Friday, September 14, 2018

BUBAR UMNO, MASUK PKR


Integriti tinggal saki baki,  Ahli Parlimen umno wajar segera join PKR,  kumpulkan kekuatan di sana,  jangan tunggu lagi,  jangan berebut rebut di saat² akhir, jangan berduyun sekadar bila dijanjikan habuan.. 

Bawa bersama AP pas kalau mampu. 

Tun sokong keputusan Anwar,  tiada perubahan pada janji, next Anwar PM,  cepat atau lambat sahaja. 



Kerjasama mana² parti dengan komponen PH tidak diterima masuk dalam PH - Tun 

7 comments:

  1. UMNO akan jadi kerajaan semula jika jauhi anwar Ibrahim...PH xkuat mana...mahathir akan ulang selama 5 mengenai najib Dan BN..tu modal..hanya bodoh macam KD je percaya!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada sesiapa yang noleh bagi pencerahan apa maksud anon ini.
      Aku tak faham..

      Delete
    2. Bukan shj bodoh, keras hati dan degil pulak tu. Cuma yg kita kena respek ialah mana² komen yg hentam diapun, dia tetap siarkan. Kira gentlemen jugak la walaupun hujung² dia akan hantam balik.

      Delete
    3. Mmg kau jenis payah nak faham, sbb tu Anon atas tu kata bodoh...

      Delete
    4. Kalau aku tak faham, aku tak komen.
      Aku beryanya, kalau sesat di hujung balik ke pangkal.

      Kalau kalah, izin Allah, bukan meroyan, muhasabah.. Mengaku sendiri bangang.

      Delete
    5. Mana Ada orang Ameno yang cerdik, chief mereka merompak pun dunia dapat kesan.........!! Apa punya tangkal sial dia dah pakai.......!!

      Delete
  2. Nazri cucuk jarum supaya ph curiga dengan pkr.. .. Setiap peejuangan biasanya ada musuh dalam selimut. . . Ada pengkhianat .. .. Sabotaj ... Harap tak ramai pembenci najib termakan jarum umno untuk mengkucar kacirkan ph ...

    ReplyDelete