Friday, August 16, 2019

KENAPA LOKMAN TERDESAK BENAR DENGAN VEDIO SEMBURIT...TIDAK MUNGKIN ZAHID ATAU NAJIB BERSUNGGUH DENGAN VEDIO YANG TIADA KEPENTINGAN...

Sangat mudah, sekarang kita tahu Lokman bekerja untuk siapa..

Sebok benar selak kain PKR...

LOKMAN sepatutnya fokus kuatkan umno sudah hilang arah, buat partime cari makan... Inikah makhluk yg ku li mahu singkirkan?

Ini cerita SEMBURIT nak perangkap SEMBURIT guna barua.. (pinjam bahasa ku li)

DATO LOKMAN ADAM DAN DATO SRI ALI MOHAMAD AKAN BERSIARAN LANGSUNG DARI BIRMINGHAM, UNITED KINGDOM 16/8/2019 JAM 10.00 MALAM WAKTU MALAYSIA BERHUBUNG KEPUTUSAN LAPORAN PAKAR FORENSIC VIDEO UK TERHADAP VIDEO SEKS LUAR TABII AZMIN-HAZIQ DI FB LOKMAN ADAM SSR

Sila bantu sebarkan laporan lengkap pakar forensic video UK setebal   55 mukasurat yang telah saya upload di https://t.me/..

DAPATAN MEMBUKTIKAN :

1) Video yang kami berikan bukan video asli yang merakam (jika asli bermakna kami yang memerangkap Azmin dan pemunya alat yang merakam). Video ini adalah video yang diperolehi melalui whatapp group "Jamuan Raya Azmin".  Pakar menegaskan keempat-empat video ternyata tidak konsisten dengan video asli kerana video itu adalah video yang dihantar melalui whatapp yang pixelnya lebih rendah, namun memadai dan melebihi piawaian yang ditetapkan untuk melaksanakan analisa.  Pakar menegaskan bahawa video yang kami perolehi dari whatapp group tersebut tiada kesan keempat-empat video itu diedit.

2) Wajah Kedua-dua pelaku seks luar tabii itu sepadan dengan gambar-gambar Azmin dan Haziq dari garis rambut, kening, telinga, pipi, dagu dan beberapa imej lain.  Tiada langsung yang tidak sepadan.  Ini membuktikan bahawa pelaku video seks luar tabii itu adalah Azmin Ali dan Haziq Aziz.

3) Pakar Forensic Video Dari Verden Forensics Birmingham, James Zjalic bersedia untuk tampil dimahkamah bagi mempertahankan dapatan analisa forensic beliau dimana-mana mahkamah.



3 comments:

  1. Sekadar borak 0.
    Beberapa bulan lepas, semasa menunggu giliran di kaunter pos giant, saya disapa oleh seorang cina dan mengajak berborak.

    Asalnya borak biasa je fasal perkhidmatan kiosk bil di pejabat pos.

    Kendian saya mengumpan satu pertanyaan, u tengok kedai tu (yg jual permainan patung² permainan) takde customer tapi camne boleh bertahan.

    Dia jawab perlahan, byk kedai² mafia punya, underground control kedai² dan mereka byk duit dan cara cuci duit jadi sah/halal dengan menggunakan pintu perniagaan. Mereka mafia control semua orang termasuk bank. Sebab tu ada polisi bank yg sangat ketat berkaitan kerahsiaan bank.
    Semasa kes najib dibicara, loyer ngan hakim pun taknak ungkit sebut banyak² fasal bank² ni. Tak nak cari nahas.


    Saya cuma nk terangkan, siapa yg sebenarnya kontrol negara?
    Siapa kontrol ekonomi, kontrol polis kontrol ahli politik?

    Jika anda seorang pm atau menteri @ ketua polis, cuba mengubah @ melawan mafia ini (tidak ikut arahan grandmaster), anda rasa anda selamat & tidak diserang?

    Jadi ianya menjawap kpd ucapan dato onn bahawa dia nampak gerakan yang akan dilakukan di tanah Melayu tetapi atas kapasitinya menjunjung sumpah rahsia, dia tak dapat memberitahu nya sebab dia pasti tahu siapa Grandmaster nya.

    Hanya PM ada fail top secret yg boleh dibacanya tapi tak boleh cakap.

    Anda mati jika cuba melawan!



    ReplyDelete
  2. Aku lebih berminat dgn cerita tok wan dh "nazak" jd pm ni. Najib dan lokman, silalah kau tolong take care ye. Ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teruskan meroyan. Tun masih PM, masih sihat, masih kuat dan masih berbisa, sedang para pembencinya semakin menanah di dalam hati kerana sedar mereka tak akan mampu menang ke atasnya.

      Sejarah telah membuktikan Tun adalah PM 2 dekad dan PM 2x.

      Kelak apabila zaman telah berubah sejarah akan menulis Tun sebagai PM 2 zaman.

      Tidak perlu percaya apa-apa. Memadailah sahaja untuk bersaksi bahawa John Doe telah mengatakannya.

      Que sera sera.

      Wallahu a'lam.

      Delete