Sunday, May 26, 2019

BAGAIMANA ANDA INGIN TUNJUK BENCI DAP

1) letakan semua kesalahan pada DAP
2) kutuk MAHATHIR kaw²

No.2 itu lebih PENTING untuk tunjuk marah benci DAP.

Itulah politik harian segelintir Melayu.






6 comments:

  1. Tak kot...Aku sokong Mahathir tapi tak sokong cara dia musnahkan parti Melayu supaya akur ngan DAP..Aku masih percaya dia Pak Sheikh

    ReplyDelete
  2. walaunnnn nk reverse sikologi la tewwww

    najib kan ade buat apa salah org lain

    kami dah janji dati ari pettama jadi pembangkang apa saja nk bangkang dengan fakta data bukti bukan fitnah..!!

    lawan drngan fakta....!!! bukan lawan dng fitnah...!!


    ni pun nak delete...!! kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2.07

      Fakta apa yang awak ada selain fitnah fitnah and more fitnah...

      If you are realistic with facts and truth people can accept you. Why became mute deaf and blind when robberies took place? Why dare to lie and claimed these are shariah compliant lies????

      If corruption is deeply rooted so is hypocrisy of deaf mute and blind and shariah compliance lies....period

      Delete
    2. robberies took place.... walaunnn tul la...faktanya dah jatuh hukum ke ... mcm aljjbooori dah jatuh hukum kan fakta...!!!

      Delete
  3. Kehancuran bangsa melayu dan perceived destruction of muslims bukan atas sebab parti DAP atau TUN.

    1. Pernahkah PM kita sebelum ini suka tertidur dan hanya bergantung dengan slogan ciptaannya Islam Hadhari?

    2. Pernahkah PM kita sebelum ini menyamun khazanah negara dan menganggap Wang Tunai adalah Raja?

    Dua persoalan di atas merupakan root cause of perpecahan dan kemusnahan bangsa melayu....period.

    3. TUN pernah jadi PM4 selama 22 tahun dan telah membawa malaysia ke satu lanfasan yang sangat baik albeit kelemahan2 yang kita juga tak suka. Namun isu bangsatnya melayu dan berpecahnya muslim tidak seteruk sekarang ini.

    4. 2 parti yang terajui bangsa melayu dan muslim.....UMNO PEMBANGSAT MELAYU dan PAS penyesat muslim. Gabungan 2 root cause ini telah menyebabkan kekalahan UMNO/BN dalam pru14... stemming from Najib's theft in 1MDB and related companies and ravaging of TH FELDA KWAP etc financial coffer made the situation getting worst.

    PAS has distinctly came out with new phenomena of syariah compliant lies. Muslims beibg seen living in superficiality and hypocrisy. Moreover they are equally corrupt.

    I believe PH will die should Anwar takes over....what do you expect from an ex sofomite convicted and jailed only to receive royal pardon later. No one of sound mind will want an ex convict of moral kind as PM.

    Selagi melayu dan muslim yak berealiti berfakta dan berkebenaran selagi itulah melayu akan terus bangdat dan muslim sesat....bukan kerana DAP ATAU TUN.....wallahuaklam

    ReplyDelete
    Replies
    1. fakta slogan dah cipta ka blommmm...??? nnti bole jual slogan islam madani ka... lgbt gay pluralisma murtad dianuti..


      FAKTA tu bodooos

      Delete