Monday, July 22, 2019

SIAPA DALANG???

Azmin kata sudah kenalpasti belum sedia dedahkan,  biar pihak berkuasa yang dedahkan..

IGP dari awal lagi umum siasat siapa edar siapa dalang.. Jangan lepas ni kata dalang tidak boleh dicam pula? Siasatan blur?

Anwar Ibrahim dipersepsikan.. Dah buat penafian ke belum.

Siapa pula nak jadi kambing hitam?  Takkanlah ketua ranting punya konspirasi?
At list setaraf atau atas dari Azmin.

13 comments:

  1. Hari2 dok sibuk penyebar video tak pula sibuk cari pelakun dalam video, adakah pelakun itu tidak melakukan kesalahan? Adakah hanya penyebar yang dipersalahkan? Polis langsung tak sibuk tentang kesalahan yang dilakukan oleh pelakunnya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koperasi bangang ke apa ini, tulis komen guna nama institusi?

      Si pelaku tanggungjawab cybersecurity untuk kenalpasti dan beri jawapan.

      Tak puas hati, bawa ke mahkamah.

      Simple macam tu pun kau nak belit.

      Delete
    2. Beri tanggongjawab kpd pakar cap ayam....hihihi..

      Delete
    3. Masuk mahkamah le bro... Setakat menyalak kat luar, bukit takkan runtuh

      Delete
  2. Dua² tak layak utk jd pengganti pm sbb maruah dah hancur. Mana mungkin pemain bontot sesama lelaki menjadi perdana menteri malaysia. So, tun madey boleh la upkan mukhriz jd calon pengganti pm. Ada bantahan?

    ReplyDelete
  3. Keputusan bukan dibuat IGP tentang dalang itu.... Tapi takkan beliau tak tahu kan? Kan kes tengah siasat...
    Tunggulah hasilnya, dah nak settle dah ni..... jemput minum2 dulu beb!
    Haha......

    ReplyDelete
  4. Entah² dalangnya ialah pm sendiri. Mana tau? Yelah, anwar dh kena game bila 2 thn dh jd 3 thn. Azmin senyum² dgn angan² pm lebih percayakan dia berbanding anwar. Azmin tak tahu bahawa rahsia dia dh ada dlm poket pm. Pm mungkin, saya ulang MUNGKIN yg pasang perangkap sbb tahu kecenderungan azmin macamana... So, selamatlah kerusi pm sbb kedua-dua pesaing ada kes moral yg teruk. Aku jangka dan teka aje la. Politik ni serba mungkin. Jangan ada yg sentap pulak k. Kalau bukan, bukanlah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau ni layak jadi agen direct selling kikikiki
      Jangan sentap pulak...

      Delete
    2. Maruku... Maruku... Kacang putih.... Keh keh keh
      Tulis panjang2 rupanya bangang... ooppp sori bodoh!
      Sopan sikit!!!!
      Kikiki

      Delete
  5. asyik nak bergaduh bodoh bangang sesama sendiri... aro ni pasit gudang sesak nafas lagi... bila mau selesai la wooiiiiiii...!!! asyik nak tempo kimakss puiiiii..!!! mlm tadi klimaks dng bini kawann...


    aaarrghhhh sedap nyeeeerr... nak lagi..!!

    ReplyDelete
  6. Tak ada pakar di malaysia boleh kenal objek falam vedeo HD...yg ada pakar siasat tok dalang...
    Kalo anwar tok dalang tahniah anwar...anda berjaya pintas tok dalang yg gunakan Jemin sebagai balaci nak jatuhkan anda...tok dalang madey tentu tak sangka anda bijak cantas balaci madey....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekali azmin warning.. Sentap.. Terus kendor..

      Ada dengar lagi tak cerita nak ganti mahathir...dah senyap sunyi..

      Dah jumpa lum jam omega?

      Macai najib kempunan.. Harap anwar cepat² jadi PM tak kesampaian.

      Delete