Tuesday, July 23, 2019

APA PANDANGAN TUN SEKIRANYA KEDUDUKAN AZMIN SEKARANG (DISYAKI PELAKU VIDEO SEMBURIT) BERLAKU KE ATAS ANWAR ATAU NAJIB ATAU ZAHID?



Apakah pandangan Tun masih sama?
Apakah cybersecurity masih blur?
Apakah IGP masih minat pada dalang dan pengedar?

Tanya je?



Sudah tentu lokman adam akan menjerit KONSPIRASI sepanjang jalan  seperti pecacai dan balaci lain.


14 comments:

  1. KD

    My personal view on uncertainties viz alleged Azmin's tryst video is the question of possible reopening of anwar's china doll video....to me this cud happwn anytime now after khairuddin hassan lodged a police report. TDM wud not only be damned if not punishing azmin but equally damned if police do not reopen anwar's china doll sex video.

    Taking the centre lane....TDM wants the police to go after the mastermind of azmin's case. Nothing wud surprise us all if the police wud also be asked to do the same for anwar's case.....

    I love this drama and stocking up my popcorns

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak salah saya, dalang china doll adalah rahim thamby chik and fren, sudah kena denda?
      Perbetulkan..
      Tiada tindakan pd anwar walaupun video itu tulin..
      Perbetulkan..

      Delete
  2. Mengapa anwar senyap for the last 2 days? He expects the unexpected?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madey kan cakap nak selesikan ikut cara politik...anwar tak perlu bising lsgi kerana sokongan sudah meningkat..

      Delete
  3. Dollah sani dah senyap. Johari abdul dah gagap. Otai reformasi yg dah basi dalam bakul sampah.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puak semburit dari parti semburit diam seketika, hope Mahathir buat silap.. Takut kena cekup dengan polis pun ada juga..

      Mereka sedang berunding, sedang mengatur.. Akan bersuara lagi..

      Delete
    2. Andaian dan Spekulasi ko saja tuu..

      Delete
    3. Puak anwar sudah happy boleh calarkan imej Jemin...pemilihan 2021 jemin dan konconye akan disembelih...

      Delete
  4. Logik apa yg SETPOL Anwar kata video azmin konspirasi halang Anwar jadi PM????? Akai apa dia guna?

    ReplyDelete
  5. Mahathir berada di turkey. Ada berita hangat di KL ke? Ada ura2 sapa yang akan ditangkap....the masterminder?

    ReplyDelete
  6. boleh ke anjing kurap bg pandangan? Bkn utk disiar hanya utk bacaan kau sorang je. ekeke

    ReplyDelete
  7. Madey dah selamatkan kedudukan jemin tapi maruah dan imej jemin kena ikhtiar sendiri seblm pemilihan 2021....jemin masih tak buat ape2...

    Satu dunia boleh tengok penerangan lobakman tentang analisa pakar dan vedeo lucah Jemin..

    ReplyDelete
  8. aku tak kisah sangat dengan tun pun view aku cuma pelik dengan parti kunyit punya view...

    kalau anwar yang kena video ni sekali lagi.. apakah parti kunyit nak nuar kena tangkap dan letak jawatan presiden parti kunyit dan berambus dari ph..

    sebenarnya pendapat yang sama dengan kd cuma spin sikit je

    kah kah kah

    ReplyDelete
  9. Jemin jadi goalkeeper untuk madey ato striker untuk madey?...

    Bukan Jemin yg pergi jumpa anwar di turki mintak anwar jangan tanding post presiden?...ugut anwar kalo anwar tanding dia akan lawan nuar...nuar kata I will take on you..tapi jemin takut lawan....jemin ingat nuar ni mcm wan azizah dia boleh gertak keling....hihohohi..

    ReplyDelete