Monday, September 17, 2018

SUMBANGAN PAS KEPADA UMNO SANGAT SEDIKIT TAPI MARKAH PENUH, SAMA HEBAT SEPERTI SUMBANGAN UMNO KEPADA BANGSA UGAMA DAN NEGARA...

Yg songlap duit billion2 tu umno..

Yg gadai aset negara pd cina tu umno..

Yg xnak jadkan ruu355 sbgai usul tu umno..

Yg byar prunding 1 malaysia dr israel tu umno..

Yg labur kwsp kpd trump amerika tu umno..

Yg dlm rumah penuh duit dn trlepas dr kes tu umno..

Yg sekat duit royalti tu umno..

Yg tarik sgala biasiswa pendidikn tu umno..

Yg masa najib brmahrajalela tp xbuat apa2 tu umno..

Yg pecat pgawai sprm tu umno..

Yg peralat SPR tu Umno..

Tapi...

Yg sokong umno ialah pas.. Berhuhu lah..

YANG SOKONG UMNO IALAH PAS.. BERHUHU LAH... 

INILAH AGENDA UMMAH PAS UMNO, BUKAN AGENDA POLITIK COMOLOT?? !!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1108601229321779&id=691032107745362


Bila ahli dan akar umbi bercakap benar,  mikrofon dirampas... 

14 comments:

  1. Hari2 duk ratib pas umno.. Sakit hati ler tu.. Jangan giler meroyan sudah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku siarkan komen penyokong pas umno ini sekadar nak maklumkan kepada dunia bahawa penyatuan yang but kan atas perjuangan ikhlas Islam tidak akan ke mana.

      Di belakang mereka bincang tentang kuasa, kerusi, jawatan, king maker..tapi mereka sebut Islam dan Melayu di depan..

      Itu ke yg perlu sangat ditakut?

      Delete
    2. Kalau tak takut tak perlu nak post cerita pasal pas umno... push la mahathir bagi anwar jadi PM dalam tempoh terdekat...ada berani?

      Risau xmakan je..haha

      Delete
    3. Ratib dengan kutuk pun kau tak dapat bezakan. Bodoh.

      Delete
    4. Cerita kemungkaran kena sebut selalu.. Ingatan pd pihak lain..

      Delete
  2. Semua yg atas tu terbit dpd hati busuk kau aje kd. Maklum akhir xaman ni dikenali sebagai zaman fitnah. Fitnah yg diulang-ulang akan menyebabkan manusia berfikir ianya benar. Benar dlm kepalsuan. Isunya kau dan musuh umno pas tak suka jika umno dan pas bersatu membentuk suatu entiti yg boleh menggugat ph. Sbb itu siang malam meratib mohon dijauhkan pas dan umno berdampingan dan memperbaiki jurang perbezaan. Tapi bukan kuatpun pengaruh kau, sekadar melepaskan nafsu nafsi sendiri je. Umno dan pas sedang menuju arah persepakatan demi agama dan bangsa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Duit dlm akaun najib fitnah.
      Duit dlm rumah najib fitnah.
      Brg2 berharga dlm rumah najib juga fitnah.

      Yg selama berpuluh tahun berkuasa xde pun sebut persepakata.
      Dh kalah baru tercari2 alasan dan tujuan utk wujud?

      Kah kah kah kah kah kah kah kah

      Delete
  3. PH1 vs UmNo-BN vs PAS = PH1 menang dan bendera PH1 berkibar

    PH2 vs UmNO + PAS + dll = PH2 menang dan panji-panji PH2 berkibar

    In shaa Allah.

    Wallahu a'lam.

    ReplyDelete
  4. Penyokong munafik dah panas!!!logik DAP yang yang tak suka dengan perpaduan ni...sekarang yang mengaku Islam tentang!!!haha...parti ada 13 kerusi berlagak macam 222 kerusi!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerusi banyak tak ada kuasa..
      Kikikikikiki
      Tak sedih ke..

      Delete
    2. Sedih gak..tp ada kuasa pun smpai sekarang najib tidur lena...tgkp le dia..AG pun tarik diri..awat?

      Please siar komen aku..

      Jangan tisu sgt KD

      Delete
    3. 13 kerusi pun dapat jugak jadi PM. Kau hado? Tak ado. Yg ada cuma bodoh. Kahkahkah.

      Delete
    4. Anon 12:53, rosmah beli pemakanan jutaan ringgit untuk mudah tidor lena, untuk apa ya?

      Delete
    5. Adakah 12:53 tidur sebantal diantara Kepala-Klepto dan Minah-Tabuan sehingga tahu cerita dalam kelambu tang chief klepto tidur lena?

      Serius dorang tak berdengkur dan mengigau tidak lagi dapat naik jet dan di sambut bak maharaja berjalan diatas red carpet disamping diberi cium tangan (kalau boleh mungkin ada yang mahu cium kaki kut)?

      Cer cita cikit 12:53 najib tidur lena nihhhh.....

      Delete