Wednesday, July 24, 2019

UNTUK BERLAKU ADIL TAHAN KETIGA TIGANYA..

Anwar, Azmin, LOKMAN.





12 comments:

  1. Mahathir is away in Turkey. Trust me they will be arrests.....thats the way I like it.

    ReplyDelete
  2. Kalo ade bukti buat salah tangkaplah anwar dan lokman..jemin dah dibuktikan oleh lokman..

    Berita terbaru IGP serah kpd peguam negara buat keputusan tangkap Jemin...
    Jemin dah tulin kerana vedeo dah terang?...tak perlu dapat perintah mahkamah dulu ker KD?..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau bagi nama dan alamat supaya aku hantar buku undang² pada kau.. Berhenti merapu bercakap..

      Nak report polis..
      Nak file case ke mahkamah..
      Polis perlu rujuk AG..

      Tiap satu berbeza pendekatan dari satu kes dengan kes yang lain..

      Jadi soalan kau tu.. Jelas kau tak tahu hujung pangkal undang²..

      Delete
  3. Masuk ke dalam sum-sum tulang rupanya tuduhan lokman bahawa igp menipu berkaitan vdo semburit. Soalnya, ye ke igp tidak dpt laporan pengenalpastian individu yg ada dlm vdo itu? Teruk benar pengetahuan dan alatan teknologi yg ada di negara kita ni. Atau igp hanya diarah utk kenalpasti ketulenan vdo dan bukan pelaku dlm vdo. Siapa yg memberi arahan tersebut? Jeng jeng jeng...
    Tangkaplah lokman sebab lokman dah tolong pdrm kenalpasti individu dlm vdo semburit tu. Pakai perbelanjaan sendiri pulak tu...hahaha. hebat lokman. So, lokman perlu didapati bersalah sebab dah tolong selesaikan siapa individu dlm vdo semburit tu. So, buatlah yg terbaik. Alang² meniaga, jgn setakat jual aset negara. Kalau perlu jgn lupa MARUAHpun laku kot kalau digadai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini satu lagi badigol.. Stupid

      Ketulinan video
      Pengecaman pelaku
      Dilakukan oleh agensi cybersecurity dan laporan dihantar ke PDRM..

      IGP hanya baca dan maklumkan apa yg cybersecurity laporkan...

      Siapa yang memberi arahan... Jeng jeng..
      Atok kau.

      Delete
    2. Oleh itu apabila lokman tuduh IGP penipu..jelaslah lokman pun butakayu.

      Delete
  4. Tisu koyak jgk kpn ni . Ingat tahan tekanan .

    ReplyDelete
    Replies
    1. An idiot like you will remain idiot in your life, full of idiocy and idiotic in all things coming from you

      Delete
  5. Kenape plak untuk berlaku adil semua kena tangkap?...jemin yg sedap semburit orang lain pon kena sama?..
    .kalo bukti cukup dan ade seksyen untuk tuduhan boleh lah tangkap...jangan tangkap sembrono...

    ReplyDelete
  6. Susah sangat ke nak "tangkap" harimau yg ketiga tu. Susah2 guna "ubat pelali".Sekor dah serah diri, sekor dah kena cekop yg sekor ni nyorok bawah "kain sarong" lusuh 94 th jer. Pelik betul. Dari seminggu lepas raya sampai nak masuk Raya qorban masih x dpt tangkap sekor ni. Silap2;terlepas sekor ni.

    ReplyDelete
  7. Tak susah.....tanya IGP. Tapi jangan menyesal jika one arrest leads to another and may see the masterminder tak jadi pm....susah juga.

    ReplyDelete
  8. Tun M keluar negara. Jika ketiga-tiga orang ni ditankap, jangan tunjuk jari kat Perdana Menteri. Dia dah kata, tak mahu dirinya diheret ke dalam fiasco ini. Semua ini kerja IGP dan Peguam Negara. Rule of Law is done. Jangan kecoh-kechoh dan bising lagi. Bukankah semua ni yg kamu semua nak ....???

    ReplyDelete