Thursday, July 25, 2019

KERJASAMA PAS DAN UMNO MENDUKUNG 100% DAP SEBAGAI MUSUH....TETAPI

MT UMNO Terima Sebulat Suara Piagam Kerjasama Politik Dengan PAS, Tolak 100 Peratus Dap – Zahid: Umno juga menolak DAP 100 peratus (Media Umno) - Majlis Tertinggi (MT) UMNO hari ini sebulat suara menerima kerjasama dengan PAS yang berlandaskan Taawun Siyasi dan majlis tandatangan piagam kerjasama berkenaan akan dimaklumkan esok. Presidennya Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata Setiausah

8 comments:

 1. Maka tibalah masanya dua pasukan bathil di kalangan bangsa Mim bergabung kononnya di atas nama Penyatuan Ummah. Padahal kedua-duanya adalah pasukan-pasukan bathil yang dipimpin oleh pendusta-pendusta zaman fitnah daripada golongan pengkhianat @ kaum yang berpaling bergabung dengan penunggang agama @ kaum khawarij takfiri.

  Semakin hari semakin jelas bahawa bahawa Pertempuran Klimaks Pasukan Panji Hitam menentang pasukan-pasukan bathil yang bersekutu itu sudah semakin hampir.

  Tidak lama lagi sebelum kita boleh mengucapkan selamat tinggal kepada zaman fitnah dan bersama-sama melangkah ke zaman baru selepas fitnah itu tewas mutlak dan kebathilan itu lenyap buat selama-lamanya pada hari terakhir zaman fitnah itu berlangsung.

  Saya baru menonton video ucapan Putera Mahkota Arab Saudi bahawa dia mahu melihat tahun 2020 milik Arab Saudi dan negara-negara Timur Tengah mengatasi Eropah. Kini di dalam persediaan itu Arab Saudi mengiktiraf kewujudan negara Israel.

  Hahaha.. MBS amat kuat berangan-angan seperti juga Brader berangan-angan mahu jadi PM Malaysia.

  Sebagaimana Brader tidak akan menjadi PM Malaysia sebegitulah MBS tak akan menjadi Raja Saudi. Kedua-duanya mempunyai angan-angan yang tinggi.

  Apabila matinya Raja Penjaga Baitullah maka akan berlakulah perebutan takhta di antara 3 orang putera di mana ketiga-tiganya gagal mendapatkan takhta, petanda bahawa Penjaga Baitullah yang berikutnya ialah Khalifah Akhir Zaman.

  Perebutan takhta Penjaga Baitullah ini bakal berlaku serentak dengan bergabungnya pasukan-pasukan bathil menentang Pembawa Panji Hitam dan pasukannya di negeri mereka di Timur.

  Hanya ada 2 senario yang berkemungkinan iaitu :

  1. Raja Salman meninggal dunia dan bermulanya perebutan takhta yang dikhabarkan.

  2. Raja Salman meninggal dunia, adiknya Putera Muhammad naik takhta. Raja Muhammad meninggal dunia dan berlakulah perebutan takhta yang dikhabarkan.

  Demokrasi bakal mencapai klimaksnya di Malaysia sedang monarki pula bakal mencapai klimaksnya di Arab Saudi.

  Klimaksnya monarki dan umat melangkah ke zaman baru maka terhalanglah MBS daripada menjadi raja di Saudi sebagaimana terhalanglah Brader menjadi PM di Malaysia.

  Que sera sera; MBS takkan menjadi raja sedang Brader ABI tak akan menjadj PM.

  Wallahu a'lam.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saya masih berpendapat Anwar akan jadi PM selepas Mahathir jika tiada desakan Mahathir berundur atau jalan salah lain yang mahu Mahathir berundur..

   Setakat ini mwmang sudah ada pun gelombang desakan itu secara ketara oleh penyokongnya dan secara halus olehnya sendiri.

   Anwar tahu kekurangannya, anwar tahu dia boleh dipintas, anwar tahu dia boleh gugur.. Satu satunya jalan yang ada adalah rebut atau rampas..

   Agak panik, anwar sudah hitung berkali kali, sampai sekarang dia tidak punya kekuatan itu. Di PKR sendiri dia tercungap cungap mencari sokongan..

   Persaingan terdekat hanya lim guan eng (keberangkalian yang sukar) dan azmin yang paling berpotensi...

   Kini azmin sudah tercalar, harapan tipis.. Tetapi itu tidak bererti anwar cukup selamat...

   Delete
  2. penggunaan di PKR itu agak janggal digunakan .... mungkin boleh guna dalam atau di dalam. atau mungkin dengan... kata hubung di biasanya akan ada perkataan lain bagi menyampai maksud.. mohon kd betulkan penggunaan kata DI .. banyak kali tengok kesalahn ni... terima kasih.

   Delete
  3. Azmin bertanding di gombak atau mana2 pon pru15 peluang untuk kalah lebih besar dari dari menang...isu semburitnye bukan kecik anak....mudah pembangkang ratahnye....azmi tak berani membersihkan dirinye untuk cabar lobakman....senjata tajam berada di tangan umno dan pas...

   Delete
  4. Ok bro KD,

   Saya telah menyatakan Brader takkan dapat jadi PM walau apapun pilihannya.

   Menunggu Tun genapkan 2 tahun sbg PM-7 dia akan ketinggalan kapal. Melanggar Tun sebelum 2 tahun dia akan tewas.

   Dia telah mencuba sebagai bakal PM-5, PM-6 dan PM-7, dah 3 kali gagal dan sepatutnya tiada lagi percubaan yang ke-4. Kekal mencuba selepas 3 kali tidak berjaya dan menamakan pula percubaan kali ini sebagai 'The Final Twist' hanya akan mengundang kebinasaan ke atas dirinya.

   Sebaik-baik untuk Brader ialah menarik diri daripada perlumbaannya untuk mejadi PM. Walaubagaimanapun kita sama-sama tahu Brader tidak akan sanggup menarik diri. Bahkan sekiranya diberi pilihan di antara menunggu dan berisiko terlepas kapal dan melanggar Tun dan tewas, Brader pasti akan memilih pilihan yang kedua.

   Apapun, kita sudah boleh mula menghitung hari untuk melihat telahan siapa yang akan berlaku.

   Wallahu a'lam.

   Delete
  5. telahan mana satu yg berlaku..??

   telahan pulak dahhh... panji lansung tak sebut ... telahan ku benar belaka dan dah ada deoan mata kita semua.. panji kunyit hitam berantakan....


   panji mana panjiii..!!

   Delete
  6. Jon doo berteori kalahkan ahlil nujum negara beringin rendang...
   Jon doe pakar yg tak boleh pakai...mvm ada teropong ajaib boleh tengok kitab taqdir...madey mati dulu ato raja muhamnad mati dulu?...

   Delete
  7. Hehehe... Jangan dirisau.

   Panji-panji Hitam akan dikibarkan apabila masanya telah sampai.

   Sementara itu bersukarialah selagi masih ada tempoh.

   Delete