Wednesday, December 25, 2019

APA PUNYA BINGAI BERSATU DAN AMANAH

Parti dan orang politik membazirkan masa PDRM dengan isu politik dan perbezaan pandangan yang sepatutnya mereka hanya perlu lawan berhujah balas ...dan bukan buat laporan dan menggesa polis.

Yang pedas sepatutnya benih²  komunis sahaja dan rasa relevan bila di sentuh..



Cops urged to act after preacher says Malaysia under communist rule: DAP's Lim Kit Siang warns authorities to act against the 'ustaz' and another speaker who threatened a repeat of the May 13 riots.

2 comments:

  1. Apa dah KPN Hamid ni..
    Cakap aje repot Polis jenis mulut celupar Polis tak dimandatkan siasat.

    It is about time We must take every agency under KDN and put them under MKN under YDP. Put AGC in as well. Pilih lah honorable retired high ranking uniformed officers and judges in its advisory role reporting directly to YDP.

    Polis ada banyak kerja lain. Orang politik binawe ni memang kasi Polis kerja sohai selalu. Bila KDN pun kena report to KDN, perkara macam ni tak pernah boleh habis.

    Menteri KDN pun tak macam menteri KDN dulu2. Kalau dapat standard Megat Junid pun ok la jugak.Tan Sri yang sekarang ni lemah cangok la

    ReplyDelete
  2. Dah malas masuk blog Life of Annie. Blog yg bagus ni, dah nak jadi tong sampah, sama macam blog Shahbuddin Hussin. Malas aku nak scroll down, cari quality discussion.

    KD - Jangan biarkan blog awak jadi tong sampah, ya. Biarlah sambutan hanya 1-2 posting dpd penuh sampah sarap. Takda makna beratus-ratus posting, sedangkan yang masuk 2-3 orang yg sama.

    ReplyDelete