Wednesday, August 7, 2019

HUSNI TERJENTIK TELOR SIAPA..

http://feedproxy.google.com/~r/TukarTiub/~3/bvP4HDl_61s/masih-ada-yang-jujur_7.html


Tak perlu nak belit auta dengan komen merapu..

Berani? Just bring it on..




Yang takut sangat apehal..

7 comments:

  1. Husni pernah merajuk pergi study tapi pusing round about balik semula sokong najib tak mau sokong madey...tak boleh pakai kepala budak ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dalam mahkamah boleh pakai ke tak boleh pakai.. Semuanya benar dan tidak ada yang benar melainkan benar.

      Delete
    2. Aik.. mana bdk2 B.A.B.I dgn hikayat langgar melanggar?
      Xkan dh senyap..

      Apalah B.A.B.I.
      Serangan separuh jalan anti climaks.

      Delete
  2. Ish3x.. Kalau husni menteri pun dilayan macam peon oleh optimus prime agaknya macai yg selalu menebeng kat blog ni dilayan mcm apa ek? Kikiki...

    ReplyDelete
  3. Aku ingatkan mavai sekali lagi, Tak perlu gulung lidah nak belit hujah, Tak perlu beralasan..bring it on

    Sembang je buat apa

    ReplyDelete