Sunday, August 11, 2019

MANA LOKMAN ADAM, SENYAP JE...

Takkan kerajaan PH dah ok sekarang...

Takkan dah tak ada isu..

Takkan belum dapat arahan...

Takkan belum dapat arahan dari boss baru naik pangkat...

Bring it on

6 comments:

  1. Pegi dah. Terlampau banyak isu sampai orang dah fedap. Sick.

    ReplyDelete
  2. sibuk jual lembu laptop kat bagan datuk tu...

    KD pun sibuk nak tahu ye??

    ReplyDelete
  3. Pengerasnya yang belum dapat daaaa...

    Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku xrasa masalah pengeras.
      Strategi bodoh yg digunapakai oleh najib sejak awal sudah salah dan memakan diri.

      Najib nk ikut cara B.A.B.I dlm kes liwat iaitu menggunakan propaganda politik utk mempertahankan diri.

      Najib silap besar kerana kes B.A.B.I ialah kes jenayah yg tiada saksi dan hanya ada dna sbg bukti santifik malah masih boleh diragui kerana saiful menunggu hingga hari ke 3. manakala kes najib adlh kes salah guna kuasa yg meninggalkan begitu bnyk paper trail yg saintifik yg tidak boleh diragui.

      Keterangan husni adlh bom yg xdjangka kerana membogelkan temberang najib dlm urusan administrasi. Najib xboleh lawan kterangan husni yg berbentuk politik kerana husni berdiri dlm kandang saksi. Utk menyangkal kenyataan husni, haruslah beri keterangan didalam kandang saksi juga barulah sepadan nilainya dan amat mustahil utk najib memberi keterangan dikandang saksi (sila ingt balik kisah nothing2hide, intervirw dgn al jazeera).

      Jadi bolehlah disimpulkan Lobakman masih menunggu wahyu terbaru dari group think tank najib yg perasan pandai mcm mn nk control damage kes perbicaraan src ni.

      Menjadi tanggunajawab kump anti najib terangkan kpd org ramai kronologi kes src najib dan bukti2 yg ditampilkan supaya mereka berhenti dari berzikir fitnah.

      Delete
  4. Lokman kumpul isu untuk kempen pru15...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok sangat tu..jangan asyik menyalak sebelum sampai masa

      Delete