Tuesday, July 23, 2019

VEDIO SEMBURIT, APA ENDINGNYA?

Tak perlulah membazir otak di kepala,  just guna kepala lutut pun dah boleh tahu apa endingnya?

Aku cuma nak tolong ingat,  akan ayat² yang sering dilaung diguna, hingga jadi ayat keramat.. Pemimpin ketika berkuasa kalau mudah lupa ayat itu memang biasa, memang boleh dijangka.. Kena segarkan semula ayat itu..

RAKYAT TIDAK BODOH..

12 comments:

  1. RAKYAT TAK BODOH YG BODOH MACAI.. KIKIKIKI.

    ReplyDelete
  2. Ya, rakyat memang tak bodoh. Buat masa ni persepsi rakyat, PKR party kunyit/SEMBURIT dan Tun M malas layan fiasco video semburit dan tak mahu ikut telunjuk korang semua supaya dia tangkap Azmin. Antara dua persepsi ini, mana lebih teruk...?
    Namun, apa pun persepsi korang, Tun tetap PM kita. Paling tidak pun, setahun dua lagi sebelum dia dipanggil Ilahi. Sesudah itu, terpulanglah kpd pengundi nak pilih party semburit ke atau party perompak lanun. Ini je pilihan yg kita ada kecuali umno tolak Najib, Wak Jahit dan KuNan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. parti perompak lanun...?? dah ada lanun dan perompak jatuh hukum ke blom atau sekadar persepsi dan fitnah dari kepala perompak....???

      ceciitee...!!

      Delete
    2. Tun M malas layan?...habis tu kenape nak selesaikan ikut saloran politik hingga tolak tepi rule of laws...aku ingat aku aje yg pening rupanye ade lagi yg lebih pening dan celaru..

      Delete
    3. Bukan kerja madey tangkap Jemin....tak ada sape yg suruh madey pi tangkap jemin..ni kerja polis siasat dan pendakwaan...kalo mahkamah hukum bersalah baru kerja madey buang Jemin..kerja madey uruskan hal ehwal negara...

      Delete
  3. Rakyat tak bodoh- ...rakyat di bodohkan- ...rakyat sanggup di bodohkan....

    ReplyDelete
  4. Sudah biasa berlaku endingnye senyaap...selamaat....

    ReplyDelete
  5. Vedeo tidak dibuktikan dan disahkan fitnah tapi polis terarah siasat dalang...

    Petunjuk jelas endingnye azmin kekal menteri ekonomi yg imejnye telah tercalar terok.....

    Kalo anwar dalangnye inilah masa yg sesuai madey habiskan anwar supaya boleh terus berkuasa berape lama pon dia suka...

    Tapi polis blm menemui bukti untuk kaitkan anwar...madey kena selamatkan Jemin dulu supaya boleh lawan anwar 2021... Masa masih ada untuk Jemin pulihkan imejnye...

    Imej madey turut terjejas sebagai pelindong jenayah semburit...kebencian penyokong anwar kpd madey bertambah kuat...

    Menyelesaikan masalah negara bukan alasan yg kukuh untuk ketepikan rule of laws...madey boleh tumpukan urusan negara jika tidak camportangan masalah Jemin...jemin ada timbalan menteri dan pegawai2 kanan untuk buat kerja....anwar bukan menteri...

    ReplyDelete
  6. Kata Tun Saya tak pertahankan Jemin tapi saya selamatkan Jemin demi mssa depan saya anak branak saya dan kroni saya…

    Ape punye belit..

    Kd jangan siarkan ini untuk ko baca aje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuat sangat fitnah kau tu, cuba lwbih logik sikit.

      Delete
    2. Fitnah?..ape bokti?..

      Dah nak jual leburaya plus yg ontong kpd kroni tapi nak beli lebuhraya gamuda yg rugi dgn harga yg tinggi...



      Untuk saper ni?..

      Otak kat jubor ker?..

      Delete
    3. Agama saya larang sengaja mengintip cari keburukan orang — Tun Mahathir
      23 July
      PERDANA Menteri, Tun Dr Mahathir mengulas tentang isu video seks dalam tulisan di blognya mengingatkan bahawa agama Islam melarang sengaja mengintip mencari keburukan orang…

      ——————+++++++——–;

      Tapi agama madey tak suruh mencegah keburukan dan kemungkaran ker?…

      Sumber — https://www.milosuam.net/2019/07/agama-saya-larang-sengaja-mengintip.html#ixzz5uYb5gRKk6

      Delete