Saturday, November 30, 2019

PENYAKIT SUDAH SAMPAI

Azmin, 19 others reject sacking of central committee member: In a memo to the PKR disciplinary board, the elected committee members also say PKR president Anwar Ibrahim must apologise over the issue.

5 comments:

  1. Masalahnya meeting tak mahu hadir lepas tu buat memorandum dan bagitau dengan media. Macam mana nak pertahankan pendirian bila ada peluang dalam meeting tak digunakan. Ini namanya gunting dalam lipatan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa nak jadi
      Apa nak jadi
      Sampai sekarang tak jadi..jadi.
      Kempunanlah lagi.....!!

      Delete
  2. Masa sesuai untuk order popcorn banyak2 . Makan berjemaah sambil menonton . Sayang dunia , tamak haloba , lupa akhirat itu lah jadinya . Cepat lah gadoh ..

    ReplyDelete
  3. PerPEPSI COLA KEJORA yg tak abis2....

    Dulu, hari2 budak gayboy ni tanya bila nak tuduh. Bila dah tuduh, hari2 tanya mana bukti. Dan sekarang bila mahkamah putuskan ada kes prima facie, budak semburit ini bukan saja menolak bukti2 yang berbakul2 dari segala penjuru dunia, malah mula menuduh hakim menjadi alat kerajaan.

    Last tak dapat lollipop, dia lepas gian ngunyah pop corn.

    WTF....!!

    ReplyDelete
  4. Antara nuar dgn atok masing2 mengumpul kekuatan...
    Nuar dgn dap..pan..sebahagian pkr..atok dgn pbbm..warisan.katak umno...sebahagian pkr..lain2 parti..MUNGKIN sebahagian pas(sebahagian berkecuali)ahli2 umno(antara menyokong dan berkecuali..jadi masing2 tk berani ...
    Atok ada kelebihan la ckit..sbb nuar was..was..jadi kita jumpa pru15..yg nyata nuar kena kencing dgn atok ki ki ki..

    ReplyDelete