Saturday, July 20, 2019

BONUS UNTUK PROPAGANDA LOBAKMAN

Seperti yg ditegaskan oleh blog ini sebelum ini, Siapa pelaku di vedio tersebut sudah akademik, tidak PENTING kerana is lebih bersifat sivil dan perakuan Polis hanya BERDASARKAN pengakuan pihak yang menganalisa vedio tersebut. Polis tidak mempunyai kepakaran dalam menilai kesahihan video tersebut.

TINDAKAN perlu diambil keatas pelaku yang MENGAKU, krew dan pengedar, Siapa DALANG perlu didedahkan.

DARI segi politik..Anwar Dan Azmin kena berundur, Tak ADA class.
Tak ADA mereka lebih baik Dan aman until BANGSA Dan NEGARA.

LOKMAN juga akan umum, bukan dia pakar dalam bidang tersebut, dia hanya tukang umum, di belakangnya pun ADA Tok DALANG.

Siapa pihak di Indon yg buat Analisa tersebut? Kena kaji kelayakan setakat Mana? Diiktiraf? 

Kenapa LOKMAN memilih untuk umum analisa pihak Indon selepas Polis umumkan, kenapa tidak sebelum? APA motif..




PENGUMUMAN KEPUTUSAN LAPORAN PAKAR FORENSIK VIDEO INDONESIA

Alhamdulillah, saya telah menerima keputusan analisa Pakar Forensic Video Indonesia mengenai Video Seks Luar Tabii Azmin-Haziq sepanjang 18 muka surat. Saya akan membuat pengumuman keputusan analisa tersebut sepertimana berikut :

Tarikh : 20hb Julai, 2019 (Sabtu)
Masa  : 6.00 petang
Saluran youtube : https://www.youtube.com/channel/UCqOqJwt3yBNQ5pNJVONIN0



#lokman boleh desak sesiapa sahaja untuk undur Termasuk Tun tetapi angan² untuk Najib JADI semula PM, sila simpan tepi...

9 comments:

  1. Malaysia baru nak Aman DARI PENYANGAK² yang SUDAH disingkirkan, kini dua penjubur buat kecoh...

    Kalau dah bergaduh sesama sendiri, bila Masa MAHATHIR nak undur Dan serahkan pada Siapa?

    ReplyDelete
  2. Rimas. Macamlah kalau kedua dua 'A' tu yang menentukan jatuh bangun malaysia. Pengikut mereka dah macam penganut agama

    ReplyDelete
  3. Lobak Memerang sudah bersuara
    Jauh di Indon dia berkelana
    "Ambil tindakan dengan segera
    Jika LGBT semuanya kena!"

    Begitu Lobak sangat prihatin
    Soal maruah diambil berat
    Memang luhur zahir dan batin
    Rasuah, maksiat tiada se urat!

    Dua boss dia berkhidmat
    Tapi tempoh tak pernah lama
    Hanya cari jalan selamat
    Projek,jawatan asal percuma!

    Bos dulu banyak skandalnya
    Siap video jantan betina
    Masuk penjara kata aniaya
    Video tersebar di mana mana!

    Lompat pulak Bos yang lain
    Kaki songlap bukan main
    Billion sorok di dalam kain
    Transaksi billion dia tak sign!

    Bos kedua kini dah lingkup
    Anak beranak dah kena cekup
    Sapu billion tak pernah cukup
    Seleweng,korner,dia punya skop!

    Kembali semula ke Bos yang dulu
    "you scratch me, I scratch you"
    Pertahankan Bos dia tak malu
    Untung2 boleh projek dirayu..!

    Aduhai Lobak,berat sebelah?
    Video bos dulu diam mengalah
    Amoi pun ada, wajah terserlah
    Video sekarang kenapa nak olah?

    Lobak memerang hanya berpura
    Konon demi kepentingan ummah
    Masa berkuasa 'jutawan segera'
    Felda, Tabung Haji Bos dah mamah!

    Pasal video perihal semburit
    Takkan ini saja dijerit
    Tanya Bos.. don't be afraid
    Bos pakar longkang dan parit!






    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro Fan Tun..
      Tak nak buat pantun untuk Kojolla ker?
      Tengok malam tadi macam ada buat kat blog Budin...

      Delete
  4. Indonesia boleh buat.helikopter dan pesawat ringan...malaysia hanye mampu buat kereta yg rebadge...

    Kemape mesti tak percaya kepakaran orang lain..kerana nak lindongi sesorang?..

    ReplyDelete
  5. kD....BJ habibie bekas presiden indonesia jurutera kapalterbang..boleh design kapalterbang...indonesia ada kepakaran dlm pelbagai bidang teknoloji...kalo setakat mengesan kesahihan objek dlm vedeo aku yakin mereka mampu...

    ReplyDelete
  6. Ape Motif lokman umum selepas IGP tak penting...yg penting ape keputusan analisa pakar forensic vedeo....

    IGp boleh hantar orang ke infonesia untuk kesahihan pengumuman lobakman termasuk mengkaji .kelayakan pakar tersebut...tak perlu kalut...

    ReplyDelete
  7. Ini adalah ujian ketelusan pihak berkuasa malaysia dgn rule of law mesia baru yg di laung2 kan...

    Jangan mcm najib nak sorok everything...

    ReplyDelete
  8. Dear bro empat tiga dua
    Masuk sana ramai dah malas
    Sudah merapu dah hilang wibawa
    Kini batu AlBoden galas!

    Kualiti hilang diisi carutan
    AlBoden pulak terus biarkan
    Rating tinggi ada pendapatan
    Satu cara nak cari makan!

    Blog jadi tempat mencarut
    Budak kojola otaknya mereng
    Buta hati dan buta perut
    Semua orang dia nak goreng!

    Tujuh tahun Tanjung Rambutan
    Keluar terus part time Chow Kit
    Skirt, lipstick cari pendapatan
    Myanmar, Bangla dibagi sungkit!

    Kini gila berapi api
    Mengaku warak carut sekali
    Perasan hebat maruah ke tepi
    Gila seks minat benggali!

    Othaman ajak tak pernah datang
    Menggigil takut banyak alasan
    Ajak ke pentas matanya buntang
    Cabar pantun pitam nak pengsan!

    Apa guna ramai pengunjung
    Jika isi penuh sampah
    Blog KD baik dijunjung
    Tiada dedak tak harap upah!




    ReplyDelete