Tuesday, July 16, 2019

KENALAH ADIL PADA ANWAR DAN AZMIN

Kalau dulu BOLEH percaya Anwar memang terlibat kenapa SEKARANG tidak percaya Azmin turut terlibat.

Kalau dulu bermati matian mempertahankan Anwar kenapa sekarang tidak pula sedemikian terhadap Azmin.

Vedio Azmin tulin atau palsu?
Vedio Anwar?

Dulu KONSPIRASI, sekarang tidak?

Yang tahu cerita SEBENAR kena ada rasa geli, bersalah, munafik dan laknat mempertahankan sesuatu yang mungkar atau salah.


Kes Anwar, mulanya Tun tidak percaya tetapi Polis YAKINKAN..
Kes Azmin, Tun tidak percaya..
Polis perlu nyatakan kebenaran Dan Tun tiada PILIHAN kena akur..

Sebarang cubaan memalsukan atau menafikan kebenaran hanya makan diri, rakyat Dan NEGARA.



22 comments:

  1. Setuju. Tak perlu taksub dan tak perlu jadi penganut agama parti politik.

    ReplyDelete
  2. setuju. kalau semburit bukan amalan , tak ada orang akan pasang perangkap untuk membuktikan kebenaran kerana tiada fakta. tapi mudah jika sudah jadi amalan harian. tunggu masuk lubang jer. itu pun penyokong tak dapat berfikir kerana kepentingan diri lebih utama.

    ReplyDelete
  3. Betul ker madey tak yakin?...ko buat aku gelak bila percaya cakap kaki tipu....khairudin balaci yg main peranan penting menjatuhkan anwar.

    Kerana gelojoh nak penjarakan anwar dgn tuduhan liwat tarikh kejadian dikatakan berlaku pada masa Tivoli villa blm wujud...

    Konspirasi besar fitnah melibatkan orang politik orang awam polis kehakiman dan akhbar...

    Ummi hafilda dapat projek berjota2 selepas kejayaan...

    Mahkamah rayuan 2004 bebaskan anwar dari fitnah ni..

    ReplyDelete
  4. Seblm kes masuk mahkamah madey dah buat kenyataan orang tidak bermoral tidak layak jadi pm..

    Tapi madey pegi sembah anwar mintak tolong dan janjikan serah jawatan pm...ape punyer lamonan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya dapati AnonyMOUSE ini sana sini gembar gembur konon brader Nuwar dianiaya oleh Tun M & Najib.

      Jika benar2 brader teraniaya, kenapa dia tak saman malu kerajaan BN atau Tun M ataupun Najib untuk membersihkan ‘imej stor kunyitnya’….?? Kenapa dia hanya mengharapkan Royal Pardon saja….??

      Tolong sikit & masukkan ke dalam benak kamu….Tun pertama kali jumpa brader di penjara bertujuan mengajak kerjasama jatuhkan kerajaan BN tanpa sebarang persetujuan lain2. Ketika itu, Pakatan Rakyat (pkr-dap-pan) begitu rapuh ketiadaan effective leader bagai anak2 ayam kehilangan ibu. Dan Tun pun bersendirian setelah keluar Umno.

      Tak lama kemudian dgn usul Husam Musa, jika tak silap, 4 parti pembangkang bergabung dalam satu wadah baru bernama PH dgn Tun dilantik sebagai pemimpinnya. Tun tak pernah bermimpi atau meminta jawatan PM7. Sebaliknya, Pkr & sebahgian Dap mau Tun (setelah jadi PM) dapatkan Royal Pardon bagi membolehkan brader berkecimpung semula ke kancah politik.

      Agak musykil & tertanya-tanya kenapa kak Wan kemut cerita tawaran Sultan Kelantan, hanya pecah lubang setelah Tun jadi PM berbulan-bulan lamanya…?? Kenapa jadi gitu, ekkk….kenapa setelah puak2 rafiji & dol sani terkapar-kapar memprotes tak puas hati terhadap perlantikan menteri kabinet oleh Tun…..??

      Menunggu jawapan kamu, jgn tak jawab…..!!

      Delete
  5. Pakar ABC di ostralia telah sahkan vedeo tulin tiada ubahan tapi tidak dapat sahkan ketulinan pelakonnye...

    ReplyDelete
  6. Kalo Jemin tidak durhaka dan besar kepala kpd anwar ini semua tak mungkin berlaku.... Bagi konco2 Jemin anwarlah dalangnye yg nak halang Jemin dilantik pm 8 oleh madey...konco2 jemin keciwa bila kes Jemin meletop...shamsul iskandar orang kuat Jemin buat Jemin tersentak dan marah ..kenyataan shamsul supaya jemin tidak berlindong dibelakang madey buat Jemin sakit hati..

    Dimata rakyat selagi polis tidak sahkan bukan Jemin dia dianggap bermoral rendah...Jemin sudah ada rekod aiskrim...di felda selancar Jemin kena boo...

    ReplyDelete
  7. kD ...kes anwar konspirasi orang paling berkuasa dlm kerajaan yg nak sumbat anwar kedlm penjara...kes Jemin hanye konspirasi orang dlm parti nak jatuhkan karier politiknye.. .Besar perbezaanye...

    ReplyDelete
  8. Kes vedeo anwar masa anwar ketua pembangkang yg nak jatuhkan kerajaan...laporan polis sudah dibuat...kenape tiada tindakan?..bukan kah itu masa yg terbaik bagi pm masa tu jatuhkan anwar?..

    Vedeo cctv di hotel gambar warna..vedeo pam china doll hitam putih...zaman penjajah tuu..

    ReplyDelete
  9. Polis blm selesai siasat madey dah buat kenyataan membayangkan Jemin tak bersalah...hihihi...

    ReplyDelete
  10. Muka serupa mcm saya tapi itu bukan saya…lambatnye polis sahkan bukan Jemin…

    Kecian Jemin menghadapi persepsi kawan lawan dan masyarakat

    ReplyDelete
  11. Nak adil kpd Jemin polis kena cepat umumkan jemin ori ato palsu dlm vedeo....

    Persepsi kawan lawan dan masyarakat Jemin semburit kerana muka Jemin sebjik dlm 5 diri vedeo...

    Jangan biarkan Jemin bersilat sorang2 dgn ungkapan "Muka serupa mcm saya tapi itu bukan saya"..

    Kecian Jemin..

    ReplyDelete
  12. The fact that Anwar's political secretary who was arrested related sex video smelled rat. What business did he had? To kill off Azmin politically whem rumours abound mahathir was to appoint hkm as successor thus putting Anwas as PM in Waiting sampai mati?????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg semburit bukan s/u politik anwar....bukan dalang vedeo yg semburit....yg semburit orang yg mukanye sebijik mcm jemin...yg kaki semburit perlu dicari...

      Delete
  13. Sex videos a ‘political scheme’ to prevent success in politics, says Dr M

    Lain macam bunyi mahathir? Sapa nak halang azmin ya? Rakyat, PH, PKR, Individu tertentu??????

    Kalau orang main golf...masa nak buat putting dia akan tahu dan nampak LINE IS GOOD CLEAR AND CAN HOLE THE BALL...

    sapa makan cili dia akan rasa pedasnya

    ReplyDelete
  14. Tak boleh nak bayang anuar jadi pm...azmin jadi tpm...makin ramai la anak2 muda jambu jadi pa diorang yg seterusnya bakal jadi yb2 dlm pru2 akan datang. Mahathir tak sepatutnya kompromi dgn situasi mcm ni...ramai lagi yg bukan gay boleh diketengahkan dan beliau boleh pejamkan mata biarkan polis menjalankan tugas. Aku lebih rela negara nie menjadi absolute monarchy drp dipimpin oleh org2 yg kita tau mengamalkan budaya songsang nie. Kalau nak adil...siasat la semua individu2 terlibat sampai habis dan individu2 terlibat perlu paham2 sendiri kalau rakyat masih menolak benar atau salah dgn cara mengundi semula.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kanu tengok ker dia orang semburit?..

      Delete
    2. Kenapa kalau nak bersemburit mesti dgn anak muda yang muka jambu2 je kenapa tak bersemburit dgn yang seakan-akan muka lokman ke syamsul pendek ke?

      Delete
  15. Buang je yg kaki semburit...Gelinye aku

    ReplyDelete
  16. Quit if you’re the person in sex video, Anwar tells Azmin

    Hahahaha.....anwar u can bid farewell to pm's seat. What makes u think the police wud not revisit yr china doll sex video! Just be prepared for biggest disappointment Brader

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vedeo china doll hitam putih...tu vedeo zaman penjajah...tu pasal anwar repot polis, polis tak buat ape2...

      Delete
    2. 11.34

      Keep on denying

      Delete