Sunday, August 11, 2019

ANWAR DAN ZAHID&GANG MENUNGGU KEAJAIBAN (xtra energy)UNTUK BERHADAPAN DENGAN MAHATHIR..

Jeng..jeng..jeng

Pinjam style John Doe walaupun aku tak faham maksudnya.




Ini semua tidak baik untuk kesihatan.

6 comments:

  1. kikiki.. pembunuh jalan raya kau tak nak UP pulak ke KD...

    atau takut dedak tak masyuk..



    kikikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau antara macai yg ketinggalan..news tu aku dah sentuh lebih awal..

      Kau hayati secara emosi, secara panas, secara bodoh sombong, secara buruk sangka, secara jahiliyah, secara munafik...

      Which one
      Aku Tanya je..

      Delete
  2. Sdr KD,

    Hahahaha..

    Brader, Wak Jahid dan malahan Lanun Bugis memang berharap ada keajaiban yang akan berlaku dan mereka akan dapat apa yang mereka cita-citakan. Seorang bercita-cita nak segera menjadi PM dan 2 lagi bercita-cita terlepas dari hukuman penjara.

    Hakikatnya ialah semakin hari mereka kelihatan makin terbelit dan makin menuju ke arah jalan mati.

    Apabila keajaiban benar-benar berlaku, ia akan terbukti bahawa keajaiban itu sebenarnya berada di pihak Tun Mahathir dan pasukannya.

    Wallahu a'lam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Madey yg sedang lemas harap sokongan pas dan umno dan GPS untuk terus kekal hingga akhir penggal...tapi gagal...hihihi..

      Delete
    2. Selepas kes azmin reda anwar mendapat lebih sokongan dlm pkr...

      Anwar relax jer....madey yg letih atur rancangan nak kekal berkuasa hingga akhir penggal asik gagal..

      Delete
  3. Madey yg perlukan extra power untuk bertahan hingga akhir penggal...nak kawal DAP pon madey tak mampu hingga tulisan jawi tak jadi pelajaran wajib...plan madey asik gagal...

    ReplyDelete