu no jah nsm sarkas nii.
    Ya Allah, selanatkan lah kami Rakyat.

    ReplyDelete
  2. Ramalan Tun M di masukkan ke hospital tu datang nya dari inner circle Lim Guan Eng sendiri. Dah heboh di viral di Pulau Langkawi.
    Zahid cuma menyampaikan sahaja yg membawa maksud perkara tu dah jadi open secret.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1156,
      Bawah umur mengundi jgn sibuk.Khayal lebih la lu

      Delete
    2. Malam tadi Tun M hadhir kelihatan cergas, cerdas & bersemangat - siap soal jawab depan puluhan ribu di Jelajah Pakatan Harapan di Parlimen Titiwangsa selepas siri jelajah ke Trengganu sehari sebelumnya.

      Delete
    3. Inner circle a la la la la long ke? Kikikikk

      Delete
  3. Replies
    1. Dah makan taik agaknya sampai tak tahu isu..

      Delete
    2. Isunya kenapa macai masih bodoh. Apakah mereka telah termakan tahi? Kihkihkih

      Delete
    3. Nama pun "ramalan".. ia mungkin berlaku atau mumgkin tak berlaku.. so.. ape ade isu..

      Delete
    4. NAJIB DAH BOHONG - APAKAH JAHID JUGA NAK BOHONG....??

      Harga Sawit pd PRU 13:
      RM800 satu tan.
      Harga minyak masak (sebelum sabsidi dihapuskan & ujud gst:
      RM2.50 sekilo

      Harga Sawit pd PRU 14:
      RM400 satu tan.
      Harga minyak masak (setelah sabsidi dihapuskan & ujud gst:
      RM4.40 sekilo

      Natijahnya:
      Macam mana rakyat tidak tercungap-tercungap macam nak mampos, Najib pondan menganiaya rakyat jelata, khususnya warga2 Felda.

      Mari kita ubah Kerajaan, kita undi Pakatan Harapan demi kestabilan, kemakmuran & mengembalikan maruah negara.

      Delete
    5. Undi BN PRU14..ape ade isu

      Delete
    6. Geng ni klu berbohong mmg no wahid...dulu ada beras sst 15 dimana harganya mmg murah utk org berpendapatan rendah. Tapi dorang tarik balik konon tak mengena kumpulan sasar dan satu kaedah baru akan diperkenalkan sbgai ganti! Smpai skang ni abuk pun tarak..terus senyap..dan ramai pengilang beras bumiputra kat kelantan gulung tikar kerana produk utama mereka adalah sst 15!!

      Delete
    7. Bukan setakat jumpa 'face-to-face' jer Najib takut, gambar & potret Tun M pun Najib dah menggigil-terkencing dalam seluar.

      Lagi pulak di setiap kehadhiran Tun M di ceramah2 sepanjang Jelajah Pakatan Harapan dari Johor ke Perlis & Pantai Timur, puluhan ribu warga berpusu-pusu datang dgn kemahuan sendiri tanpa dedak & pengangkutan bas disediakan.

      HAPUSKAN NAJIB - HAPUSLAH GST......!!!

      Delete
  4. sebenarnya plan dan skrip oleh tun mamu madey menjelang hari-hari terakhir untuk mengundi dah terdedah. seperti yang pernah aku sebut 3-4 hari lepas bahawa lakonan sabotaj dan kononnya ada cubaan bunuh akan dimainkan oleh tun mamu madey. nah! betul-betul dilakukannya. so, apa masalahnya bila ada inner-circle terlepas skrip lalu diceritakan semula oleh tpm? kd nak marah siapa sebenarnya. tukang cerita semula ke inner-circle yang terlepas cakap?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Di zaman JIBON ni, semua KEMUNGKINAN boleh jadi kenyataan. Maklumkah CASH IS KING KONG, dan pelahap DEDAK pun ramai. Poooorah

      Delete
    2. Kau pon makan dedak jugak! Poooorah

      Delete
  5. Salam semua. Maaflah. Saya sebagai warganegara Malaysia TULEN, bukan Jawa, Bukan Bugis, Bukan Mamak, tapi MELAYU ASLI PAHANG. Amat berasa MALU mempunyai seorang TPM kononnya mempunyai didikan latarbelakang Agama tetapi kena TELOR kena pegang dik LANUN. Public speaking macam budak sekolah rendah, apa lagi keluar kenyataan dalam ucapan dan akhbar macam BUDAKX.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila hati dah benci..tp bg aku tpm terbaik ada sekolah tahfiz di melaka.ini lah pemimpin yg dicari bkn pendokong lgbt comongo syiah

      Delete
    2. 133,
      Pernah betlegar video (besi), seorang tahfix melaka letak batu asas tokong hindu tu betol ker?
      Tolong cerahkan sket. T.kasih

      Delete
  6. Apa2 yg kuar dri mulut zahid ni x pyah nak amik pot! Mcm biasalah, kluar statement, baru otak dia proses btul atau tidak! Banyak statementnya cam tu! Tpm paling haprak malaysia pernah ada! Najib mmg suka makhluk cam ni! Senang nak tarik idung!! PM najib, tpm zahid!! Mal aii!! Cukup lengkap satu set! Ha2 ha2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik2 sedara. Kat atas tu ada kaki bodek yg ckp zahid tpm terbaik. Nanti dia kata kau comongo (kihkihkih eja pun tak betul, entah faham entah tidak mamat ni). Kihkihkih...

      Delete
    2. Tpm terbaik!!! Kikiki apa sumbangan beliau kpd negara selain jumpa pak arab yg kononnya lebih dri seorang utk mengesahkan bos yg melantik beliau dpt derma!!! Kah kah kah

      Delete
    3. Tapi dia ada simpan ic madey..Nanti dia nak dedahkan..tp selepas pilihan Raya la jugak..cam yg lain lain tu..dia memang yg terbaik..setuju betul gua.

      Delete
  7. ramalan rakyat belum ada penafian, betul lah tu

    ReplyDelete
  8. Empunya badan yg sy penah komentar di blog ini (ikut naluri saya shj dulu dan tak kenal pun dia siapa & dtg dari mana) akhirnya muncul di hari penamaan calon pru14 dan mungkin dia lah yang akan memimpin untuk 'menyelamatkan' keadaan terdesak & diberi ilham dlm membentuk dimensi baru pemerintahan dengan back-up dari kumpulan tertentu.
    Wallahualam.

    ReplyDelete