Friday, December 6, 2019

Pemilihan Amanah: Khalid Samad peroleh undi tertinggi, Mat Sabu tempat ke-7

Pemilihan Amanah: Khalid Samad peroleh undi tertinggi, Mat Sabu tempat ke-7: Nik Omar, anak kepada bekas mursyidul am PAS, Nik Abdul Aziz Nik Mat juga berjaya mendapat tempat dalam jawatankuasa pimpinan.

2 comments:

  1. Kasi tukar la ustaz plak jadi menteri pertahanan..mat sabu bagi jaga montori masak memasak.
    Ki ki ki..mesti ramai adik2
    .hakak2.mak jan daftar jadi ahli pan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous 26 November 2019 at 13:10
      Janji APA???? Mana Madey ada janji, bukan Madey yang janji, ada surat perjanjian, ada rakaman vedio? Abam je yang tergedik gedik nageh jawatan macam kucing betina gatal nak mengawan, mau…mau…mau…mau…mau…mau

      kihkihkihkihkih….Reforbasi…Reforbasi…Reforbasi…
      Kong Kali Kong……makah sayur bayam keluar taik kangkung…

      Anonymous 6 December 2019 at 23:19
      Alhamdulillah berbaloi sokong MUAFAKATNASIONAL 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰X MAU LA SOKONG PARTI CAM DIATAS..DAH MCM LTTE
      Anonymous 6 December 2019 at 23:19
      Macam Tu la ,saya sokong kalau PKR gaduh sesama parti ,,,,harap Lepas ni boleh gaduh degan D.A.P Dan bersatu serta amanah ,yes

      Anonymous 6 December 2019 at 23:20
      Pukul lagi…ya itu dia…tumbuk bang tumbuk…kasi pecah itu kepala…BODOH….x da tamadun…tp siapa peduli… PartiKunyitRamai bukan kali pertama gaduh camni…dulu lempar kerusi..wkwkwkwk

      Anonymous 6 December 2019 at 23:21
      Geng anak2 ikan bang non bergaduh ke tuuu😅…
      ------------------------------------------------------------------------------

      Sikap keji kepura-puraan munafik Kejora Jahanam bertujuan mengadu domba amat terang lagi bersuluh dari posting-postingnya di atas yg dilontarkan di blog ‘Life of Annie’.

      Delete