Sunday, June 24, 2018

BERAPA BESAR PANGKAT DIA NAK..Kenalpasti siapa?  Minta jangan ujud cara ini dalam Kerajaan PH,  Menteri kena tegur penjawat awam!!!  POLIS DIRAJA MALAYSIA membawa,  carry wieght yang lebih besar dan mulia dari seorang Menteri? 11 comments:

 1. cium tangan tak bolih, peluk bukan muhrim bolih pulak,

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kalau bab peluk kena tanya lobai. Asyk sebut peluk,dikat nafsu syahwat anu liar. Kalautiang tnb pasang skirt pun mereka mengeletar.
   Tak ienal peluk kasih, yg dia tahu keras.
   Hina betul...lebih baik jd anjing, yg tahu hanya nk panjat betina.
   Ptuiii.!

   Delete
 2. Gambar mempamiekan sop tatacara sepacal Pariah Melayu menyembah seekor Sang Dewa Brahmin Majapahit.
  Tahap Bongkok,dan jilatan usap tangan mengikut jumlah dana yg ditawarkan.
  Kesian,umno mmg budayakan melayu utk kuat makan taek low.
  Ptuii,melayu bodoh,Islam pura !!!

  ReplyDelete
 3. Geli nak muntah tengok. Patut zahid tarik tangan sendiri, jangan kasi orang cium. Tengok orang alim ugama tak kasi kita cium tangan sebab dia tahu di sisi Allah manusia sama dan belum tentu orang alim mati sebagai orang soleh.

  ReplyDelete
 4. Geng umno mcm ni la yg semua pindah gi join pakatan dan pbm... kikiki..

  ReplyDelete
 5. Kapal nak karam...seblm lemas baik lompat dulu...bersatu sepatutnye tolak orang yg ade kepentingan...seblm pru yakin najib menang... Tak pandang pon tun madey..dah kalah baru terhegeh2...

  ReplyDelete
 6. PKR Perak sindir MP Bagan Serai: Ada tak menambah

  24 Jun 2018, 10:24 malam (Dikemaskini 24 Jun 2018, 10:30 malam)

  A A
  PKR Perak menyifatkan tindakan MP Bagan Serai Noor Azmi Ghazali keluar Umno hari ini dan merancang menyertai Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) sebagai modal akhir untuk meneruskan kelangsungan politiknya sendiri.

  Ketua Penerangan PKR negeri, Siti Aishah Shaik Ismail mendakwa tindakan Azmi hanyalah modal akhir beliau untuk meneruskan kelangsungan politik.

  "Saya menyifatkan bahawa apa yang dibuat oleh YB Azmi tidak kurang hanya sebagai modal akhir beliau dalam meneruskan kelangsungan politik beliau yang sedia ada.

  "Kita semua maklum bahawa beliau merupakan individu di dalam umno yang sebelum ini lantang menyindir dengan mengeluarkan kenyataan-kenyataan yang langsung tidak melambangkan dan menjaga sensitiviti beliau sebagai wakil rakyat kepada rakyat yang diwakilinya.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Biarkan dia terjun dgn labu²nya. Apa punya bodoh wakil rakyat ni. PPBM tak kemaruk nak ambik ko jd ahli la. Keluar UMNO, PPBM pulak tak terima. Biar dia jd mengkarung sekor²....

   Delete
 7. Cium tangan itu adat melayu sebagai menghormati seperti Sultan dan orang tua.

  Maaf walaupun saya tak sokong umno tapi ini bukan adat umno. Adat melayu yang hormat pada seseorang terutama yang lebih tua.

  ReplyDelete
 8. Elaun PARLIMEN KERAJAAN lebih besar..

  Jadi kalau dibenar masuk PPBM..elok tak diberi elaun yg sama (Tiada peruntukan)..

  Sesiapa yg lompat selepas result PRU tak layak dapat elaun sama dgn Ahli Parlimen kerajaan

  ReplyDelete
 9. Nk mati atau nk selamat..demi kepentingan..ko melompat ya..klu nk lompat.pi masuk pkr..kerusi banyak..klu bergabung dgn umno..pas..boleh tubuh kerajaan..baru dpt pangkat..

  ReplyDelete