Wednesday, November 21, 2018

WHO CAN BE TRUST MORE?

Aku lebih percaya Jho Low seorang penipu yang licik tetapi dia bukan putar, lidah bercabang, pembohong, kaki kencing dan belit.





Kita tunggu response jho low.


https://www.thestar.com.my/news/nation/2018/11/22/guan-eng-calls-for-stern-action-against-g3-for-false-racial-accusations/?jwsource=cl

14 comments:

  1. I have said this before and I am going to say it again. This time I shall address this to Najib and the whole UMNO MT as well as Hadi awang and all PAS leaders and their members. Even this is applicable to ANWAR ...the pardoned convicted sodomite who upon his release went to the south and kissed the hands of you know who.....

    EXPLAINING AWAY THE TRUTH

    It is no good at all 
    to conjure all sorts of reasons 
    to explain away truth: 

    One could subscribe to truth 
    only when one has self-respect in the first place; 

    When a man tells untruths, 
    he has no respect for himself 
    and little would he do better for others 
    except for his own gain; 

    And when a man tells lies, 
    he has a tendency to forget: 

    With one lie after the other, 
    eventually he would be caught 
    in his own tangled web

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes about 2.6 bil donation
      Yes about did not know Jho Low
      Yes Jho Low not involved
      Yes Jho Low was Arab's representative
      Yes I did not poach on PH MPs on the night of 9th May

      yes........etc etc etc etc etc

      mana mufti perak kelantan dan pahang
      mana agamawan dan serban yang besar2
      mana melayu muslim yang bertanggungjawab
      mana mana mana mana???????????????

      Delete
    2. Konon agamawan dan serban yg besar2 dah kecut telor dan hilang telor.

      Delete
  2. Apa tujuan TMJ keluarkan statement berjela jela....?????????????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mereka punya rancangan dan kemudian percaya rancangan mereka pasti akan berjaya sehingga berani mendedahkannya secara terbuka. Over confident sangat dah tu.

      Saya telah beberapa kali berkata, Raja-raja Melayu di negara ini kelak akan secara terbuka berbeza pendapat tentang Tun M dan pencabarnya. Sebahagian akan berpendapat kekalkan Tun M dan sebahagian lagi berpendapat naikkan pencabarnya sebagai PM dengan segera.

      Putiknya sudah bermula dengan kenyataan berjela-jela TMJ yang jelas menampakkan kebenciannya kepada Tun M.

      Jawapan saya kepada para pembenci Tun M walau siapa pun dia ialah; LET THE GAMES BEGIN. Tun M adalah ketua pasukan yang tidak pernah tewas dan dengan izin Allah ia akan kekal sedemikian sehinggalah pasukannya diberi kemenangan mutlak ke atas pasukan-pasukan lawan pada hari berlansungnya PERTEMPURAN KLIMAKS di antara kebenaran dan kebathilan.

      2019M / 1440H in shaa Allah.

      Wallahu a'lam.

      Delete
    2. Di mana saya boleh baca statemen berjels-jela TMJ itu.......??????

      Delete
    3. Cik minah boleh bacs dalam blog CELAH GELEGAR YANG BERCELARU....

      CG ini macam zahid....chaos chaos chaos

      Delete
  3. Kalau orang biasa berkata sedemikian, kita boleh kata kurang siuman.

    Ini bukan sebarangan....pahlawan bugis yang berani.........LAWAN....

    hahahahaha kena tipu? taklah....sama sama kaki penyamun dan penipu

    ReplyDelete
  4. who can be trusted more? or who can we trust more?

    ReplyDelete
  5. Dulu tak kenal, lepas tu tak Ada hubungan dgn 1mdb. Skang ni lain plak.

    ReplyDelete
  6. Makin menjunam lg saham UMNO

    ReplyDelete
  7. jgn dia kata akhir nya d tipu olih mek semah cukup lah.

    dah jadi mcm filem komedi 'bujang lapok' pulak dah.

    najib! najib! apa nak jadi dgn kau ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Munkin da kena ketulahan tu pak rahman akibat menggigit tangan yang menaikkan beliau..

      Delete