Saturday, November 3, 2018

SELEPAS TUN, RAKYAT ADA PILIHAN, NAJIB ATAU ANWAR..Tak salah bermimpi


8 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. FUYOOO HEBAT SUNGGUH PALA JUBO NI
  BAKAL PIEM KE 8 PLURALISMA LGBT
  TOKONG APEK APEK LGBT PUN BERAKSI
  GELI GELAMAN TEMAN SAH JAHANAM MESIA NNTI


  KIKIKI...

  ReplyDelete
 3. Perhatikan Dollah Sani betul-betul nescaya kita akan dapat melihat gaya percakapannya, intonasi dan pergerakan tubuhnya benar-benar mirip pak Sheikh.

  Perhatikan pula isi percakapan Rafizi Ramli. Isinya juga mirip pak Sheikh. Kalau orang lain itu kronisme tetapi kalau keluarga sendiri itu pilihan rakyat.

  Apa pilihan rakyat selepas Tun? Anwar atau Najib? Jawapan saya mudah sahaja. Malaysia adalah sebuah negara yang dirahmati. Ia tidak akan berduka melihat seorang bekas pengkhianat mahupun seorang pesalah liwat yang diampunkan mengangkat sumpah menjadi PM. Rakyat tidak perlu memikirkan siapa pilihan mereka di antara keduanya selepas Tun, sebaliknya orang itu sendiri akan dipersembahkan kepada rakyat untuk menjadi PM mereka dan majoriti rakyat pasti akan akur dan menerimanya.

  Yakin sahaja akan perkara ini nescaya hati akan menjadi tenang.

  Siapakah bakal PM-8? Sungguh saya langsung tidak mampu membuat telahan siapa selepas Tun. Memadai untuk saya katakan, ia bukan Anwar dan bukan juga Najib, malahan bukan juga Hadi Awang. Ada seorang lain yang telah ditakdirkan menjadi PM ke-8 sedang orang tersebut sendiri pun tidak tahu dirinya adalah bakal PM selepas Tun.

  Tun Mahathir? Ia akan kekal sebagai PM sehinggalah zaman fitnah ditinggalkan dan khilafah akhir zaman ditegakkan dan sebarang usaha mahu menjatuhkannya sebelum khilafah ditegakkan akan menemui kegagalan.

  Adakah telahan saya di atas akan menjadi atau meleset? Masa akan memberikan jawapan yang tepat.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
 4. Padan doh dengan muka Rafizi Ramli tu kena katok atas kepala dengan orang Keningau peang tadi.

  Itu baru mukadimah,buat jadi pengajaran supaya jangan berterusan menjadi jahat....lebih2 lagi menjadi pengacau kepada negara...ingatlah wahai Rafizi bahawa Allah itu maha membalas,dan bila dikehendakinya nescahaya kamu akan dibalas dengan balasan yang lebih dashyat lagi.Ingat tuh!!....

  ReplyDelete
 5. Ulang lagi sekali, jgn melokman adamkan diri anda.... Sekian terima kasih...

  ReplyDelete
 6. Pm ke-8 biarlah bersih dr skandal rasuah dan blh jadi imam solat.

  ReplyDelete
 7. Apa pun pilihan tun ,pilihannya tetap akan salah sebagaimana dia salah memilih pemimpin terdahulu..

  ReplyDelete