Sunday, December 22, 2019

APA YG SUDAH JADI KEPADA MEREKA YANG PERNAH MENCERCA MENGAIBKAN TUN

Bukan kah mereka sudah menerima laknat tanpa perlu Tun melafazkannya....

dan aku percaya Tun mungkin sudah lupakan atau maafkan mereka...

Bersumpah menggunakan nama Allah tidak digalakan sama sekali malah hukumnya makruh kerana sering digunakan oleh golongan munafik untuk berlindung ketika terancam.

....


10 comments:

  1. mana mungkin MAZALIM di amouni ALLAH.

    LAKNAT PASTI AKAN TIBA..


    YOK kita tunggu aje dong

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape lah ko inzal cepat sangat kikiki

      Delete
    2. Anonymous

      Saya takut Allah tak mengampunkan awak. Harap mahathir ampunkan awak

      Delete
    3. Cuba detailkan sikit mahazalim tu, contoh Dan bukti nyata

      Delete
    4. Setuju bahawa laknat Allah itu benar-benar akan tiba. Zaman fitnah semakin menuju ke klimaksnya dan laknat besar Allah akan menimpa orang-orang yang berdosa itu semuanya apabila gelombang fitnah itu telah mencapai klimaksnya. Selepas itu bani Mim, negara Mim, umat Mim dan makhluk bernama Mim akan disejahterakan.

      Walaupun para pendosa itu membencinya, ia tetap akan berlaku dan merekalah sebenarnya yang mengundang laknat itu berlaku ke atas diri mereka.

      Pada hari laknat itu menimpa orang-orang yang berdosa itu, mereka benar-benar akan kehilangan alasan. Bani Mim, negara Mim, umat Mim dan makhluk Mim seluruhnya akan dapat menyaksikan keadaan kemuncak kepada maksud peribahasa 'sesal kemudian tiada gunanya'.

      Sementara ia masih belum berlaku, kesemua pendusta zaman fitnah, daripada pemimpin utama sehinggalah tentera-tentera pendusta pangkat bawahan aka tentera-tentera Dajjal alam maya yang berdusta di alam maya demi kesenangan duniawi yang sedikit lagi sementara dipersilakan untuk bersukaria sesuka-sukarianya.

      "Ketika mereka melupakan apa-apa yang telah diperintahkan, Kami bukakan segala pintu (daripada pintu-pintu keriangan duniawi) bagi mereka dan mereka pun bersukaria dengan pemberian itu, dan Kami timpakan ke atas mereka siksaan secara tiba-tiba sehingga mereka berputus asa." (Al-An'am : 44).

      Que sera sera; W2020M.

      Wallahu a'lam.

      Delete
  2. Hari Jumaat 20hb Disember lepas, ada satu Anon tepek artikel copy paste dari Blog OSTB - Cerita konon Echo World kepunyaan Syed Mokhtar in trouble dan Tun Mahadir menggunakan UEM Sunrise di bawah Dana Harta to bail out Echo World. Hari ini blog A.Kadir Jasin menceritakan perkara sebenar yg berlaku. Rupanya Johari Ghani bekas Menteri Kewangan 11 is behind usaha to take over UEM Sunrise!!!!.
    Huhuhu.....pandai Syed Kotak buat cerita. Adakah dia budak suruhan Johari Ghani...???
    Mesti besar bayaran upahannya sampau boleh melancong ke Eropah. Kahkahkah......tuan-tuan jgn mudah percaya cerita si Kotak ni. Dia dah ganti RPK, mereka cerita karot di blognya yg popular. Sebelum cerita ni, dia buat cerita konon Syed Mokhtar nak ambilalih FGV. Dia kata SM mcm Belanda nak tanah. Ambilalih FGV untuk menguasai tanah Felda. Padahal Johari Ghani is the man behind pembelian saham Eagle Hight Plantation, milik Peter Sondakah dgn harga berlupat kali ganda mahalnya. Kita rakyat dah jadi kuda tongangan koboi-koboi ni (pinjam dari OSTB) Masuklah blog A.Kadir Jasin. Ada banyak cerita yg mendedahkan pembohongan OSTB. Syed kotak ni benci benar dgn Syed Mokhtar dan Tun M. Setap masa ada je cerita gempak. Konon Tun nak mengkayakan kroninya. Serah itu, serah ini kpd kroninya. Kita jangan mudah terpengaruh dgn cerita-cerita pengambilalihan koporat. Kita disogok dgn cerita-cerita dongeng, nak naikkan kemarahan kita kpd Kerajaan. Contohnya: cerita meroboh rumah di Langkawi. Rupanya yg diroboh bukan rumah orang miskin, tapi HOMESTAY orang-orang berkepentingan dan orang politik!!!
    wallahualam......

    ReplyDelete
  3. Dalam sibuk dia komen orang melayu miskin dulu kerajaan TUN tak hirau nasib rakyat ...tup tup gy makan angin kat negeri atas angin...kalau sape2 nak komen kat blog dia jgn kondem confirm tak siarnya tapi puji dalam sarcastik boleh.

    ReplyDelete
  4. Antara yg pernah cerca tun ialah azmin ali, mat sabu, guan eng & kit siang, anwar ibrahim. Jadi apa mereka sekarang kd? So, jgn pandai² buat statement org yg cerca tun jd itu ini begitu begini. Itu semua rahsia Allah. Tun sendiri Allah takdirkan panjang umur ada juga rahsianya. Mungkin rahmat dan mungkin juga azab utk dia. Haaa...ada komen balas kd?

    ReplyDelete
  5. Akibat sumpah najib jondo dn atok nyanyuk akn jadi tahik. Ini bukan cobaaaannn, ini betul2.

    ReplyDelete
  6. Terompah pakai di kaki. Ada kang terompah disumbat ke mulut longkang 7:02 @ Kejora gay pengecut....!!

    ReplyDelete