Saturday, July 20, 2019

Ku Li: Dr M perlu pimpin kerajaan sampai tamat penggal

Ku Li: Dr M perlu pimpin kerajaan sampai tamat penggal: Peralihan kuasa secara tergesa-gesa atau terlalu awal boleh memberi kesan buruk kepada negara dan juga rakyat.
#negara baru saja diselamatkan dari penyamun#penyangak#lanun..
#muncul pula puak dajjal - bukan nak bantu Tun tapi nak pelingkup.

6 comments:

 1. Tun sudah tolak saranan ku li..tun kata beliau tetap pegang kpd janji dgn anwar..seblm ni kuli cadang Agong tentukan siapa pm lepas tun mahathir tapi tak laku..

  ReplyDelete
 2. KD ...blog budin ade tulis topik ni..Kesian ku li...
  .Kalo tun memang tak nak jadi munafik kesian lah penjilar2 tun yg harapkan tun terus pm..

  Jadi jon doe boleh bersiap terjun laut dgn 313 panji hitam nye..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yang awal² munafiq adalah penyokong lanun#penyngak#penyamun

   Now come penyokong jubor/semburit

   Melayu kalau ada jati diri Islam kena bernaung di bawah panji mahathir, sejarah - tentera Islam kecil sahaja tapi mampu tawan Rom.. Syarat-jauhi kemungkaran.

   Delete
  2. Kejora Bapuk Bodo,

   Brader sendiri bersama-sama Rafizi telah menghebahkan ke seluruh negara bahawa Tun memiliki tempoh 2 tahun sebelum penyerahan kuasa.

   Secara konstraktif Brader mengatakan dan mengakui bahawa di dalam tempoh 2 tahun itu, Brader hanya akan menunggu sahaja dan tidak akan mengganggu apatah lagi melanggar Tun.

   Maka pertempuran klimaks Tun dan 313 pengikut-pengikutnya dengan pasukan2 bathil yang bersekutu termasuklah pasukan kunyit akan berlaku di dalam tempoh 2 tahun tersebut, sebelum berakhirnya tempoh Tun sebagai PM yang tidak boleh diganggu gugat dan dipersoalkan oleh sesiapa.

   Maka pertempuran klimaks 314 anggota Pasukan Panji Hitam termasuk sang Pembawa Panji Pasukan dengan lawan-lawan mereka yang bersekutu akan berlaku sebelum Mei 2020.

   'Al-Malhamah Al-Kubra yang menyaksikan ketewasan mutlak kebathilan di tangan pasukan yang benar akan berlaku ketika Pembawa Panji Hitam @ Pemuda Tamim menjadi penguasa di Bandaraya Akhir Zaman di negara Bani Tamim' bermaksud "Pertempuran Klimaks Tun dan pasukannya yang menyaksikan ketewasan mutlak kesemua pasukan-pasukan lawan mereka akan berlaku ketika Tun Mahathir menjadi Perdana Menteri di Putrajaya yang terletak di Tanah Melayu dalam Persekutuan Malaysia."

   Walaubagaimanapun petunjuknya nampak bahawa ia akan berlaku di tahun ini juga, pada bila-bila masa. Brader tetap akan melanggar Tun. Ia akan berlaku.

   Punca Brader melanggar Tun pula bukan disebabkan oleh Tun sendiri tetapi kerana Brader takut melihat Timbalannya sendiri semakin popular berbanding dirinya. Kah kah kah, Brader akan kehilangan alasan apabila melanggar Tun.

   Pada tahun 2020, umat telah pun berada di zaman baru dan meninggalkan zaman fitnah. Hakikat siapa sebenarnya Tun Mahathir sudah pun terbongkar pada masa itu. W2020M mempunyai maksud yang lebih besar daripada apa yang dirancang oleh Tun. Pada masa itu zaman telah pun berubah.

   Apabila Knights of Templar keluar daripada pertahanan mereka di kota Baitulmaqdis untuk berhadapan dengan pasukan Islam di luar, Sultan Salahuddin Al-Ayubi sudah dapat menghidu bau kemenangan mutlak pasukannya pada hari itu.

   Bagi aku pula, apabila Brader melanggar Tun (Brader akan tetap melakukannya), maka pada ketika itulah aku akan dapat menghidu kemenangan mutlak Pasukan Panji Hitam iaitulah Tun Mahathir dengan 313 pengikutnya.

   Kamu bersedia sahaja dengan perjanjian kita iaitu apabila Tun telah terbukti sebagai Pembawa Panji Hitam maka kamu bersedia dipanggil untuk bertanggungjawab di hadapan thaifah akan segala tohmahan yang kamu lemparkan ke atas Tun ketika zaman fitnah berlangsung.

   Ingat kata-kataku, menangis teresak-esak mahupun mengaku diri sebagai bodoh sombong yang teramat bodoh tidak boleh diterima sebagai alasan untuk berlepas diri daripada pertanggungjawaban itu.

   Que sera sera; Al-Malhamah Al-Kubra, pertempuran klimaks Pasukan Panji Hitam dengan para pendusta dan pasukan-pasukan bathil mereka akan berlaku dan pada hari itu para pendusta itu akan tewas mutlak kesemuanya.


   Wallahu a'lam.

   Delete
  3. Timbalan brader mulai popular bila telah disahkan ori oleh pakar dlm vedeo semburit...

   Ostad doe tak usah pesongkan maksud hadis nabi....maksud hadis nabi perang kubra adalah perang islam dgn kapir sehingga kapir lari berlindong di belakang pokok....bani tamim jelas bukan melayu kerana melayu tiada bani...yg ade pemoda bani kicap tamin...

   Ko perasan boleh tafseer hadis nabi sedangkan siapa yg iktiraf?..

   Kalo brade nak langgar Tun madey bradet boleh keluar dari PH bergabong dgn musuh2 PH...dap hanye percaye kpd brader sudah sekian lama..tak perlu perang di putrajaya kerana tun madey ade berape kerusi?...tun panggil pru pon tun tewas....munger dan amanah parti ciput dan tidak popular...tak usah perasan lah ostad doe nak temberang...ahli nujum yg sudah terbukti bohong dlm ramalan prk PD...

   Delete
  4. Kejora Bapuk Bodo,

   Kesemua perkara tersebut telah aku terangkan beberapa kali dan aku tidak meminati siaran ulangan.

   Kisah tentang Yahudi lari berlindung di belakang pokok hanya akan berlaku pada zaman baru, iaitu selepas Khalifah Akhir Zaman ditabalkan. Khabar ini adalah sahih.

   Khalifah Akhir Zaman pula hanya akan ditabalkan oleh Pembawa Panji Hitam selepas Pasukan Panji Hitam menang mutlak di negeri mereka di sebuah negeri Islam di Timur. Selepas panji-panji hitam dikibarkan dan sebelum berlakunya Muslimin mengambil balik Palestin yang dirampas Yahudi, pasukan Panji Hitam yang telah menewaskan kebathilan di negeri mereka di Timur akan menewaskan 2 lagi negeri kaum Muslimin sendiri iaitulah Parsi dan Semenanjung Tanah Arab sebelum Panji mereka dikibarkan di Ilya (Ilya adalah Baitulmaqdis). Khabar-khabar ini adalah sahih.

   Hari ini, barulah rahsia khabar-khabar ini dapat dilihat iaitulah, Parsi dan Semenanjung Tanah Arab bermaksud menewaskan Syiah dan Wahhabiy dan Baitulmaqdis pula bermaksud pada zaman fitnah, kota ini akan berada di dalam penguasaan kaum bukan Muslimin. Ia hanya akan kembali ke tangan kaum Muslimin pada zaman baru selepas zaman fitnah ditinggalkan.

   Pembersihan rumah sendiri dari kebathilan dan pendustaan akan berlaku terlebih dahulu sebelum yang lain-lain menyusul.

   Kamu tidak perlu percaya apa-apa. Memadai saja untuk bersaksi bahawa aku telah mengatakannya dan akuilah kewujudan perjanjian di antara kita bahawa sekiranya benar Tun adalah Pembawa Panji Hitam (ya, ia memang benar, aku malah telah bersumpah ke atas kebenaran ini), maka kamu bersedia untuk dipanggil bertanggungjawab di hadapan thaifah di atas segala tohmahan yang telah kamu lemparkan ke atas Tun ketika zaman fitnah sedang berlangsung.

   Que sera sera; Pertempuran Klimaks di antara kebenaran dan kebathilan itu pasti akan berlaku dan kebathilan itu pasti akan tewas mutlak pada hari tersebut.

   Wallahu a'lam.

   Delete